cemocan, anladığım kadarıyla artık deri eldiven veya mont giymeyeceksin.. kot sana yakışır
cemocan, anladığım kadarıyla artık deri eldiven veya mont giymeyeceksin.. kot sana yakışır
iğreniyor olmayasın?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
imrenmek mi ??? nassı yani ????????????????????????
RESMEN ŞOKUM İNSANOĞLUNUN BUNU YAPABİLECEĞİ,NE BİLE İNANMAZDIM EĞER İZLEMESEYDİM.
+1niyazierk adlı üyeden alıntı
işte bunları gördükçe YAŞASIN CEHENNEM diyorum
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
Pauıauahuahauhauahua Kürke ve hayvan katliamı karşı diyoruz ama motorsiklet sitesindeyiz ne büyük bir ironi.Çevreyi kirleterek asvatla yaşam alanlarına girerek zaten hayvanları katlediyoruz neden uğraşimki böle geyik işlerle.Hayvanlar evrimlerini gerçekleştiremediler bu yüzden bizim endüstriyel sektörümüzde yok olmaya mahkumlar zaten elimizde onları clonluyrak diriltecek teknoloji mevcut her şey evrim işidir beyler ve bayanlar neden kendi türümüz dışındaki türleri düşünelimki a bize faydaları vardır mesela eylendirriler köpekler besin sağlarlar balıklar inekler yaşatırız ama yaşaması bizim için gereksizleride yok ederiz tıpkı şu an içinde yaşadıgımız dünyadaki gibi etikmi değil ama kim takar etiği.
prometheus valla geçenlerde izledim ben onu arkadaşım bir gör dedide valla onu yapanları ne yapmak lazım düşünemedim hayvanlara olandan sonra çok üzüldüm hayvanlar için ...
hayvanlara onu yapan insanında derisini yüzmek lazım canlı canlı ki anlasın nasıl olduğunu .kusura bakmayın böyle yazı yazdığım için ama hayvanlara olanlardan sonra ne yazacağımı bilemedim aklıma ilk geleni yazdım ...
dünyamıza en çok zararı veren zaten insanoğlu değilmi üç kuruş için bunları yapanlardan ne beklersin ne insan sevgisi ne bitki nede hayvan sevgisi olsun
allah belalarını versin böyle insanlık olmaz
Rammstein-lost highway ölüleri uyandırabilecek bir parça................
bunun kürkçülükle alakası yok bunlar hayvanlara eziyet ediyorlar. hele o kedi işi hiç hoşuma gitmedi (şerefsizler). hadi kurt kuzu neyse anlayacam ama kedi köpek olmaz
vandizel
DEMİŞKİbu sitede senin gibilerde var demekki sığ düşünen sığ insanlarPauıauahuahauhauahua Kürke ve hayvan katliamı karşı diyoruz ama motorsiklet sitesindeyiz ne büyük bir ironi.Çevreyi kirleterek asvatla yaşam alanlarına girerek zaten hayvanları katlediyoruz neden uğraşimki böle geyik işlerle.Hayvanlar evrimlerini gerçekleştiremediler bu yüzden bizim endüstriyel sektörümüzde yok olmaya mahkumlar zaten elimizde onları clonluyrak diriltecek teknoloji mevcut her şey evrim işidir beyler ve bayanlar neden kendi türümüz dışındaki türleri düşünelimki a bize faydaları vardır mesela eylendirriler köpekler besin sağlarlar balıklar inekler yaşatırız ama yaşaması bizim için gereksizleride yok ederiz tıpkı şu an içinde yaşadıgımız dünyadaki gibi etikmi değil ama kim takar etiği.
ALLAH sana akil fikir versin. amin.vandizel adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Arkadaşlar filmi sonnuna kadar seyrettinizmi bilmiyorum ama hayvancağız kürkü tamamen yüzüldükten sonra hala canlıydı ve kafasını çevirip arkasına baktı,o an içim parçalandı.Allah tüm hayvanları bu insanlardan korusun.Bu arada ben çok yeni bir üyeyim ve forumdaki arkadaşların bu konuya duyarlılık göstermeleri (VANDİZEL HARİÇ) çok hoşuma gitti.DEMEKKİ DOĞRU YERE GELMİŞİM.
VANDİZEL AMA SENDE Bİ İŞE YARAMIYOSUN BİZİM İÇİN GEREKSİZSİN YANİ!SENİNDE Mİ DERİNİ YÜZMELİ!GERÇİ BİRAZ ETİK DIŞI AMA KİM TAKAR ETİĞİ
Ben mevcut durumu size özetledim aaaaaaaaa çok yazık vahşi insanlar tüh kaka dicenize biraz çevrenize bakın ve hayatı anlamaya neden böyle olayların yaşandıgını anlayın.Allah bana akıl fikir vermişki bu gerçekleri öğrenmişim.Konuşmak kolay bu gerçekleri çürütmek zordur.Bizde hayvanları seviyoruz dimi gerçekleri görünce işitince ama çok çocuklaşıyorsunuz.
bak hocam adın dizel hatta vandizel tamam geç kavrıyosun buna diyecek sözüm yok ama bu şekilde bir arpa boyu yol alamazsın!Allah sana akıl ve fikir vermiş ama lütfen onu doğru kullan dogru kullanmak senin elinde!
vandizel
motor sürücüleri bu gibi konularda çok hassas olur bırak canlı bir yaratığı yoldaki ağaç gölgesinin bir çeşmenin değerini çok iyi bilirler
doğayla çok içiçedirler az yakıt yakar havayı az kirletirler çoğu evcil hayvan besler veya beslemiştir evet motorsiklet sitesindeyiz bu insanlardan çokça var burda bir tek istisna sensin hani sıkça diyoruzya motor bir ulaşım aracı değil yaşam felsefesidir diye anlatmak istediğimiz bu
vandizel
sen insanmısın bu nasıl bir düşünce tarzı anlam veremedim orda hayvanların derisini yüzüyolar sen gelmiş çevre kirliliğinden bahsediyorsun ne alaka çevre kirliliğiyle tamam canlılar yaşamını sürdürmek için diğer canlıları öldürür bu gerçek buna herkes katılır ama işkence yapmadan bir kaplan bile avını yakaladığında ilk boynuna saldırırki en kısa zamanda ölsün acı çekmesin diye bir hayvan bile bunu düşünebiliyorken sen nasıl oluyoda bu şerefsizleri savunabiliyorsun anlayamıyorum insanlığın bu kadarmı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)