selam uyanık kalanlar
selam arkadaşım hoşgeldin. değişik bir tanışma başlığı olmuş ama olsun
bu aralar sınav var yoksa sabah 6-7 ye kadar uyanık kalıyorum sınav olunca erkenden 04.30 da yatıyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hoşgeldin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hoşgeldin uyanık
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ya yemin ederim dünöğlen 4 de kalktım halen uyumadım.Neden se uyuyup günü boşa geçirmek gelmiyor ama gözlerimde bi agrı var 15:00 gibi yatarım heraldeBu arada hosgeldin diyelim adettendir.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin..
Hoşgeldin..
ben kızgınım sana ama neyse..
hoşgeldin
Bu gün erken uyumuşssun.....Dünden kalmasın tabi dimi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
hoşgeldin aramıza
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sıkıldığına göre motorun yok henüz demekki hoşgeldin
arkadaslarr bi yanlıslık olmus sitede yeni degilim nerdeyse 1 sendir uyeyim buraya & gece can sıkıntısından bı baslık acıyımda muhabbet olsun dedım artık benım ılk actıgım konu oldugundanmı yoksa sıte yonetıcılerının hatasındanmı bılmıyorum tanısma baslıgı altına atmıslar konuyuu yinede saolun sıtedeki ılk gunum gıbı heycanlandıım
site yöneticilerinin hatasındandır...... arkadaşım tanışma bölümüne açarsan böyle bir başlığı elbette hoş geldin der herkes ve yöneticilerde 6. mesajın olduğu ve yeni olduğun için sanırım hoşgeldin demişler sadece ve hoş görü göstermişler başlık yanlış yerde konu dışına taşıyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)