Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Dijital Fotoğraf Makinesi Olanlar...Üstadlar...bi el atın beyav....

Motovento
    REKLAM ALANI
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    baba sony s600 mı hiç kıyaslama canon a530 ile.Canonun internetten araştır fotograflarını eğer beyenmezsen gel beni bul döv Ben internetten sırf bu dijital makina seçimi için 3-4gb resim indirdim.Gerçekten sonuclar gösteriyorki canon netlik bakımından en cok yatırımı yapmıs makina 350 milyon bu makina için normal.Daha geçenlerde spotunu 350 ye satıyorlardı birde baktım vatanda garantilisi 350 milyon.Sonynin 6 mega pix olması pek bir önemi yok.Canonda 5 mega pix ama ondan çok daha net fotograflar çekiyor.Megapixele bakmıyor yani anlıyacağınMakrolsu desen zaten forumlarda görebilirsin hepsi birbirinden güzel.Gece çekimi desen ha keza oda öyle.Örnek canonun resimlerinin olduğu bir forum veriyorum ordan birazda olsa inceleye bilirsin Çok faydası olacağına eminim bu forumun sana.http://forum.donanimhaber.com/m_6843422/tm.htm
    canon a540 ve a530 fotografları var burda.Çoğu amatör çekim yapmış(bizim gibi) Burdaki kullanıcılarada sorabilirsin üye isen. kolay gelsin.Nasıl motorda HONDA ise fotografdada CANON dur
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    valla süper çekmiş makina...

sağolasın...

http://img232.imageshack.us/my.php?i...esim1856qf.jpg

peki şu gece resmine ne demeli...

http://img359.imageshack.us/my.php?image=img01231of.jpg
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    http://www.akakce.com

her marka ve ürün için en uygun fiyatı, burada aratıp bulabilirsin.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baba sony s600 mı hiç kıyaslama canon a530 ile.

dostum şu Nikon P4 e bir baksana ya...260 ytlye sana neler sunuyor...hani amatörlerin tatlı oyuncakları olur ya...yok havai fişek modu yok zart modu yok zurt modeu falan...hani cep telefonu aldığında oynarsın o hesap...şuna bir baksana...260 ytl ye sanki Canondan daha fazlası var gibi geldi...menu anlamında...

http://www.gold.com.tr/product.asp?C...=19&MARK=NIKON

güldiken sağol kardeşim...ya abi nedense bu tipinternet sitelerine hiç güvenemiyorum ben...adamlar diyoki demin %128 güvenli bilmemne sertifikası var diyolar ama ne bilim huylanıyom ben...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    valla hocam resimlerde görüldüğü gibi.Bu makina kendi klasmanında bir numara ama paran fazlaysa git sony al ve "ahh keşke canon alaymışım" diyen kervana katıl Ben bir SLR makinası kullanıcı olarak canonun çoğu resmi SLR kadar kaliteli Karar senin! Ayrıca ordaki 10 sayfayı okursan atlamadan çok faydalı(kullanımda işine yarıcak bilgilerde öğrenirsin) makinanın örnek videosunu görmek istersende su verdiğim linkde video ve resimleride var.Makinanın kendi çekmiş olduğu resimler ve 1 adette video var (en altta videosu) yannız şimdi baktımda bu ürünü bu site incelememiş fakat bir üst modelini incelemiş (bir üst modeli ile aynı video kalitesi sahil ve resimleride aynı 1 megapix oynuyo sadece)aynı video görüntüsü sana bir fikir verecektir kalitesi konusunda http://www.dcresource.com/reviews/ca...t_a540-review/

ufak bir ayrıntı daha var canon a530 un LCD si biraz daha küçük A540 a nazaran,önemli bir ayrıntı değil

Motosikleti
    len saat 03.00 olmuş...iyigeceler hepinize...makina alırsam burada sadece fotoların konu edileceği bir yorum...sohbet ve paylaşım topiği açmayı planlıyorum sevgilerimle....

yarın detaylı inceleyeim o topiği erdinc...selamlar...

Motosikleti
    bak görüyormusun açtığı topiği bırakıp gitti

NIKON COOLPIX P4 8.1MP. DIG.FOTOGRAF MAK
    Kod: 27.08.210
    496 USD+KDV

848,66YTL
    (KDV Dahil)
    abi p4 değil sanırım senin dediğin model L4
    Bumodelin resimleri internettede pek yok.inceleme fırsatım olmadı ama eğer 260 milyon civarı para ayıra bilirim dersen elbeteki tercih sebebi olabilir.Sonucda Nikon ve bir iki resine baktım fena değil.Tabi canon kadar işlevsel ve manuel kullanmaya imkan vermiyor! "aman canım ben zaten otomatik modda çekicem,işde aile içi bişeyler çekicem okadar" dersen bu makinada seni keser ama fotograf adina kendini geliştirmek ve hobi olarak yapmayı düşünürsen canon derim.Gerçekten iyi makina sahibi olmak fotograf çekme bakımından bir özgürlük sunuyor insana Tabiki makinalarda kişilerin ihtiyacına göre.Eğer nikonu kafana koyduysan hepsiburada.com'da 275'e
    NIKON COOLPIX L4 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ + 1 GB SD KART + ŞARJ ALETİ + 2 ADET AA PİL HEDİYELİ HEDİYELİ !!!
    hem şarj aleti+2 adet pil+1gb kart sana 15 milyon fazla paraya alıyorsun bu kadar ürünü!!! şarj aleti 20-25 kağıt olsa 2 kalem pil 10 kağıt 1gb kartta 30 milyon vardır.50-60milyyonluk ürün veriyor fazladan.Karar senin Nikon dersen burdan alabilirsin.İnterntten alışveriş yapmadıysan yapmanı öneririm.Çok güvenilir bir site Bir çok şey aldık ailecek ve hiçbir sorun çıkmadı! Hatta beyenmediğin bir telefon oldu ve iade bile ettim 1 hafta kullandıktan sonra Normal bir telefon satıcısı bunu yaparmı?Bence yapmaz!! böylede bir güzelliği var sitenin.Tabi ürüne hiç bir zarar vermeden orjinal ablajı bozulmadan iade ettik Aynı senin motoru iade etmen gibi saygılar.Yardımcı olabildiysek ne mutlu

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd61178

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Mete, bir-iki hafta beklersen buradan araştıralım. Aynı markalar batıya göre daha ucuz diye biliyorum. Geçenlerde bir arkadaş Canon almıştı, epey bir özelliği vardı..

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    mete neoldula??

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    abi hazirandan beri hala almadınmı ya

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16717

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    yokmu bitane hediye eden...........almıycak anlaşıldı.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Abiciim fotoğrafçı bi abiim war yanımda ona sordum en iisi canon dedi..

yaniii sen bilirsin yine de ..

saygılar psikoo mc

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    mete_han abi bende canon a95 var. hani bi kaç ay önce bi foto eklemiştimde sen " ben olaya değilde senin fotoğraf makinasına bittim " demiştinya. o da canon du. yani beğenmiştin canon u

o yüzden cakalaz

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kanki paran varsa canon nikon orta halliysen hp den şaşma......bak i,kinci kere yazıyom yeter ama haaaa......al artık şunu........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    bak görüyormusun açtığı topiği bırakıp gitti

NIKON COOLPIX P4 8.1MP. DIG.FOTOGRAF MAK
    Kod: 27.08.210
    496 USD+KDV

848,66YTL
    (KDV Dahil)
    abi p4 değil sanırım senin dediğin model L4
    Bumodelin resimleri internettede pek yok.inceleme fırsatım olmadı ama eğer 260 milyon civarı para ayıra bilirim dersen elbeteki tercih sebebi olabilir.Sonucda Nikon ve bir iki resine baktım fena değil.Tabi canon kadar işlevsel ve manuel kullanmaya imkan vermiyor! "aman canım ben zaten otomatik modda çekicem,işde aile içi bişeyler çekicem okadar" dersen bu makinada seni keser ama fotograf adina kendini geliştirmek ve hobi olarak yapmayı düşünürsen canon derim.Gerçekten iyi makina sahibi olmak fotograf çekme bakımından bir özgürlük sunuyor insana Tabiki makinalarda kişilerin ihtiyacına göre.Eğer nikonu kafana koyduysan hepsiburada.com'da 275'e
    NIKON COOLPIX L4 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ + 1 GB SD KART + ŞARJ ALETİ + 2 ADET AA PİL HEDİYELİ HEDİYELİ !!!
    hem şarj aleti+2 adet pil+1gb kart sana 15 milyon fazla paraya alıyorsun bu kadar ürünü!!! şarj aleti 20-25 kağıt olsa 2 kalem pil 10 kağıt 1gb kartta 30 milyon vardır.50-60milyyonluk ürün veriyor fazladan.Karar senin Nikon dersen burdan alabilirsin.İnterntten alışveriş yapmadıysan yapmanı öneririm.Çok güvenilir bir site Bir çok şey aldık ailecek ve hiçbir sorun çıkmadı! Hatta beyenmediğin bir telefon oldu ve iade bile ettim 1 hafta kullandıktan sonra Normal bir telefon satıcısı bunu yaparmı?Bence yapmaz!! böylede bir güzelliği var sitenin.Tabi ürüne hiç bir zarar vermeden orjinal ablajı bozulmadan iade ettik Aynı senin motoru iade etmen gibi saygılar.Yardımcı olabildiysek ne mutlu

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd61178

baba sağol yardımcı oldun...

Alıntı Sonsovalye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete, bir-iki hafta beklersen buradan araştıralım. Aynı markalar batıya göre daha ucuz diye biliyorum. Geçenlerde bir arkadaş Canon almıştı, epey bir özelliği vardı..

baba taksit olayıne girecez sağolasın...

Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete neoldula??

şef çeri çöpü otu .oku herşeyi çekeceğim valla...

alacaz te be bi makina beyav...

Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hazirandan beri hala almadınmı ya

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16717
    az sonraaa...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokmu bitane hediye eden...........almıycak anlaşıldı.....
    abi ha deyince alınmıyo ki...megapiksel eleyip mercek dokumak lazım...

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiciim fotoğrafçı bi abiim war yanımda ona sordum en iisi canon dedi..

yaniii sen bilirsin yine de ..

saygılar psikoo mc
    canonun hastasıyım...Nikonun ustasıyım diyo arkadaşın yani...eyvallah...

Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han abi bende canon a95 var. hani bi kaç ay önce bi foto eklemiştimde sen " ben olaya değilde senin fotoğraf makinasına bittim " demiştinya. o da canon du. yani beğenmiştin canon u

o yüzden cakalaz
    kanka Canonun çektiği resimlerde harbiden muhteşem...özellikle macro çekimler süper...şu senin makinayi şimdi bidaha yüklsene abi...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanki paran varsa canon nikon orta halliysen hp den şaşma......bak i,kinci kere yazıyom yeter ama haaaa......al artık şunu........

abi hp ye uyuz oluyom ya...

Eğer nikonu kafana koyduysan hepsiburada.com'da 275'e
    hem şarj aleti+2 adet pil+1gb kart sana 15 milyon fazla paraya alıyorsun bu kadar ürünü!!! şarj aleti 20-25 kağıt olsa 2 kalem pil 10 kağıt 1gb kartta 30 milyon vardır.50-60milyyonluk ürün veriyor fazladan.Karar senin Nikon dersen burdan alabilirsin.

İnterntten alışveriş yapmadıysan yapmanı öneririm.Çok güvenilir bir site

abicim internetten alışveriş güvenli diyorsun dimi...malı getiren elemanda pos kart olmuyomu abi...illa internetten kredi kart nosu mu vermek lazımdır...

Motosikleti
    Aeon 180 cc ATV - 125 cc Dorado Scooter
    bu gidişle almıyacak gibi. biraz daha beklerse torun fotosu çekmek için makina arayacak

Motosikleti
    Alıntı BlackMoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gidişle almıyacak gibi. biraz daha beklerse torun fotosu çekmek için makina arayacak

sevgili dostum inşallah makinamı alacağım ve topik açarak sizlerinde katkısıyla güzel paylaşımlarımız olacak...dijital makine büyük eksiklikmiş bunu geçde olsa anladım...bilgisayar olunca daha da elzem oldu...

black moon ve erdo dostlar birde şu SANYO ya bir bakarmısınız...6.1...293 ytl...

http://www.hepsiburada.com/productde...bd46956#tablnk

ÖZELLİKLER
    MODEL:Sanyo Xacti S60
    Çözünürlük:6.18 Mpixel
    Maksimum çözünürlük:3680x2760
    Minimum çözünürlük:640x480
    Sensör boyutları:1/2.5-inch
    Sensör tipi:CCD
    Optik Zoom:3x
    Geniş açı zoom (mm):35mm
    Tele zoom (mm):105mm
    Dijital zoom:4x
    Otomatik odaklama:Evet
    Manuel odaklama:Hayir
    Odak uzaklığı (cm):40
    Makro odak uzaklığı (cm):5cm
    ISO oranı:auto, 50, 100, 200, 400
    Geniş açı minimum diyafram:f2.8
    Telefoto minimum diyafram:f4.9
    Telefoto maksimum diyafram:n/a
    Minimum çekim hızı (sn):1/2
    Maksimum çekim hızı (sn):1/1500
    Dahili flaş:Evet
    Harici flaş:Hayir
    Harici flaş türü:n/a
    Pozlama telafisi:±1.8EV with 0.3EV steps
    Video çekimi:Evet
    Maksimum video çözünürlüğü:640x4 80
    Minimum video çözünürlüğü:320x2 40
    Kare sayısı (kare/sn):30fps
    Ses kayıt:Evet
    LCD ekran:Evet
    LCD ekran boyutları:2.5-inch
    LCD çözünürlüğü (piksel):115,000 pixels
    Kendi kendine çekim:Hayir
    USB bağlantısı:USB 2.0 Full Speed
    Video çıkışı:Evet
    Ağırlık:118g.
    Boyutlar (mm):89x21,3x60,5mm

Motosikleti
    baba belki şimdi kızıcan "ammada CANONU övdün diye ama budur senin olayın eğerki Cardfinas kartın yoksa veVATANDAN almıcaksan! hepsiburada dada satılıyor aynı ürün ve fiyatı ona çok yakın.
    http://www.hepsiburada.com//productd...ductid=bd91532
    374milyon muş ve 128mb kart + 2 de doldurabilir pil veriyor.Bu ürünü kaçırma baba.Şimdi canonun yeni modelleri geleceğinden bu ürünlerde indirime gitmişler.Yeni serileri geliyor.(A serisinin) yahu zaten bonusa 10 taksit yapıyorlar.Sanyo bence 2. planda olsun japon ama canon ve nikon bu işde daha iyi.Zaten sanyo türkiyede pek tutulmadı.Sattığı ürünler kalitesinin çok üstünde fiyata sattığından.Sanyo kulanıcı bir canon veya nikona göre çok çok azdır.Biraz paraya kıy kardeşim kalite al. cimrilik etme Biraz daha beklersen belki daha uygun fırsatlar çıkabilir.Ben ilk makinamı aldığımda bana kimse akıl vermemişdi ve kodak 4200 almışdım ve makina açıkcası hiç beni tatmin etmedi.Ne videosu vardı nede çektiği resim bir şeye benziyordu.Kodak da bu resim işinde pek iyi değil.Lensse atırım yapmadılar ve dışardan lens satın alıp makinalarına takıyorlar.Pek performanslı değil ürünleri.Ne diyorlardı HOnda hayat onda ise "canon hayat onda" Paran varsa canon 100 kağıt kar edecem diye şimdi baska ürün alma

isterimki makinanın kalitesini başkaları kullanırken görme ,senin görmen daha güzel olur heheh :=) sonra gıpta ile bakma

Motosikleti
    sağolasın...en iyiyi önerdiğini biliyorum...dediğin gibi 100 ytl için çingenlik yapmamak lazım o verdiğin linkteki fotolar zaten herşeyi açıklıyor...

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    la mete senle çarşıya pazarada gidilmez,kararsız kasım gibisin la..

mete bu arada istanbuldan bana bi arabaya bak.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler