Tartışma Konusu : İnsan Neden Aldatır?
-
bence tatminden ziyade içsel bir hadise, bildik tabirle hamur olayı. er yada hatun kişinin hamurunda varsa böyle bir kalleşlik tatmin işi bahanedir. istatistik yapsalar kuvvetle muhtemeldirki aldatanlar devamlı bir aldatma eğiliminde olacaktır. hamur hadisesi, fıtrat meselesi.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
size çok eşli hayatlar mister. benim bünyem ve sindirim sistemim kaldırmaz.
ehe ehe.. bide eşleri yememeyi dene belki ozaman sindirim sistemine ağır gelmez??
şaka bir yana yazımı okuyunca, haydi aldatalım hatta mahallece tren yapalım hobaraheyy!! gibi bi ifade çıkıyor fark etmedim değil
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
fullthrottle adlı üyeden alıntı
şaka bir yana yazımı okuyunca, haydi aldatalım hatta mahallece tren yapalım hobaraheyy!! gibi bi ifade çıkıyor fark etmedim değil
buda bişey! ayık kafayla bi daha düşün insan için en güzeli tek eştir. anahtar kelime aile!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
nefis işte..
nankörrüs biras
-
GKN adlı üyeden alıntı
nefis işte..
nankörrüs biras
bkz: imza'm diyorsun!?
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
fullthrottle adlı üyeden alıntı
bkz: imza'm diyorsun!?
hep affedildim
-
Geçen gün bu konuyla ilgili bişey okudum ordan topiği hortlatabilir miyim acaba diye deniyorum şu anda
Valla - Bu işin biyolojik açıklaması varmış :
Bıdıbıdı glandı varmış bir bez beyinde ilişkinde mutluysan tatmin oluyorsan o bez senin sadık olman için diğer kadınlara ilgi duymaman için, beynin ilgili bölgesini bloke edicek bir receptor antogonisti (molekül bağlayıcı kilit diyelim) salgılıyormuş efendim.
Şimdi evde dırdır bıdıdı bıdı varsa ve sen kendini mutsuz hissediyorsan ilgin direk dışarı dönüyormuş. Yeni sevgi bağları kurmaya çalışıyormuşsun.
Sonuçta ne kadar aldatanın suçu ne kadar aldatılanın suçu spekülatif...
İlişkin mutlu değilse aldatma bölgesindesin demektir, tembellik yapma kendine de iylik yap karşındakine de ayrıl gitsin derim.
Bu arada ilgi sevgi yoksunluğundan cinsellik azlığından tatmini dışarda aramak ve bunu sistematik şekilde uzun süre ya da çok kereler yapmak aldatmaktır.
Meraktan duygusuz cinsellik, başkasına aşık olmak, ayaklarına kapanım ne olur benim ol diye yalvaran bir genç kıza ya da kadına kıyak yapmak aldatmak sayılmaz. Biyolojik ve Pisikolojik olarak hafifletici sebeplerden şartlı tahliye ederim sizi ben hakim olsam
Ben böyle konularda pubmed de ilgili makaleleri okuyunca hep atasözleri geliyor aklıma bir tanesi binlerce satıra bedel.
Canın çektiği bedene şifadır ... Keskin sirke küpüne zarar ... Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni...
;)
If you want to be the best always go back to the basics. GG
Be as quite as a leaf so that you can hear others voices. GG
::sos::
-
farklılık arayışı , ben cok meyilliyim zaten aldatmaya
-
neden aldatırlar bilemem bir sürü nedeni olabilir. Heyecan, sıkılma, başkasından gelen ilgi... Oysa ALDATILMAnın acısını yaşasalar aldatmazlar
-
nofff. yine derin mevzular... yapmayın arkadaşlar ben aldatmayanı göremedim daha.. ki bunca dürüstlüğüme rağmen kendime bile güvenmiyorum.
dünyanın binbir türlü hali binbir türlü mevzusu var.. ben buradan kaçar..
-
-
doyumsuzluk baska hiç bişi değil.. ve bana göre kişiliksizlik..
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
memelilerin %95'lik kısmı çok eşli ve malesef biz o %5 te değiliz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler