beyler bızım ewde bır gıtar var ama gıtarın G sını bılmem ama merakım var calmakta ıstıyorum nasıl yapabılırım kursa gıdecek hıcmıhıc vaktım yok kendı kendıme ogrenebeılırmıyım sızce
beyler bızım ewde bır gıtar var ama gıtarın G sını bılmem ama merakım var calmakta ıstıyorum nasıl yapabılırım kursa gıdecek hıcmıhıc vaktım yok kendı kendıme ogrenebeılırmıyım sızce
Daha önceki birçok mesajımda da google'ın ne kadar yararlı bir hayvancık olduğundan bahsetmiştim.Okullarda araştırma yapmaya özendirilmiyoruzki hiç...
Git bakalım google'a, yaz bakalım "gitar dersi" , bas bakalım enter'a neler çıkıyor
Bir zamanlar ben de girişmiştim gitar işine, çok çalışmak gerekiyor bu mereti becerebilmek için bilmiş ol.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ooo-ooooo sen baştan kaybetmişsin
Olur mu böyle ;gitar çalmak istiyorum ama aramayada üşeniyorum hazıra konim bari.. Olmaazzzz gitar başlı başına bir özveri ister:D
Aynen.. Aç google'ı bak , indir videoları kapmaya çalış bir lşeyler
Kolay gelsin sana
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Gitar hırsızlarına verilecek cezayı tck dan araştırmak gerek....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
1995 den beri müzikle aktif olarak ilgilenmekteyim. Klasik gitarla başladığım serüven bas gitara kadar uzandı. En son kurduğum grupla İstanbulda bazı üniversitelerin bahar şenliklerinde çaldım. Bi ara barlarda para kazanmak için çaldım. Şu an yeni müzikal arayışlar içinde kendimce birşeyler yapma çabasındayım.
Ve tüm bu zaman içinde hiç ders almadım. Hatta bira ders bile verdim.
Sonuç olarak; eğer bu işi yapmak istiyorsan zamanım yok gibi bahaneler bulmayacaksın. Gerekirse her gün iki saat geç uyuyacak daha az ve hatta hiç televizyon izleyeceksin. Yani bazı şeyleden vazgeçeceksin. Dikkat, vazgeçeceksin diyorum, feragat edeceksin değil.
Oldukça azimli olacaksın. Sabırlı olacaksın. Gerisi kolay.
Ha ben bunlara gelemem diyorsan, ozaman o gitarı gerçekten hakeden bir kardeşimize hediye edeceksin. Sende dinlemekle yetineceksin
Saygılar...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Gitarın G'si derken alttan üçüncü teli mi kastediyorsun ?
May the Force be with McLaren Mercedes
Bence o gitara hiç dokunma bırak sağlam kalsın.
bu işler emin ol yetenek meselesi. çalışma ile olsaydı ben de bağlama çalardım. ama 2 ay çalışıp hiçbirşey başaramayacak kadar yeteneksiz olduğumu anlayınca bıraktım ve bir daha elimi sürmedim..
bende gitar calmak istiorum
bi metal grubum olsaydı keske neyse daha calısmam lazım
ya benım zmanım bol sadece kursa gıdecek zamanım yok dedım ayrıca cok guzel calamayacagıımı bılıyor bana az bır calma yeter hatta 1 sarkı calabılıyorsam ne mutlu
sizi gidi gitar hırsızlarıGiTaR ÇaLmAk İsTiYoRuM..!!!)
beyler valla googlede bısı bulamadım yanı ben do nunne oldugunu bılmıyorm hep ılerı duzey ogrenmeler vardı:(
Ne demek "do"nun ne olduğunu bilmiyorum? "Do" işin temeli, ileri düzeyi değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
Sıfırdan başlayanlara öğreten bi site var. Adı aklıma gelmiyor ama gelince yazarım....Ben de başlamıştım bi aralar...
yokya ben vazgectım ogrenemıyorum amaogrencem ıns. yaza dogru
Naptın tellerimi kopardın??**
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)