Dijital Fotoğraf Makinesi Olanlar...Üstadlar...bi el atın beyav....
-
ama metehan hocam gene araştır fikir edin.Mesela hepsiburadada ürünle ilgili yorumlar var yorum kısmında.Onları okursan daha iyi bir fikir elde edebilirsin kolay gele.Zaten 250-300milyona alacağın makina kötü olamaz.Her şekilde sana yeten kaliteli bir makinaya sahip olacaksın. Sony,nikon,canon bunlar kaliteli markalar.2.tercihlerinde KODAK,CASİO,FUJIFILM,OLYMPUS,PANASONIC,SANYO bunlarda piyada kalitesini ispatlamış ürünlerdir.
ACER,BENQ,ARÇELİK,CASPER,CREATIVE,INCA ,MICROTEK,PRAKTICA,PREMIER bu makinalara biraz daha temkinli yaklaş.Öncelik sırasında bunlar basda olmamalı bence.Yannış anlaşılmasın kötülemiyorum makinaları yannız benim gözümde iyi yerleri yok.Bu markalar hepsiburada.comdaki markalar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
-
BY_SHADOW adlı üyeden alıntı
la mete senle çarşıya pazarada gidilmez,kararsız kasım gibisin la..
mete bu arada istanbuldan bana bi arabaya bak.
e haci napalım bir kere alalım tam alalım...ne arabasi la...
www.sahibinden.com
dan bakacan hayatım...ben anlamam arabadan felan sonra başıma iş almayayım...
erdo senin forum donanımlinkinde geziniyom valla...herşey daha net anlaşılıyor burada....
http://forum.donanimhaber.com/m_6843..._2/key_/tm.htm
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Mete seni bi pataklarım yaşına başına bakmadan!!! Adama Nikon diyoruz, Canon diyoruz, bi tarafı kırık Sanyo ile geliyo ya
Bak kardeşim, işkembe-i kübradan sallamıyoruz, kullandık, kurcaladık, oynadık, ve biz bu karara vardık, bütün dünya böyle diyor. Megapikseline kanıp abuk subuk makineler alma, pişman olma. Dur senin anlayacağın dilden anlatayım. 6 megapikselim diye gezen makine Kanuni'nin 250likleri gibidir, dışardan bakarsın bi ... zannedersin, ama bi tarafını kaldıramaz makine, yaptığı iş kendine benzer. Sen var gel, kaliteden şaşma, bizi dinle. Ağırlık Canon'a kaymış sanki, Canon'un o fiyatta makinesi varsa güzelinden, onu da düşünmeden alabilirsin
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Metehan gecenin bi yarısı bana mesaj yazdırdın ya helal sana. İlgi alanım olan bir konuya girmişsin. Abicim fotoğrafçılıktan az çok anlayanlar şunu bilir ki Fotoğraf makinası deyince bir numara Nikon'dur, ikinci sırada ise Canon gelir. Daha bir hafta önce kardeşime Nikon dijital aldık. Nikon, Canon gibi şirketler tamamamıyle fotoğraf makinası, kamera ve lens üretimi yapan şirketlerdir ve lens kaliteleri çok yüksektir. Fiyatları genelde biraz daha pahalıdır. Ama ben kendime alacak olsaydım Sony değil Nikon'u tercih ederdim, nitekim kardeşime de Sony yerine Nikon aldırdım ve acayip mutlu şimdi. Birazcık daha fazla ver ama Nikon ya da bilemedin Canon al derim ben. Sony kötü marka mı, hayır tabii ki değil, ama fotoğraf makinası için bence Nikon.
Ha bu arada onlar pahalı gelirse, Olympus da fena marka değildir. Söylediğin model olympus'u ben de gördüm kampanya var sanırım, Nikon'a Canon'a falan pahalı dersen gönül rahatlığıyla olympus da alabilirsin. Ama benim bildiğim şu an piyasa da Nikon'un da Canon'un da 300 - 400 arası makinaları var. Kardeşime aldığımız alet 430ytl'ye üstelik 1gbyte kart hediyeli idi.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
hepsiburada nın nikon için kampanyası güzel az bir farka güzel bir set alıyorsun.
ne demişler en iyi makina sende olandır.
bence nikon motorda honda gibidir. elinden düşürüp kırmadığın ya da objektifi elinle içeri itmediğin sürece pek bir şey olmaz. 2.1 M nokta (pixel) olanı kullanmıştım çok kaliteli fotolar çekiyor.
-
Konunun tarihine bakmadım da "Canon" diyorum ben. Daha önce çok araştırma yapmıştım bu modeller hakkında.
Hatta profesyonelce uğraşacaksan DSLR tavsiye ederim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
baba sony s600 mı hiç kıyaslama canon a530 ile.Canonun internetten araştır fotograflarını eğer beyenmezsen gel beni bul döv
Ben internetten sırf bu dijital makina seçimi için 3-4gb resim indirdim.Gerçekten sonuclar gösteriyorki canon netlik bakımından en cok yatırımı yapmıs makina
350 milyon bu makina için normal.Daha geçenlerde spotunu 350 ye satıyorlardı birde baktım vatanda garantilisi 350 milyon.Sonynin 6 mega pix olması pek bir önemi yok.Canonda 5 mega pix ama ondan çok daha net fotograflar çekiyor.Megapixele bakmıyor yani anlıyacağın
Makrolsu desen zaten forumlarda görebilirsin hepsi birbirinden güzel.Gece çekimi desen ha keza oda öyle.Örnek canonun resimlerinin olduğu bir forum veriyorum ordan birazda olsa inceleye bilirsin
Çok faydası olacağına eminim bu forumun sana.
http://forum.donanimhaber.com/m_6843422/tm.htm
canon a540 ve a530 fotografları var burda.Çoğu amatör çekim yapmış(bizim gibi
) Burdaki kullanıcılarada sorabilirsin üye isen.
kolay gelsin.Nasıl motorda HONDA ise fotografdada CANON dur
Allah razı olsun zahmet edip cevap yazdığınız için...ben üj bej gündür başka sitelerde takılıyorum kusura bakmayın ya...
erdo verdiğin linkteki fotoğraf konulu forumlar çok harika valla bizim siteyi unutuum ...makinada alırsak hepiniz yalan olursunuz....motosikletde yalan olur...
özellikle canon a540 ın gece çekimleri inanılmaz gündüz gibi...
http://forum.donanimhaber.com/m_6843..._8/key_/tm.htm
ibu topiğin 1.sayfasında su damlasını çeken arkadaşın resmi Bilim Teknik dergisinde bile yayınlanmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han kardeş geçen ay teknosa dan samsung digimax s 500 marka makina aldım.316ytl 12 taksit peşin fiatına.1 gb kartta hediye.fotoğraflar doyurucu.video çekimi süre kısıtlaması yok 640*480 kesintisiz 14 dakika çekiyor 320*280 48 dakika ve çekim kalitesi gayet iyi.tavsiye ederim
-
bende diyorumki bu ihtiyar delikanlı nerelere kayboldu bayadır görükmüyo piyasada....adam adsl tarife muhabbetinden sonra şimdide dijital camere geyiği açmış 87 cvp yazılmışda haberimiz yok....kanka allah iyiliğini versin....seni tanımadan bu açtığın topikleri okusam dicemki bu adam pür cahil film adamsın he.... nerdeyse beyler basmalı kurşun kalem alıyorum rotring'mi alıyım yoksa faber castel'mi diyede topik açıcaksın yakında alem adamsın yeminle....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Mete seni bi pataklarım yaşına başına bakmadan!!! Adama Nikon diyoruz, Canon diyoruz, bi tarafı kırık Sanyo ile geliyo ya
Bak kardeşim, işkembe-i kübradan sallamıyoruz, kullandık, kurcaladık, oynadık, ve biz bu karara vardık, bütün dünya böyle diyor. Megapikseline kanıp abuk subuk makineler alma, pişman olma. Dur senin anlayacağın dilden anlatayım. 6 megapikselim diye gezen makine Kanuni'nin 250likleri gibidir, dışardan bakarsın bi ... zannedersin, ama bi tarafını kaldıramaz makine, yaptığı iş kendine benzer. Sen var gel, kaliteden şaşma, bizi dinle. Ağırlık Canon'a kaymış sanki, Canon'un o fiyatta makinesi varsa güzelinden, onu da düşünmeden alabilirsin
babiş dur seçenekleri 2-3 e indirdim...son kararınızmı diyeceğim...diğer foto forumlardayım...
-
mete_han abi http://www.bimeks.com.tr/ e bak. hergün bir üründe indirim oluyor. bugün hp dajital fotoğraf makinesi 89€ mu neydi. yarın acer 119$
hergün bakarsın. beğendiğin olursa kaçırma derim
-
clint adlı üyeden alıntı
Metehan gecenin bi yarısı bana mesaj yazdırdın ya helal sana. İlgi alanım olan bir konuya girmişsin. Abicim fotoğrafçılıktan az çok anlayanlar şunu bilir ki Fotoğraf makinası deyince bir numara Nikon'dur, ikinci sırada ise Canon gelir. Daha bir hafta önce kardeşime Nikon dijital aldık. Nikon, Canon gibi şirketler tamamamıyle fotoğraf makinası, kamera ve lens üretimi yapan şirketlerdir ve lens kaliteleri çok yüksektir. Fiyatları genelde biraz daha pahalıdır. Ama ben kendime alacak olsaydım Sony değil Nikon'u tercih ederdim, nitekim kardeşime de Sony yerine Nikon aldırdım ve acayip mutlu şimdi. Birazcık daha fazla ver ama Nikon ya da bilemedin Canon al derim ben. Sony kötü marka mı, hayır tabii ki değil, ama fotoğraf makinası için bence Nikon.
Ha bu arada onlar pahalı gelirse, Olympus da fena marka değildir. Söylediğin model olympus'u ben de gördüm kampanya var sanırım, Nikon'a Canon'a falan pahalı dersen gönül rahatlığıyla olympus da alabilirsin. Ama benim bildiğim şu an piyasa da Nikon'un da Canon'un da 300 - 400 arası makinaları var. Kardeşime aldığımız alet 430ytl'ye üstelik 1gbyte kart hediyeli idi.
Nikon ve Canon Yamaha ve Honda gibi...o kesin...kararımı verdikten sonra nereden alacağımıda size danışacağım...
durun daha bitmedi kabus devam ediyor...İstanbulda iseniz bir hafta sonunuzdan birkaç saatinizi ayırıp beraber almayada gidebiliriz...elini veren kolunu kaptırır misali....
söz Taksim Bereketde döner ısmarlayacağım...ama alacağım makinada makro olacak abi o farz oldu...
BlackMoon adlı üyeden alıntı
hepsiburada nın nikon için kampanyası güzel az bir farka güzel bir set alıyorsun.
ne demişler en iyi makina sende olandır.
bence nikon motorda honda gibidir. elinden düşürüp kırmadığın ya da objektifi elinle içeri itmediğin sürece pek bir şey olmaz. 2.1 M nokta (pixel) olanı kullanmıştım çok kaliteli fotolar çekiyor.
abicim zaten ben bu makinelerden alırsam Kuran gibi muhafaza edeceğim o kesin...
Dokunanıda yakarım alimallah...ama kızımcım kırabilir...o dünyayı yıksa canı sağolsun...
babaçi adlı üyeden alıntı
mete_han kardeş geçen ay teknosa dan samsung digimax s 500 marka makina aldım.316ytl 12 taksit peşin fiatına.1 gb kartta hediye.fotoğraflar doyurucu.video çekimi süre kısıtlaması yok 640*480 kesintisiz 14 dakika çekiyor 320*280 48 dakika ve çekim kalitesi gayet iyi.tavsiye ederim
sağol kardeşim...birde şu forum sayfasına baksana...damlaların ahengine...ulan ne biçim sardı bu fotoizm... canon a530 muş...s500 bu detayları yakalarmı sence...
http://forum.donanimhaber.com/m_6843..._1/key_/tm.htm
Bilooo adlı üyeden alıntı
bende diyorumki bu ihtiyar delikanlı nerelere kayboldu bayadır görükmüyo piyasada....adam adsl tarife muhabbetinden sonra şimdide dijital camere geyiği açmış 87 cvp yazılmışda haberimiz yok....kanka allah iyiliğini versin....seni tanımadan bu açtığın topikleri okusam dicemki bu adam pür cahil film adamsın he....
nerdeyse beyler basmalı kurşun kalem alıyorum rotring'mi alıyım yoksa faber castel'mi diyede topik açıcaksın yakında alem adamsın yeminle....
Ulan Turbo Niyazi naber....Gitmiyonmu Ankaraya kitapsız muhasebe müdürü kılıklı ofisboy...
Bak Ankarada eğitim alacağın yer Bent Deresiymiş...sen bilmezsin oraları çömez...Garajda indiğinde hemen sor...
"Gurban Bent Deresi nire...stajı orada yapıcam"...de...
Ben patron olsam sana yatırım yapmam ama neyse sende bir ışık görmüşler...Geçen acelenizde ondanmış demek...15 gün yoksun ya...
yahu geçen Kanyon D&R da kendin rotrıng diye takıntı yapmadınmı...burada niye yok gibilerinden ayuuu...
Hadi canım yavaş yavaş git Ankaraya...Orada Gençlik Parkı diye bir yer...Kuğulu gölde pedallı teknelere bin...Kızılayda YKM ye uğra...YKM nin 3-5 bina yanında 3 film bir aradaya git...senin olayı budur...
Aşağı Ayrancı Ticaret Lisesinde manitam vardı ya...off be ne günlerdi...
Bu arada benim doğum Made in Basınevler/Meteoroloji'dir...
Prometheus adlı üyeden alıntı
Konunun tarihine bakmadım da "Canon" diyorum ben. Daha önce çok araştırma yapmıştım bu modeller hakkında.
Hatta profesyonelce uğraşacaksan DSLR tavsiye ederim
Baba biz emekleyelim sonra koşmaya başlarız...slr profesyonel makinalar galiba...Bize 2 numara fazla gelir ama sanki...
-
1 yıl canon a 520 kullandım.a 530 ile arsında bir fark yok gibi,yazlıkta akrabamda s600 vardı çektiği fotolar çok güzeldi.s 500 ile s600 arasında 1 milyon pikselin dışında en ufak bir değişiklik yok hafıza kartını doldurur durursun.sonuçta canon alanında çok iyi ama bence samsungun çektiği videolar canondan daha iyi ve süre kısıtlaması yok.aradaki kalite fiat orantılı ama almadan önce sahip olan kişilerdeki resim ve videoları görsen daha kolay karar verirsin
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
mete_han abi
http://www.bimeks.com.tr/ e bak. hergün bir üründe indirim oluyor. bugün hp dajital fotoğraf makinesi 89€ mu neydi. yarın acer 119$
hergün bakarsın. beğendiğin olursa kaçırma derim
baba sağol...ama en uyuz olduğum şey bu sitelerin euro dolar fiyatlarını vermesi...sanki işimiz yok birde.1.485...1.18 le çarpıcaz...bu yasaktı ama tınlayan yok...günlük takip ediyolar siteyi zaten arada çok fark olmaz...sürekli güncelleseler olmaz...
babaçi adlı üyeden alıntı
1 yıl canon a 520 kullandım.a 530 ile arsında bir fark yok gibi,yazlıkta akrabamda s600 vardı çektiği fotolar çok güzeldi.s 500 ile s600 arasında 1 milyon pikselin dışında en ufak bir değişiklik yok hafıza kartını doldurur durursun.sonuçta canon alanında çok iyi ama bence samsungun çektiği videolar canondan daha iyi ve süre kısıtlaması yok.aradaki kalite fiat orantılı ama almadan önce sahip olan kişilerdeki resim ve videoları görsen daha kolay karar verirsin
samsunga ait bir video linki atabilirmisin...canon topiğinde kimse video yüklemedi...canonda 3 dakikayla sınırlıymış zaten...sadece hafıza kartıyla yükseltiliyor...
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
vallamı lannn...98 de Adı Ebru...son sınıftaydı...Kızı ben mezun ettim...sonrası malum askersin ve ayrılık ambiansı...Bende Bahriyeydim bu arada...Havamızı sen düşün...
Kanki sen o antikayı iyi fiyata okutursun esasında...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Allahtan benden 2 sene sonraymış ...Ne biliymmm tam kanka olacakmışız az daha.....
Halada çekiyor biliyomusun..İçine sarmalı 36 lık alıyorsun yarısını çıkarıp kesiyosun ama çanavar çekiyor....markası da agfa....
Tercihlerinin arasına agfa yı da al eski bir marka....Tabi varsa
agfa bildiğim kadarıyla foto sarf malzeme alanına yoğunlaştı...stüdyolardaki makinelerinin ne kadar olduğunu bilirmisin...50.000 eurodan başlar...
-
Bizim neneden kalma.....Ona da kocasından...Adam işbankasının kurucularındanmış....Ne resimler çekmiştir kimbilir bu makinayla......Atatürk ü bile çekmiştir diye düşünüyorum....Dili olsada konuşsa diyorum kendi kendime...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
08 Kasım 2006, 01:39
kankü o eski resimler bi ortaya çıksa...En azından ülkeyi ziyarete gelmiş yabancıların resimleri arşivlerden tavanaralarından bir çıksa hatta hareketli çekimler...ben 1900 lü yılların İstanbuluna bayılırım...Ulan ABD nin tarihini gözümüze sokuyorlar bize ama İstanbulun Anadolunun Türklüğün tarihini kimse bilmez...ezbere bilinir...arşivleri kimse gün yüzüne çıkarıp bize sunmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler