genel istek üzerine İŞTE KIZIM YAPRAK (fotoları)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah uzun ömürler ve sağlıklı yaşam versin
-
allah bağışlasın ...maşallah
-
Allah anneli babalı buyutsun insallah bahtı acık omru uzun olsun kardesimizin.( MASALLAH) Bu arada gaza gelip gereksiz sürat yapacak oldugumuz zaman bizleri boyle neseli bekliyenleri unutmayalım.
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
en etkili hız limiti
-
anali babali buyusun tek dilegim budur...
not:bebekler cok hos ama aglamadiklari surece...aglayan bebege tahammul edemiyorm abi nasi baba olcam ben yaaa
Manic Depression Is Touching My Soul...
-
meric kardesim kIzInI benim icin op.. Masallah cok sirin.. Buyusun motorla gezmeye cIkarIrIz onu
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Süper Moderatör
Hakkında hayırlısı ne ise Allah onu versin. MAAŞALLAH
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Maaşallah Allah uzun ömür versin çok tatlı
ama bende @renon gibiyim çok şirinler ama ağlayınca çekilmiyor (evlilik bize uzak )
-
Kurallara aykırı değil,
Allah analı babalı, uzun ömürlü ve sağlıklı yaşatsın, şeker bişi
buluşmalara bekleriz
-
ayyyyy yerim onu beeeen yeriiiiim
maşallah
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
-
-
süper bişey yaaa ben çok severim çocukları ALLAH bagışlasın çok tatlı yaaa
-
-
maşşallah yaaa, bilsem böyle bişey olucak gözümü karartıp veririm bi sipariş daha ama garantisi yok işte senin cimcimenin büyümesini takip edelim en iyisi
-
doziz, ISIRAMAZSIN .çünkü ben ısırıyom kızımı her gün bıkmadan eheuhueh bırde göbek var aman allahım yaaaaaa delırıyorum her akşam bir an önce gitsemde sevsem diyorum....
ağlama konusuna gelince ilk 4 ay kesınlıkle gece gunduz aglıyor ama sonra resimde gmrüldügü üzere melek gibi oluyorlar isteklerini bagırarak yaptırıyor almazsan veya vermezsen ıstedıgını aglamaya baslar ama sen o an kıyamayıp ne ıstedıysen verıyorsun bebege neticede senin CANINDAN BİR PARÇA
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
-
Allah nazarlardan korusun, analı bablı büyüsün,vatana millete anaya babaya hayırlı evlat olsun..
-
ma şallah
-
ikitane dişi çıkmış haa
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
-
Allah bağışlasın çok tatlı gerçekten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler