Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ayasofya için "AB" nin yapacaklarına bakın?

REKLAM ALANI
    yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    Ayasofya kriteri

Avrupa'da "Ayasofya kilise olsun" kampanyası başlatıldı. 1 milyon imza toplanırsa, AB Ayasofya'yı üyelik şartı olarak Türkiye'nin önüne sürecek.

Ayasofya kriteri

Şimdi de Ayasofya'nın kilise olarak restore edilmesi için internette imza kampanyası başlatıldı. 1 milyon imzayla AB'ye başvuracaklar.

Kişisel girişim gibi!
    Türkiye'nin AB üyeliği önüne bir engel daha eklenmesine çalışılıyor. İnternet üzerinden hagiasophiablog. com adresinden başlatılan kampanyada, "Ayasofya'nın bir Hristiyan kilisesi olarak restore edilmesini destekliyor musunuz?" sorusu soruluyor. Kampanyanın bir grup İsviçreli ve Yunanlı tarafından başlatıldığı belirtilirken, internette yayınlanan kampanya yazısının altında Angeliki Papagika imzası yer alıyor. Yani kişisel bir girişim olarak gösteriliyor.

'Tavsiye' edilebilir
    Kampanyayı destekleyenler arasında, İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi tarihçilerinden Mark Berry de bulunuyor. AB'nin Ayasofya imza kampanyasını ciddiye alabilmesi için en az 1 milyon imza toplanması amaçlanıyor. Avrupa Parlamentosu'na 1 milyon imza gönderilmesi halinde, konunun Türkiye'nin önüne bir ön şart olarak değilse de bir "tavsiye" olarak gelebileceği belirtiliyor. İddialara göre, şimdiye kadar 400 bine yakın imza toplandı. Ayasofya 1935'ten beri müze.
    kaynak: takvim gazetesi

ben AB ye girmek istemiyorum,daha hangi topraklarımızı isticekler
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    baktılar AB ne girmek için Türkler ne desek yapıyorlar, fırsat bu fırsat bunu da isteyelim bari diye yüzsüzlük yapıyorlar. isteyenin yüzü kara vermeyen zenci

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Bu topik tartışmaya gidecek ve kapanacak. Buraya yazıyorum.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Celsius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar hepimiz milli egemenlik sinirlarimiz icerisinde AB'den gelecek "somurge valisi" tadinda isteklere karsiyiz. Bir medeniyetler birliginin uyesi olmak ile sustali maymun olmak arasinda fark var. Onurumuz, gururumuz, ve egemenligimiz varsa biz AB'de oluruz yoksa olmayiz. Bununla beraber Takvim, Ajanda, Gunluk vs. gibi dandik gazetelerde laf olsun diye yaziisleri'nin bitaraflarindan uydurdugu her vesveseye de kanip gaza gelmemek lazim. Internet sitesi, hatta cambridge universitesindeki profesor gercek olabilir ama toplanan imzalari dikkate alip AB'nin degil on sart, "yaw ayiptir, siz burayi gene kiliseye cevirseniz iyi olur yaw!" tadinda bir tavsiye karari cikarmasi ihtimalini kesin gazetedeki acar yaziisleri uydurmustur. Haa, yok bunlarin hepsi dogrudur ve AB dekilerin toplam IQ seviyesi gercekten oda sicakliginin altindadir ve boyle bi "komiklik" yapacak olurlarsa, iste o zaman bizde uygun(!) bir cevap veririz kendilerine. Ama o zamana kadar gaza gelip Turkiye dusmanlarinin ekmegine yag surecek tepkilerden kacinmak lazim. Ben hariciyeci falan degilim ama aklin yolu bir: "dereyi gormeden pacalari sivama". Hele hele uluslararasi iliskilerde...
    Celsius
    Hyosung GT250 Comet
    [I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    ahahahhahahah ben buna gülüyorum ya
    (Sağ tıklayın "Farklı Kaydet" deyin )

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahahhahahah ben buna gülüyorum ya
    (Sağ tıklayın "Farklı Kaydet" deyin )

Tam uygun mesaj olumuş kutucuk...Eline sağlık....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende guluyorum aynı mp3 deki gibi:p:p

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu başlık Moderator tarafindan kitlenmiştir.»»»»»»
    - Siyaset ve din içerikli konular çok kısa sürede kişilere zarar verici nitelikte tartışmalara yol açması dolayısıyla bu konuların forum içerisinde konuşulması yasaktır.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    **************** Site Yöneticisi: forrap ****************

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler