Mekanı cennet olsun ..
Başımız saolsun
Mekanı cennet olsun ..
Başımız saolsun
ALLaH RaHMeT EYLeSiN....
RuHuNa FaTiHa
bugün ülkemizbüyük bir ekonomik kriz sonrası sırtına bindirilen vergi yükünü ecevite borçludur(anayasa krizi)
bugün 17 aylıkbebek tecavüze uğruyorsa,eski tecavüzcüler katiller hırsızlar aramızda elini kolunu sallayıp yeni suçlar işliyorsa türkiye bunu ecevite borçludur.evet gerçektende allah ecevite rahmet etsin çok ihtiyacı olacak zira ben kendisine hakkımı helal etmiyorum.
şindi bende birsürü eleştiri alıcam ama hiçmi hiç umursamıyorum.unutanlar balık hafızalarıyla unutsunlar ecevitin populizm uğruna bu ülkeye yaptığı kötülükleri,ben unutmadım,unutmayacağım hiçte üzülmedim öldüğüne.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
cihan kardeşime aynen katılıyorum...
Üzülmeyebilirsin ama Ecevit'in yaşamını yitirdigini duyuran, insanların başsağlığı dileklerini yazdığı bir başlığı, sulandırma.Af konusunda ben de kendisine cok kızgınım, ama 2001 krizini Ecevit'in sırtına yuklemen senin bu konularda yeterli bilgi birikimine sahip olmadan cevap yazdığını gösteriyor.Ustelik Ecevit hiçbir zaman hırsızları etrafına toplayıp, aile resmi çektirmedi.Hiçbir zaman, verdiysem ben verdim demedi.Hiçbir zaman, benim memurum işini bilir demedi.Hiçbir zaman, anayasayı bir kere delmekle birşey olmaz demedi.Hicbir zaman, kendi vekillerini dovdurup, bizde töre var demedi.
İstersen sen şimdi sakin kafayla biraz düşün, bırak insanlar da taziye dileklerini rahatça iletebilsin.
Türk milletinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
kendisini hiç sevmezdim, hatta nefret ederdim ama sonuçta bu dünyadaki süresini tamamlamıştır.
o yüzden arkasından yaptığı hataları konuşmanın bir anlamı yok.yaptıklarının hesabını öbür tarafta verecektir...
ALLAH rahmet eylesin...
Allah Rahmet Eylesin KARAOĞLAN....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Allah rahmet eylesin...Bu dünyanın hesabı Öbür tarafta sorulacağı için işi yaratana bırakmak en doğrusu...
Yurdumuz siyasi hayatının en renkli, en önemli simalarından biriydi Bülent Ecevit. Halkın "Karaoğlanı" idi.
Atatürk'ün partisi CHP de doğdu, partinin değişmez (denilen) lideri Atattürk'ün silâh arkadaşı (rahmetli) İsmet İnönü'yü 1972 yılında yenilgiye uğratarak CHP'nin genel başkanlığına seçildi. İşte bu yıllarda "beyaz güvercinler" CHP'nin, "Ortanın Solu" kavramının ve sayın Ecevit'in simgesi haline gelmişti..
Türkiye'ye, birkaç defa başbakanlık koltuğuna da oturarak sayısız hizmetlerde bulunan bu devlet adamına Tanrı'dan rahmet diliyorum.
dogma .
Sevenlerinin Başı sağolsun...
Bekliyorlar...! "Bir davaya can verenler"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Sevenlerinin başı sağolsun.Allahtan rahmet dilerim.
Nur içinde yat..
onu sevenlerin sevmeyenlerin herkesin başı sağolsn benim gözümde büyük adamdı allah rahmet eylesin
Kask tak!
Allah rahmet eylesin Kıbrıs'a girdigi icin pek sevmezdim birde anayasa krizi de var ama genel olarak iyiyidi en azından biz çiftçilik yaparken iyiydi şimdikine göre...sonuc olarak bence daha uzun yasayabilirdi ne isi vardı 80 yasına kadar siyasetle yaw.rahmetlinin ozellıkle son zamnlarında cok rezıllık cektıgı halde gorevıne devam ettıgını duymustum neyse Allah rahmet eylesin
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)