Aboo +26 Yaratık Bebek :(
Reklamlar
-
Link silinmiştir
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
************** Site Yöneticisi: Eyong **************
Reklamlar
-
onu doğurtanlar ne düşünmüşlerdir o anda acaba
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Ebe ben olsam kaçardım heralde.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bu gerçek mi yahu
-
Bunu bu akşam Star Ana haberde gördüm irkildim..korktum lenn...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ben izlemek bile istemem açıkçası baksana yorumlara..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
Bütün canlıların atasının tek olduğu düşünülürse çok da anormal bir durum değil.Mesela insan genetik mirasından dolayı çok nadiren de olsa kurbağa falan doğurabiliyomuş.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bütün canlıların atasının tek olduğu düşünülürse çok da anormal bir durum değil.Mesela insan genetik mirasından dolayı çok nadiren de olsa kurbağa falan doğurabiliyomuş.
bütün canlıların atası kim
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
bende merak ediyorum bulunan bir kaç kemik parçasından çok fazla hayal üretiliyor.
ilkel atmosfer deneylerinde aminoasit üretme deneyleri içinde aşırı sıcak ve soğuk alanlar oluşuyor bunu atmosfer içinde nasıl olduğunu bir türlü açıklayamıyorlar.
dün gece su kristalleri ile ilgili bir kitap okudum kısmetse ondan bir kaç alıntıyı koyarım.
bence videoda bazı düşündüren şeyler var bir öncelikle bu videonun kaynağı nedir? kim kayda almıştır ve ne zaman olmuştur. tv lerin her söylediğine inanmıyorum o nedenle bu bebeğin UFO araştıranların bazılarının yaptıkları gibi bir maket olma ihtimalide var. biraz şüpeciyim heralde. önceden gazetede sakallı bebek haberleri çıkardı. şimdi arka sayfa güzelleri çıkıyor. artık bu çeşit insanları yönlendirecek haberler tv de çıkıyor
-
Çok ileri derecede gelişim bozukluğu.
Bu konuyu da evrimi tartışmaya çevirmeyelim, 26. maddeden üzerimiz çizilmesin. Evrim hemen hemen tüm akademik çevrelerde kabul gören bilimsel bir teori, ama sık yapılan bir hataya düşüp Harun Yahya'nın (a.k.a. Motorcu Adnan Oktar Hoca) sözde rasyonel ama gerçekte boş, yobaz bakışlı islami misyonerlik propogandalarını buraya taşımayalım.
-
Vay anasını çok kötü oldum yav.Musti nerden buluyon böyle şeyleri alla alla.
-
16 Aralık 2009, 20:49
kanuni almada ne yaparsan yap kardeşş...
-
16 Aralık 2009, 22:10
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler