Hayırlı Haber Ülkemiz İçin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence o kuyuları bize yedirmezler musti..
-
Bizim sınırda şööle alttan bi araştırma yapsak ne petroller vardır ama nedense bazı şeylere bönkörlük yapan canım türkiyem bu konuda ilgisiz.....
Sınırımızın 300 mt ötesindeki kuyulardan dünyanın petrolü çıkarken biz neden kendi sınırlarımızdan çekemiyoruz anlamıyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bizim sınırda şööle alttan bi araştırma yapsak ne petroller vardır ama nedense bazı şeylere bönkörlük yapan canım türkiyem bu konuda ilgisiz.....
Sınırımızın 300 mt ötesindeki kuyulardan dünyanın petrolü çıkarken biz neden kendi sınırlarımızdan çekemiyoruz anlamıyorum...
alp kerdeş bende onu anlatmaya çalıştım işte dolaylı olarak...
-
Aslında soru niye petrolümüzü çıkarmadığımız değil de niye dibimizdeki en petrolü en pahalı alan ülke olduğumuz.
Toprağımız altında yatan petrol bizimdir, dursun orada. Amerika da kendi rezervlerini tutuyor ki önce dünyayı hortumlayıp en sona kendi rezervleri kalabilsin diye. Türkiye de benzer bir sistem geliştirmeli ama önce petrolü ucuza temin ettikten sonra.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
burada petrol ve türevleri çok ucuz,
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Aslında soru niye petrolümüzü çıkarmadığımız değil de niye dibimizdeki en petrolü en pahalı alan ülke olduğumuz.
Toprağımız altında yatan petrol bizimdir, dursun orada. Amerika da kendi rezervlerini tutuyor ki önce dünyayı hortumlayıp en sona kendi rezervleri kalabilsin diye. Türkiye de benzer bir sistem geliştirmeli ama önce petrolü ucuza temin ettikten sonra.
Adamlar senin altındakini de çekiyorlar...Teknolojilerimi bizden ileri? Sanmıyorum....Bir şeyler var ama ne...
-
Maden Mühendisliği okumuş biri olarak yıllardır yurdumuzdaki birçok yatakların bulunduğu halde çıkarılmasına bazı dış güçler tarafından izin verilmediğini biliyorum. Emin olun eğer bu yataktan drenaj yapılacak olursa da bunu yabancı bir şirkete vereceklerdir ve biz ancak "ağzımıza bir parmak bal çalınarak" kalacağız. Yoksa Türkiye madenler olarak çok zengin bir ülke.. Eğer adam gibi strateji belirleyebilse idik Bursa Uludağ'daki Bor madenlerini adam gibi kullanır ve deli paralar kazanabilirdik. Ancak oradaki Bor ocakları da yabancı sermayelere para akıtan ve belli insanlara sus payı verilerek idare edilen bir sistemle yürümektedir.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Can-ı gönülden katılıyor ve destekliyorum ...
-
Babamın mesleği nedeniyle (Jeoloji Müh.) , Adıyamandaki birçok işletmeyi ziyaret fırsatım oldu! Oraya 25 kuyu yazınca şaşırdım. Çünkü sırf Çemberlitaş havzasında 10-15 kuyu olduğunu hatırlıyorum.Zaten o bölgede (Adıyaman Doğu Bölgesi); araçla ilerlerken , kafanızı hangi yöne çevirseniz bir pompa görürsünüz!
-
-
daha öncede bulunmuştu,kalitesi yüksek denildi rezerv olarak bayağı büyük denildi ama sonra olay kapandı kuyu kapandı cıva döküldüğü zaman petrolün başka bir bölgeye kaydığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer bu doğruysa bulunan her petrol kuyusuna cıva dökerlerse yada döktürürlerse yakında benzinin litresini 5 ytl den alırız gibi geliyor kalın sağlıcakla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güneydoğu Anadolu'da pek çok bölgede, açıldıktan sonra sağlam bir şekilde kapatılmış kuyular gördüm.
Motor, dostum nerelerdesin.. Özledik seni.
-
sonsovalye kadim dostum buralardayım internet olmadığı için uzak kalıyorum sizlerden ama ocakta tekrar 24 saat kesintisiz yayında olacam inşallah kendine iyi bak dostum görüşmek dileği ile
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
kesin zam gelir benzine bu haberden sonra
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
Ülkemiz petrol bakımından zengin ama o petrolleri bize yedirmezler.Dünyayı elinde tutan amerikanın işi bunlar.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Nusaybin de Katran da o kadar çok petrol kuyusu gördümki sayısını unuttum...Ama hiçbiri faal diilmiş...Madem çalıştırılmayacak neden yapıldılar? Yapıldılar neden çalıştırılmıyorlar....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler