sanırım çocuk şov yapıyor babasına göre babası da para topluyor
alıntıdır
sanırım çocuk şov yapıyor babasına göre babası da para topluyor
alıntıdır
izleyen kişiler para vermek yerine bu adamı kınamıyorsa hepsinin beynine *****
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
Yanlış hatırlamıyorsam, bu Arabistan'da geçen bir olay... Çocuk hırsızlık yapmış ve bu şekilde bir ceza vermişlerdi... Tamamen gerçek olduğunu duymuştum...
Walla verecen ayarı bölelerine..
Baba ya bak .. şimdi gel de küfretme.. ama ban lanıyorum .. siz anladınız arkadaşlar sölemek istediklerimi...
:D ufacık cocun kolunu oraya koyacagına o adamın kafasını koysunlar.
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
Vay anasını guccuk cocuk yazık yav.Peki siz iran da zina yapan erkeklere napıyolar biliyomusunuz hiç videosunu izledinizmi
Ben çok yakınım iran dolaylarına.Ne yapılıyomuş.
Mustican fotolarla alakalı kaynak verirmisin...ne olduğuna bakmak istiyorumda..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu Olay İranda YaŞandi.adami DÖvİcİİİm Bulursam
o videoyu cok merak ettim bulursan benim gmaile atıve.
o bolgede yiginla damar var....adamın cukunu satirla ucururlarsa kan kaybindan olur. kurgu olmasin o,,,,?
her zaman soyluyorum. hukukta geri donusu olmayan ceza olmamalı,hakim de hata yapabilir.o kafasi taslanan kadin masumsa o cani ona kim geri verebilir. o adamcayiz masumsa ve bunu kanıtlayamamışsa ne olacak bilader pardon deyip yerine mi diktirecekler?
bu ne abicim yaaaaaaaaaa
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
babaya baak... yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)