Abi "Konu Dışı" bölümüne girdiğinizde en üstte zaten başlık.analjezi adlı üyeden alıntı
Abi "Konu Dışı" bölümüne girdiğinizde en üstte zaten başlık.analjezi adlı üyeden alıntı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Allah belalarını versin aynı şekilde,bunlara hayvan dersek hayvanların asaletleri ile oynarız.Ya bunlara bir ad bulamıyorum sadece katil diyebiliyorum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
sapla samanı birbirine karıştırmayalım
bu vahşetin kurban bayramı ile alakası yok
hocam kürk olayı na birşey diyememde bu adamların yaptığı şerefsizlik.ya canlı canlı derisini yuzuyırlar derisi yuzulup atılanlar bile hala can çekişiyor.ne diyeyim.ya bunlar sadistmidir satanismidir.hocam hangi milletten bunlar neresi burası aksam aksam yatcak vakit hiç hos gelmedi vallaha.
Satanist değilller valla orası kesin çünkü bir satanist bile dayanamaz bu adamların yaptıklarına , dün yaklaşık 250 adet maille arkadaşlarımı uyarmaya çalıştım onlarda tanıdıklarına gönderseler böyle böyle yayılırız.Şu an için elimden gelen bu
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
arkadaşlar sorun o adamlarda değil fark ettiğiyseniz sokakları toz toprak olan arabaları en azaından 30-40 yıllık çok geri kalmış bir ülkede yaşayan gariban insanlar belkide hayvan başına en fazla 1-2 dolar alıyorlar yaptıkları harekette işlerinin bir parçası çünkü kürkü zedelememmeleri gerekiyor. sorun o adamlarda değil.
sorun pariste milanoda new yorkta istanbulda davetiyeleri dahi 5000 dolardan satılan defilelerle o kürkkleri dünyadaki her türlü canlıyı sömüren ve israfı yaşam tarzı haline getiren bir insanın yaşaması için gerekenin binlerce katı tüketen zümrelerde bu yanlış yaşam tarzının ortadan kaldırılamaması binlerce hayvanın soyları tükenene kadar bu şekilde öldürülmesine sebep olacaktır.
malesef bu vahşete dur dicek ne bir devlet nede bir millet çıktı bu zamana kadar bence asıl üzücü olan bu.hayvanlar insanlar tarafından kürkleri yağları hatta ve hatta kozmetik için kemikleri bile kullanılıyor bunun için katlediliyorlar dolaylı yoldanda olsa bilmeden yada bilerek bizim insanlarımızda bu ürünleri alıp yine bilmeden destek vermiş oluyor ve bu böle sürüp gidiyor ne diyim allah yardımcımız olsun bizim kınamaktan başka yapacak bişeyimiz yok saygılar
inanın tüylerim diken diken oldu inancı olan birisi aç bile kalsa bu kadar vahşet yapamaz ya anlatacak bişey bulamıyorum zaten bende o canlı canlı derisini yüzüp hayvanı bıraktığında ağlamaya başladığında kapatdım daha fazla dayanamadım
@BBRR haklı biz inancımız dolayısı ile kurban bayramını kutluyoruz ama dediği gibi acı çekmemesi için gerekli bilgiyi kesen kişi alıyor ama onda bile inanın 1-2 hafta kendime gelemiyorum
ERASER WİLL COME BACK
etini yemek için öldürdüğümüz bir hayvanın diğer bölümlerinden yararlanmak vicdanıma ve mantığıma çok aykırı gelmiyor asıl sorun yaşamak için ihtiyacımız olanın dışındakini vahşice öldürmekte
izledim videoyu ve keşke izlemeseydim oldum. bilinclenmek icin izlemek gerek orasI dogru ancak dayanılır gibi degil. Baya bir dayanmaya calistim. Birde isyerindeyim. gözlerim falan doldu kapadım dayanamadım. Yemin diyorum bak, oyle birsey yapan birini o anda gorsem elimde bi silah olsa saniye dusunursem vurmamak icin allah belamı versin. 100 yıl hapis yatacagımı bilsem orda a...nı ....kerim... hay allam.. duramıyorum kufurun bin para oldum zaten.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
www.foklar.gen.tr ye de bir göz atarsan1z sevinirim arkadaslar orda da bu katliami aratmiycak Kanada fok katliami var hiç olmadi uye olur veya proteso ederseniz sevinirim.
Allah'a havale...
hocam o sayfa açılmıyor
Bunlar hayvan bile olamaz nasıl bir yaratıksa isim bulamıyorum
doğada ancak karnını doyurmak için avlanır vahşi etoburlar o da zayıf ve güçsüzler avlanır .
fakat arz talep meselesi önce kürk giyen kişileri sokak ortasında soyup iyice dövmek gerek ki talep olmasın
Bunları yapan insanalrın(insan denmez ya) Allah belalarını versin.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Geçen akşam seyrettim görüntüleri. Hala etkisinden kurtulamadım. Bu nasıl bir vahşet böyle. İnsan ne kadar vahşi bir yaratık. Umarım ilahi adalet vardır. Umarım o şerefsizler, o hayvancıkların çektiklerinin milyon katını çekerler.
walla arkadaşlar ben bunu izledikten sonra sizler gibi bişeyler yapmaya karar verdim ve o videoyu pc ye indirdim. internet sitelerimde yayınlayacağım. Belki bir gün Ali KIRCA'de izlerde oda ana habere konu yapar.. Ve hergün cafeme gelen yüzlerce kişiye de izleteceğim.. Hesap açtıran önce onu izleyecek.. Belki o video çok eski ama o mantık eminim hala sürüp gidiyor.. (kürk giyildiği sürecede devam edecek) Kim bulup dağıtıyorsa tşk..
son satir haric, yorumuna katiliyorum sn. niyazierk. kiyametin bir saati var. o zaman kopacak. sevgiyle kalin...niyazierk adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Deri mamüllerini de kullanmayacağım bundan sonra. Bu ve benzeri şeyleri yapanları ve göz yumanları lanetliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)