Aşigim Arkadaşlar Ne Olur Yardim Edin!!
Reklamlar
-
15 Kasım 2006, 16:09
Dikkat edersen yukarıdaki oranda erkekler 18-45 yaş aralığında alınırken kadınlar 18-30 yaş aralığında olarak alındı. İki cins de aynı yaş aralığında alınırsa rakamlar yarı yarıya olurdu. Niye kadınları az aldın dersen, hesapları senin tezine göre yapmak için (Yaşlı erkek genç kadın olayı). Ama ben hesap yaparak erkeklerin %95'inin yalnız kalamayacağını gösterdim. Sen ise "Erkekler kadınların şu kadar katı. Erkeklerin %95'i boş" diyorsun. Hangi hesapla bu sonuca varıyorsun?
"GENÇ ERKEKLERİ O GÜNLERE KADAR SÜRÜNDÜRDÜĞÜNĞÜZ İÇİN SÜBYANCILIK TECAVÜZ PATLADI." raflar
İnsanı hayvandan ayıran fark iradesidir, bilmem anlatabildim mi? Bu sözlerinle daha önce söylediğim "Senin düşüncenden anladığım şudur raflar: Erkeğin üreme dürtüsü, düşüncelerinden de, ilkelerinden de, onurundan da önde gider." cümlemi destekledin, teşekkürler.
Üçüncü paragrafa verdiğin cevabın bir anlamı yok. Öfkenizi açıklamaz. O tezine de senin düşüncenle cevap verdim ve sizin orta yaşınız güle oynaya geçerken kadınların gençliği güle oynaya geçiyor dedim. Durum berabere yani. Hal böyle iken kadınlar öfke duymazken erkekler niye duyuyor?
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
-
16 Kasım 2006, 00:48
Bu tartışma gender wars'u başlatır arkadaş benden söylemesi...GoGoGo watercolours & raflar !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
16 Kasım 2006, 06:30
raflar yuru be!
bu da benden olsun
http://www.youtube.com/watch?v=yidzHvXrFqI
linkte mustehcen icerikli sozcukler var, uyarmadi demeyin, ama cidden komik yahuuuuuuuuuuuu
-
16 Kasım 2006, 11:22
watercolours adlı üyeden alıntı
Dikkat edersen yukarıdaki oranda erkekler 18-45 yaş aralığında alınırken kadınlar 18-30 yaş aralığında olarak alındı. İki cins de aynı yaş aralığında alınırsa rakamlar yarı yarıya olurdu. Niye kadınları az aldın dersen, hesapları senin tezine göre yapmak için (Yaşlı erkek genç kadın olayı). Ama ben hesap yaparak erkeklerin %95'inin yalnız kalamayacağını gösterdim. Sen ise "Erkekler kadınların şu kadar katı. Erkeklerin %95'i boş" diyorsun. Hangi hesapla bu sonuca varıyorsun?
"GENÇ ERKEKLERİ O GÜNLERE KADAR SÜRÜNDÜRDÜĞÜNĞÜZ İÇİN SÜBYANCILIK TECAVÜZ PATLADI." raflar
İnsanı hayvandan ayıran fark iradesidir, bilmem anlatabildim mi? Bu sözlerinle daha önce söylediğim "Senin düşüncenden anladığım şudur raflar: Erkeğin üreme dürtüsü, düşüncelerinden de, ilkelerinden de, onurundan da önde gider." cümlemi destekledin, teşekkürler.
Üçüncü paragrafa verdiğin cevabın bir anlamı yok. Öfkenizi açıklamaz. O tezine de senin düşüncenle cevap verdim ve sizin orta yaşınız güle oynaya geçerken kadınların gençliği güle oynaya geçiyor dedim. Durum berabere yani. Hal böyle iken kadınlar öfke duymazken erkekler niye duyuyor?
senin verdiğin oranlarda erkeklerin % 50 si zaten aritmetik olarak doğuştan kaybetmiş.kadınlarımızın peşlerinde 20 kişi olmasından kaynaklanan küstahça kendine güvenleri yüzünden türkiye standartlarında değil kanada standartlarında adam aradıklarından dolayı erkeklerdeki abazanlık oranı %50lerden %95 lere fırlıyor.bak çevrene erkeklerin %90 ı boşta, kızların % de 10 u boşta.
bu kanada standardında adam arayışları yüzündün kendileri mutsuz oluyor hem onlardan hoşlanan erkekleri mutsuz ediyorlar.
benim tepkim erkekleri bu kadar kolay bulmaları ve doğal olarak köpek muamelesi yapmalarına.
bir insana kadın oldugu için kızılmaz (kimseye seçemediği özellikleri için kızılmız bu insani değil)ama erkeklere köpek muamelisi yaptığı için kızılır.
kadın gençliği güle oynaya megalomana bağlayarak geçiyor, erkeğin orta yaşı diyorsun ama orta yaşta ikisi de evli. erkek hayatının en rahat döneminde topu topu bir kişiden ilgi görur o da çok ağır bedeller ödeyerek elde ettği eşinden
kadın en kötü dönemi olan yaşlılığında bile ilgi görür o da hiç bir emek harcamadan elde ettği eşinden, biz her zaman kıçınızın kenarıyız yane.
-
16 Kasım 2006, 11:34
Diyelim 100 kızımız ve 200 erkeğimiz var. 90 kızımız dolu olsa bu demektir ki 90 da erkeğimiz dolu. Yani 110 erkek boşta. 110/200=%55. Hani %95?
Ayrıca 100 kızımızın her birinin peşinde 20 erkek varsa kızlarla toplam ilgilenen erkek sayısı 2000. 200 erkek 2000 ilgi gösteriyorsa bir erkek 10 kıza ilgi gösteriyor demektir. Bu da erkeklerin "Benim onurum var. Kızların peşinde sürüneceğime yalnız ölürüm" diyeceği yerde "İlle de kız, ille de kız" diye gezindiklerini gösterir.
Saygılar .
-
16 Kasım 2006, 11:45
ve raf abicim kendine yeni kurbanlar bulur
-
16 Kasım 2006, 12:31
watercolours adlı üyeden alıntı
Diyelim 100 kızımız ve 200 erkeğimiz var. 90 kızımız dolu olsa bu demektir ki 90 da erkeğimiz dolu. Yani 110 erkek boşta. 110/200=%55. Hani %95?
Ayrıca 100 kızımızın her birinin peşinde 20 erkek varsa kızlarla toplam ilgilenen erkek sayısı 2000. 200 erkek 2000 ilgi gösteriyorsa bir erkek 10 kıza ilgi gösteriyor demektir. Bu da erkeklerin "Benim onurum var. Kızların peşinde sürüneceğime yalnız ölürüm" diyeceği yerde "İlle de kız, ille de kız" diye gezindiklerini gösterir.
Saygılar
.
100 kızımız 200 erkeğimiz var.
200 erkeğin 100 ü zaten zaten aritmetik olarak doğuştan cartayı çekmiştir.
, kalan 100 erkekten en kalantor 20 tanesi için kızlar birbirini yere düşürüp çiğnerler.(görüntü diyarbakırda halka bedava ekmek dağıltılmasında çıkan izdiham gibidir)
kalontor bulamayanları evlilere musallat olur.mantık ise karısı ona hizmetçilik yapsın, amalaliğini çeksin ben keyfini süriyim,onu ayartamicak kadar çirkin miyim mantığıdır.çoğu da evlilere metres olur.(ben onlara kapatma diyorum)
200 erkekten en kalantor 20 si en taş hatunları kaptı, geri kalan 180 inin evli olan 20 si de metres tuttu, 200 erkekten 160 ı hala boş,
100 kızdan 40 ını kalontor playboylara ve ve evliliri kaptırdık.
geri kalan 60 kızdan çoğu peşinde 20 kişi olduğu için çok uzun süre "onnnnnda bunda şundadır,,,bunda şunda ondadırcılık" oynar.o esnada peşindeki erkekler sevgilisi var mı yok mu anlayamazlar ama kız uzun süre masumu çok iyi oynadığı için uzun süre "yok heralda" diye umutlanırlar kız kalas olduğu için hiç bir tepki alamadıkları için sonunda pes ederler ve bir sure sonra "var heralda" derler ve aynı eleman "ulan yeter artık bununla mı uğraşıcam, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü kara" der her yere saldırırlar.
sonuc olarak kimseyle çıkmayan ya da çıkıp çıkmadığı belli olmayan %60 oranındaki ,
peşindeki 20 kişiyle kafası çok meşgul kızdan kendine bile hayır gelemeceği için bunların sevgilisi olan kızdan bir farkı yoktur.
erkek de peşinde 20 kişi olmadığı için başının çaresine bakmak zorundadır yani.
-
16 Kasım 2006, 17:40
"200 erkeğin 100 ü zaten zaten aritmetik olarak doğuştan cartayı çekmiştir."
Matematikte böyle bir varsayım olamaz. Cartayı çekmişse neden? Ve sakın sonucu sebep olarak gösterme.
"kalan 100 erkekten en kalantor 20 tanesi için kızlar birbirini yere düşürüp çiğnerler" raflar
"Kızların etrafında 20 erkek vardır" raflar
Çelişki
"geri kalan 180 inin evli olan 20 si de metres tuttu, 200 erkekten 160 ı hala boş" raflar
Elimizde kaldı 160 erkek, 40 kadın. Kadınların metres olması aşağılık bir davranış ama erkeklerin metres tutması değil, öyle mi? Çifte standart. Niye 40 kadın kaldı dersen, 20'si kalantor erkek buldu, 20'si zaten 20 erkekle evli (Erkeklerin bu 20 kız dışında uzaylı birileriyle evleneceğini düşünmüyoruz, değil mi?), 20'si de evli erkeklere metres oldu.
"100 kızdan 40 ını kalontor playboylara ve ve evliliri kaptırdık." raflar
Evlilerden biraz önce bahsetmemiş miydik? Bu 40 kızla elimizde kız kalmıyor. Bu 40 kız 40 playboyun boş olmasını engeller. Yok bu 40 kızı 40'dan az erkek engeller diyorsan erkeklerin manalitesine ne diyorsun? Erkekler kız bulamıyor bu sorunun cevabı olamaz.
"geri kalan 60 kızdan çoğu peşinde 20 kişi olduğu için çok uzun süre "onnnnnda bunda şundadır,,,bunda şunda ondadırcılık" oynar.o esnada peşindeki erkekler sevgilisi var mı yok mu anlayamazlar ama kız uzun süre masumu çok iyi oynadığı için uzun süre "yok heralda" diye umutlanırlar kız kalas olduğu için hiç bir tepki alamadıkları için sonunda pes ederler ve bir sure sonra "var heralda" derler ve aynı eleman "ulan yeter artık bununla mı uğraşıcam, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü kara" der her yere saldırırlar." raflar
Elimizde artık kız kalmadı raflar. Hesabını doğru yap bakalım. Elimizdeki kızlar bitti, elimizde kalan erkek sayısı ise 120. Sonuç: 100 kız ve 80 erkek dolu, 120 erkek boş. Erkeklerin %60'ı boş. Yine %95 değil. Benim %55'ime yakın bir değer. Vezaten erkeklerin kızların iki katı olduğu düşünülürse en iyimser durumda bile erkeklerin %50'si boşta olacaktır -ki gerçekte kadın/erkek oranının eşit olduğunu biliyoruz, sadece senin teorine göre hesap yapıyoruz-.
Ayrıca bu heba olan 20 kız da halihazırda evli olan (başına kız vurmuş durumda değiller yani) erkekler tarafından baştan çıkarılmış durumda. Bunda kızların ne kadar suçu varsa erkeğin de o kadar suçu var.
Saygılar .
-
17 Kasım 2006, 01:11
sana bin kere bu oranın neden bu kadar orantısız olduğunu açıkladım. ama kafan basmıyo.ya da basıyo ama gıcıklık olsun diye ilkokulçocukları gibi "HOCAM 2 KERE 2 NİYE 4 EDİYO, 5 EDEMEZ Mİ" Diyosun...
daha lisede 17 yaşında kızlar kendilerinden 8-10 yaş büyük heriflerle nişanlanmaya başlıyolar.(biizm sınıfta vardı birkaç tane.)
üniversitede evleniyolar.(onlardan da vardı)
playboylara giden, evlilere kapatma olan, kimseyi beğenmeyen derken ortaya bişey kalmıyor yani.ya ben anlatamıyorum , ya sen anlamak istemiyosun. yüzyüze tartışalım webcamdan.war mı webcam.avazım çıktığı kadar bağarmak istiyorum kulağına.
-
17 Kasım 2006, 01:22
Bir, "kafan basmıyor" gibi terimleri kullanmamanı tavsiye ederim.
İki, yapabiliyorsan hesapla göster. Senin tezini baz alarak senin değerlerinin yanlış olduğunu gösterdim.
Üç, ben sinirlenmiyorum. Kulağıma avazın çıktığı kadar bağırarak haklı olduğunu gösteremezsin.
-
17 Kasım 2006, 02:28
--------------------------------------------------------------------------------
18-45 yaş erkek nüfusu 16,773,398.
18-30 yaş kadın nüfusu 8,440,505.
BUNU SEN KENDİ ELLERİNLE YAZDIN! DALGA MI GEÇİYOSUN ADAM MI SEÇİYOSUN YA!
Gel De Sİnİrlenme Bİrader...
-
17 Kasım 2006, 02:34
Senin verdiğin oran "Kadınların %95'inin erkek arkadaşı vardır, erkeklerin %5'inin kız arkadaşı vardır". Bunun cevabını verdim yukarıda. bir daha oku derim.
Tüm yaş gruplarında kadın erkek sayısı birbirine yakındır dedim. 18-45 ile 18-30 arası aynı yaş grubu mu oluyor sence? Her iki cinsiyette 18-45 (veya istediğin nüfus aralığını) arası nüfusu hesapla ve sonucu gör.
Verdiğim örnekte farklı nüfus aralığını almamın sebebi senin "Kadınlar kendilerinden 10-15 yaş büyük erkeklerle çıkıyor" diye tutturmandan dolayıydı. Benim öyle bir tezim olmamasına rağmen sana senin tezini baz alarak cevap vermek için o aralığı aldım.
-
17 Kasım 2006, 02:39
iki topicde de aynı şeyi tartışmalaylım water.öbürüne yazım ordan cevapla istersen.
-
17 Kasım 2006, 02:39
Ben 0 18 - 45 yaş arasına giriyorum....Hani benim 2 kız arkadaşım....İsterim haaa...
Bu arada konuyu açan esmercan kayıp....Hep böyle yapıyor açıyor kayboluyor... Casusmu dur nedir......Esmercaaaaaannnn......huuuu......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
17 Kasım 2006, 11:58
İyide bazı tespitler yanlış tabi, cinsiyetlere göre aynı yaş grubundaki rakamlar denk olsa bile. O rakam dilimindeki 3/4 veya daha azına denk gelen "Kadın" nüfüsu çeşitli nedenlerden dolayı toplumun bir bireyi olamıyor / aileside onu bir birey olarak görmüyor zaten, sosyalleşmesine imkan tanınmıyor, bu toplumumuzun en çarpık yanlarından biridir...
-
17 Kasım 2006, 19:20
beyler ve bayanlar hepinize çok teşekkür ederim ama kapatın bu topiçi artık tamam yeter moralim bozuluyo walla
-
17 Kasım 2006, 19:25
AŞK tan nefret ediyorum... aşık olan yanmıştır arkadaşlar!
-
17 Kasım 2006, 21:18
yahuuu
verdigim youtube linkinde olay gayet guzel aciklanmis tuz biber ekmeye gerek yok...
Insanlar boyle videolar yapmaya vakit/emek harciyorlarsa vardir bir durum!
-
21 Eylül 2007, 22:36
esmercan59 adlı üyeden alıntı
kime sorsam kimden yardım istesem diye düşünürken aklıma siz geldiniz motorcu arkadaşlarım yardım ederseniz çok sevinirim ben üniversite ögrencisiyim ve okula servisle gidip geliyorum servistede çok tatlı bi kız var ben bunla iyi bi muhabbet kurdum ama kıza onu sevdigimi söyleyemiyorum bir türlü ona açılamıyorum çünkü korkuyorum ya çıktıgı varsa diye okulda takip ettim kızı, kız kantine bile gelmiyor devamlı sınıfta oturuyor sınıftada hep kız arkadaşlarıyla oturuyor izlenimlerimden çıktıgı yokmuş gibi geliyor ama ya varsa bu bana çok koyar işte sizce ne yapmalıyım bana yardım edin ne olur
esmercan son durumlar nedir...gelip geçtimi o malum şahıs hayatından...
senin topiği görünce eski konun geldi aklıma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Eylül 2007, 00:05
ogz_r1 adlı üyeden alıntı
kardeşim kızla sohbeti fazla koyulaştırma sora kanka der sana dünyan tersine döner.direk saldır şimdiki kızlar kanka olayını çok seviyo kanka olursan bol bol karşılıklı gazoz içersin.acele et
abi hastayım yorumlarına ilgiyle takip ediyorum seni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler