bak görüyormusun açtığı topiği bırakıp gitti
NIKON COOLPIX P4 8.1MP. DIG.FOTOGRAF MAK
Kod: 27.08.210
496 USD+KDV
848,66YTL
(KDV Dahil)
abi p4 değil sanırım senin dediğin model L4
Bumodelin resimleri internettede pek yok.inceleme fırsatım olmadı ama eğer 260 milyon civarı para ayıra bilirim dersen elbeteki tercih sebebi olabilir.Sonucda Nikon ve bir iki resine baktım fena değil.Tabi canon kadar işlevsel ve manuel kullanmaya imkan vermiyor! "aman canım ben zaten otomatik modda çekicem,işde aile içi bişeyler çekicem okadar" dersen bu makinada seni keser ama fotograf adina kendini geliştirmek ve hobi olarak yapmayı düşünürsen canon derim.Gerçekten iyi makina sahibi olmak fotograf çekme bakımından bir özgürlük sunuyor insana
Tabiki makinalarda kişilerin ihtiyacına göre.Eğer nikonu kafana koyduysan hepsiburada.com'da 275'e
NIKON COOLPIX L4 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ + 1 GB SD KART + ŞARJ ALETİ + 2 ADET AA PİL HEDİYELİ HEDİYELİ !!!
hem şarj aleti+2 adet pil+1gb kart sana 15 milyon fazla paraya alıyorsun bu kadar ürünü!!! şarj aleti 20-25 kağıt olsa 2 kalem pil 10 kağıt 1gb kartta 30 milyon vardır.50-60milyyonluk ürün veriyor fazladan.Karar senin Nikon dersen burdan alabilirsin.İnterntten alışveriş yapmadıysan yapmanı öneririm.Çok güvenilir bir site
Bir çok şey aldık ailecek ve hiçbir sorun çıkmadı!
Hatta beyenmediğin bir telefon oldu ve iade bile ettim 1 hafta kullandıktan sonra
Normal bir telefon satıcısı bunu yaparmı?Bence yapmaz!! böylede bir güzelliği var sitenin.Tabi ürüne hiç bir zarar vermeden orjinal ablajı bozulmadan iade ettik
Aynı senin motoru iade etmen gibi
saygılar.Yardımcı olabildiysek ne mutlu
http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd61178