Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Dijital Fotoğraf Makinesi Olanlar...Üstadlar...bi el atın beyav....

Motovento
    REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Ya ne resimler pul koleksiyonu vardı ama hiç biri ortada yok....Ya gecekondunun çatısında fareler yedi yada meraklı 2 ayaklı fareler...Adam koleksiyon hastasıymış...Zamanında ne çıkarsa hemen koca bir sayfa pulu sayfa halinde alır saklarmış...İlk serisinden.....

Hep derim şans olsaydı kız doğardık diye...o pullardan 2 sayfaya da razıydık be mete kardeş........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kanka geçen yıl Sarıyerin az ilerisinde sahil kısmında tarihi bir eve bakmaya gittik...malum eski ev zemin ve her yer tahtalı mahtalı...çöp yuvası olmuş tabi...gözüme birr sandık takıldı...nedir diye bir açtım abi neler vardı içinde eski imzalanmış bir güzel kadın resmi...yıl tahminen 1900 ler...kadın yabancı belli...arapça bişeyler yazıyor...arapça küf tutmuş kitaplarmı...arapça eski gazetelermi ne ararsan var yanii...birini yürüteyim dedim...mal sahibinin evi emanet ettiği kapıcı dedi ki abi elleşme lütfen ...eski bi rum otururmuş orada torunlarıda Amerikadaymış...vs.vs...emanet dedi adam ...sonra yanımızdan hiç ayrılmadı bi halt edemedim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Mete makina almaktan vazgeçti işi geyiğe döndürdü gene..

Motosikleti
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete makina almaktan vazgeçti işi geyiğe döndürdü gene..

abicim moto forumlar yalan oldu bana...

foto forumları takip ediyom..lenstir..ayardır...asadır...lıghtingdir... macrodur...bi sardı sorma...40 yıllık fortoğrafcı oldum yav...Arkadaşlar artık objelere sanatsal ve estetik açılardan bakıyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Aeon 180 cc ATV - 125 cc Dorado Scooter
    sanat uğruna bütün serveti bi çanta dolusu aksesuara ve kameraya vermeyesin

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı BlackMoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Servet mervet???? bak bak... hiçte belli etmiyon haa....zaten parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler..............

Motosikleti
    Alıntı BlackMoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kafamdaki kaliteli makine kavramı değişti tabi...Ama dediğim gibi doğru zamanda neden olmasın ki...illa birileriyle paylaşmakda değil...kendi iç huzurun için...bir nevi ibadet gibi fotoğraf çekmek...bunları izlemek...kendi gözlerinle göremediğin farkedemediğin farkedemeyeceğin detayları görüp bunları ölümsüzleştirmek güzel duygu...

Ha birde kendimi dünyevi şeylerden arındırabilme yeteneğine sahibim...Heıdı olacaksın bu hayatta...Hayabusam olsa kaç yazar mesela...Yüce Allah şahit olsun şu an bir Hayabusam olsun istemem...Çünkü bana huzur mutluluk vermeyecek biliyorum...neden olsun...bu bir örnek...Keşke kutuplarda yaşayan bir Eskimonun çocuğu olarak dünyaya gelseydim...bu kalabalıkların arasında boğulduğum için kendimi sanal ortama atıyorum...

fotoğrafları izlemek o kadar huzur verici ki...hepinize tavsiye ederim...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kanka nooldu??? Rüyanda aksakallı nur yüzlü dedeyi görüp hidayete mi erdin.... Motorcu camiası şokta.......

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka nooldu??? Rüyanda aksakallı nur yüzlü dedeyi görüp hidayete mi erdin.... Motorcu camiası şokta.......

Ak sakallı dede gördüm evet...Ara Güler...

http://www.fotograf.net/araguler/index.html

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    [QUOTE=mete_han;488749]Ak sakallı dede gördüm evet...Ara Güler...

Şimdi fotocu sitelere de üye olursun.....Rumuzunu şipşakçı koy ama.....

Motosikleti
    bizleri hep dışladınız alay ettiniz ama bu sanat ölümsüzdür...İnsanoğlu varolduğu sürece bizlerde var olacağız...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    hacı abi ben bu küçük makinalardan anlamam profesyonel amaçlı kullanacaksan bunların hiçbiri işine yaramaz zaten ama yine de tavsiyem canon olur

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    metehan hocam fotograf sanatina gir dedikte sende hepden sarmış gitmişş Bağlantılar kopmuş gibi ama şunuda söylemeden geçemicem fotograf insanın objelere bakış açısı değiştiriyor.Ben faydasını gördüm umarım sende görürüsünki göreceğine eminim şimdiden başlamış baksana şimdi sen canon a530 da beyenmezsin!Daha iyisini almaya kalkarsın hadi hayırlısı.Eğer makina alırsan artık amatör resimlerini bekleriz.Bu arada fotografçıların üye olduğu bir site var girip bakmak istersen www.fotokritik.com çok profesyonel insanların olduğu bir site.Makina alırsan bu siteyede üye ol.Becerilerini herkes görsün benim adresi görmek istersen gir bir bak http://www.fotokritik.com/kullanici/...o.php?id=29966 hadi sağlıcakla kal..
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yeni tutkun hayırlı olsun...Artık katalog çekimleri falanda yaparsın......National geographic de tanıdıkların varmı bari......asıl fotolar orda....

Motosikleti
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı abi ben bu küçük makinalardan anlamam profesyonel amaçlı kullanacaksan bunların hiçbiri işine yaramaz zaten ama yine de tavsiyem canon olur
    hemende küçümsedin bizi...sanki ilk makinan slr di...

erdo bu resimde zoomu iyi ayarlamamışsın...taam bazı teknikler var...her resim mükemmel netlikde olmaz zaten...ama makinan güçlü değil belli...siteye üye olursam düşünsene bu tarz eleştirileri yapıyom millet çıldırıyor...

http://www.fotokritik.com/266996

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni tutkun hayırlı olsun...Artık katalog çekimleri falanda yaparsın......National geographic de tanıdıkların varmı bari......asıl fotolar orda....

hayat böyle yeni ve eski tutkularla geçiyor be abi naparsın...

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

erdo bu resimde zoomu iyi ayarlamamışsın...taam bazı teknikler var...her resim mükemmel netlikde olmaz zaten...ama makinan güçlü değil belli...siteye üye olursam düşünsene bu tarz eleştirileri yapıyom millet çıldırıyor...

http://www.fotokritik.com/266996
    heheh sen şimdiden böyle eleştiriler yaparsan günün eleştirisi olur valla.Demekki yakında fotokritik karışacak .Bir evlat daha kazandı fotografçilik.Ayrıca canonun makinaları manuel çekimlere imkan verdiğinden kendini geliştirmen çok kolay.Daha ilginç resimler çekmen an meselesi Şahsen benim bir canon a530 um olsa idi (en başda) suanda SLR kullanıcısi olmaya bilirdim makina önemli

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heheh sen şimdiden böyle eleştiriler yaparsan günün eleştirisi olur valla.Demekki yakında fotokritik karışacak .Bir evlat daha kazandı fotografçilik.Ayrıca canonun makinaları manuel çekimlere imkan verdiğinden kendini geliştirmen çok kolay.Daha ilginç resimler çekmen an meselesi Şahsen benim bir canon a530 um olsa idi (en başda) suanda SLR kullanıcısi olmaya bilirdim makina önemli

kanka eleştirilerine baktım hepsinde teknik ve estetitiğin yanısıra kişisel yorumlarınıda eklemişsin...yani profesyonel bir fotoğrafcı (profesyonelim demedin ama bir üstadlar grubunun içinde üyeliğin var...ve eleştiri yapabilecek derecede görüyorsun kendini fotokritikde...) olarak foto tekniği ve kadrajı eleştirmek veya övmek yerine çekilen objeler çok tatlı bebiş pek şirin kediş vs..hakkında yorum yazdın bunu merak ettim...

yanlış anlama eleştiri demek şudur bildiğim kadarıyla...

Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...=ele%c5%9ftiri

yorum bölümü olmasına rağmen düşüncelerini eleştiri kısmına (teknikle alakasız)fikirlerini yazmışsın...bende üye olursam raconu bilmem lazım değilmi...hani sitede karizmam yüksek olsun...böyle mt.netdeki gibi dangıl dungul yazarsak hemen kovuluruz...

birazdan yatıyom...hadi cevap yazda zıbarayım...

Motosikleti
    ya şimdi işin teknik kısmı olarak milleti eleştirmeyi ben pek beceremiyorum. Kendimi yetkili görmüyorum açıkcası Çünkü bazen çok iyi fotografçilarda eleştiriyor ee şimdi ben adamın resmi nasıl eleştiriyim.Sırf laf söylemek,bir açığını bulmak içinde söylemek istemiyorum açıkcası.Sende iyi gezmişsin hee linki vermesemiydik ne valla helal diyorum Seni demek genelde yorum kısmında ve forumlarında görücez Birde şöyle bir olay var 25 eleştiri yaparsan 1 fotograf ekleme hakkın daha doğuyor.Bunuda baz alırsan 25 eleştiride her resme tek tek yapmak çok yorucu oluyor Bazılarına klasik şeyleri söyleyip geçmek gerekiyor yoksa resim ekleyemiyorsun Benim yaptığım eleştirilerin yetersiz olduğunun farkındayım bakalım düzeltmeye çalışıcam.Tabi biraz daha zamana ve ustalaşmaya ihtiyacım var Kolay gelsin

Motosikleti
    ok...öpüldün...abbas yatar...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    mete_han abi aldınmı

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler