Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Aşigim Arkadaşlar Ne Olur Yardim Edin!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    [QUOTE=watercolours;492701]Senin düşüncenden anladığım şudur raflar: Erkeğin üreme dürtüsü, düşüncelerinden de, ilkelerinden de, onurundan da önde gider.[/QUOTE

bu ne tarz bir yorumdur anlamadım,ne alaka

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    hangi kadın hangi erkeğe ilkelerine uyuyorum der ya.ne ilkesi ..çok sıkıcısın der, anında terk ederler.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Raflar herhalde senin bir yaran var baksana çok dertlisin
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Her zaman dedim, bir erkek kadınların davranışını uygun bulmuyorsa kendine uygun kız arar. Ben başarılı olayım, bana uyan kızı bulmayı bekleyemem, illa birini bulmalıyım diyen erkek dürtülerinin peşinden gidiyordur. Yani erkek 40 yaşına gelmiş ve kimseyi bulamadım, 25 yaşında ama ille de birini bulmalıyım diye biriyle çıkıyorsa dürtüsel hareket ediyordur.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her zaman dedim, bir erkek kadınların davranışını uygun bulmuyorsa kendine uygun kız arar. Ben başarılı olayım, bana uyan kızı bulmayı bekleyemem, illa birini bulmalıyım diyen erkek dürtülerinin peşinden gidiyordur. Yani erkek 40 yaşına gelmiş ve kimseyi bulamadım, 25 yaşında ama ille de birini bulmalıyım diye biriyle çıkıyorsa dürtüsel hareket ediyordur.
    peki ne zamana ve nereye kadar uygun bi kız arayacak,pazara kadar mı mezara kadar mı??????

ha deyince uygun kız bulunmuyo,

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125

Motosikleti
    speederbike
    Ayrıca, %95 iddianı çürütmeye devam. Erkek popülasyonunu kanunen reşit olan 18'den başlatıp 45 yaşına kadar sayalım. Senin iddianla 30 yaşından önce kızlar kimseye bakmıyor. Kadınları da 18-30 arası alalım.
    18-45 yaş erkek nüfusu 16,773,398.
    18-30 yaş kadın nüfusu 8,440,505.
    Yani tüm kadınların bir erkekle ilişkisi varsa bile erkeklerin neredeyse yarısının bir ilişkisi olacaktır.
    Eğer erkeklerin %95'i yalnız ise kalan %5 (838,669) erkek 8 milyon kadını idare etmektedir ki o zaman da hangi zihniyetle 10 kadınla birden ilişki kuruluyor diye sorulur.

Öteki açıdan bakarsak, diyorsun ki erkekler gençken kız bulamıyor. Hep büyük yaştakiler kadınları kapıyor. Ama şu da var ki her erkek de yaşlanıp olgunlaşacak ve birgün kızların baktığı büyüklerden olacaktır.
    Kadınlara gelirsek de bugün erkek bulmakta zorlanmayan ileride yalnız kalacaktır. Yani her iki kesimin de hayatlarında karşı cinsi etkileyebildiği ve etkileyemediği dönemlerden geçecektir. Bu durumda, bu öfke niye?

Not: Bütün bu sonuçlar senin sözlerin temel alınarak yapılan hesaplamalara dayanmaktadır.

By_Shadow, yani illa da kız bulacağım, onlarsız hayatta varolamam diyorsun? İdeal olanı arayıp ömrümü heba edemem, iyi kötü bulurum bir tane diyorsun. İyi biri olması önemli değil, kız olsun yeter diyorsun? Sonra da ben aslında sevmek ve sevilmek istiyorum diyorsun. Kusura bakma, hiç inandırıcı gelmiyorsun.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Tamam arkadaşlar fazla kasmayın, şimdi bushu arıyorum basacak düğmelere putinle yakan top oynamaya başlıcaklar, birbirimizden ve bütün dertlerimizden sonsuza kadar kurtulacağız
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Ayrıca, %95 iddianı çürütmeye devam. Erkek popülasyonunu kanunen reşit olan 18'den başlatıp 45 yaşına kadar sayalım. Senin iddianla 30 yaşından önce kızlar kimseye bakmıyor. Kadınları da 18-30 arası alalım.
    Yani tüm kadınların bir erkekle ilişkisi varsa bile erkeklerin neredeyse yarısının bir ilişkisi olacaktır.
    Eğer erkeklerin %95'i yalnız ise kalan %5 (838,669) erkek 8 milyon kadını idare etmektedir ki o zaman da hangi zihniyetle 10 kadınla birden ilişki kuruluyor diye sorulur.

Öteki açıdan bakarsak, diyorsun ki erkekler gençken kız bulamıyor. Hep büyük yaştakiler kadınları kapıyor. Ama şu da var ki her erkek de yaşlanıp olgunlaşacak ve birgün kızların baktığı büyüklerden olacaktır.
    Kadınlara gelirsek de bugün erkek bulmakta zorlanmayan ileride yalnız kalacaktır. Yani her iki kesimin de hayatlarında karşı cinsi etkileyebildiği ve etkileyemediği dönemlerden geçecektir. Bu durumda, bu öfke niye?

Not: Bütün bu sonuçlar senin sözlerin temel alınarak yapılan hesaplamalara dayanmaktadır.

By_Shadow, yani illa da kız bulacağım, onlarsız hayatta varolamam diyorsun? İdeal olanı arayıp ömrümü heba edemem, iyi kötü bulurum bir tane diyorsun. İyi biri olması önemli değil, kız olsun yeter diyorsun? Sonra da ben aslında sevmek ve sevilmek istiyorum diyorsun. Kusura bakma, hiç inandırıcı gelmiyorsun.
    katılmamak elde değil haklısın
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya sen turkce anlamiyomusun.

18_45 yas erkek nufusu kadinlarin iki kati. ve kadin kendi akranlarini zaten aninda eliyor, adamlar zaten yas haddinden eleniyorlar .

bu ortamda zaten secme hakki yok ki erkegin.neyi arayip bulacak..
    tesadufen bulsa kac yazar.
    o kadinin da % 95 ihtimalle kendinden bilmemkac yas buyuk herifin biriyle iliskisi olacak.kiz tesadufen yeni ayrilmis olsa kac yazar ........o erkek tam bana goresin gel cikalim dese cikacak mi o hatun yani.

ayrica evli erkeklere sirnasan binlerce genc kiz var. en cok da onlara asik olan yasitlari genclere acirim.hic sanslari yoktur zavallilarin.

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    bı kız olarak soyluyorum bencede sen sansını dene hayır derse bıse kaybetmezzsın cunku senle dııl ama ewet dersse cok guzel bıse kazanmıs olursun korkunun ecele faydası yokk

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı elıff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bı kız olarak soyluyorum bencede sen sansını dene hayır derse bıse kaybetmezzsın cunku senle dııl ama ewet dersse cok guzel bıse kazanmıs olursun korkunun ecele faydası yokk
    siz hayatiniz boyunca erkeklerden hep yalakalik gordugunuz icin red edilmenin ne kadar igrenc bir sey oldugunu anlamaniz bizim dogum sancisini hissetmemiz kadar imkansizdir.

erkegini hic bir emek harcamadan elde ettigi icin hic deger vermeyen ve gönul rahatlığıyla baskalarıyla paylasabilen klasik turk kadıni oldugunuz icin aldatan esleri , sevgilileri affedebilme genisligine sahipsiniz. ve karsinizda da ayni genislikte adam gorunce aaaa iste olgun erkek diyorsunuz.

onur gurur gibi kavramlar hak getiri sizde.yapı olarak mazosistsiniz ve aci cekmekten hoslaniyorsunuz.ama bizim ruh sağlığımz sağlam ve aci cekmekten hoslanmiyoruz.o yuzden red edilme ihtimali yerine başkasina kaptirmayı tercih edebiliyoruz,evet uzucu ama en azından rezil olmuyosun. zaten zamanla o acınin hafiflediğini de deneyimlerimizden iyi biliyoruz.bizim bir erkeklik onurumuz var.kimse icin rezil olmaya değmez.

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    herkezı aynı kefeye koymamak lazım ben sewdıgım ınsanın kapısında bıle yattım benım ıcın zor olan olemlı gururda sewıosam umrumda dııldırr hıc bı erkeın bna yalakalık yapmasınada ızın wermem eger sewıosam hıc bıse dusunmeden ben gıderım weya hoslandıysam ws.. bu yusden bunları herkes ıcın soylemem agır olabılırr 2 aydırr sewdıım ınsanla ayrıydıkk yok yere ayrılmıstık 2 ay hergun aradımm gıttım kapısında sabahladım hergunum ezıyettı hıc yılmadım onla olmak ıstedıımı her fırsatta bıle getırdımm ama onunda bnı sewdıımden emın olduum ıcın..sonucc nolduu bılıomusun ıste benle bırlıktee we su anda dıorumkı ıyıkı yılmamısım we yapmısım bunlarıı sewn herseyıı yaparr... burdakı konunu da sewmekle alakasıı yokk serwıste gıderken ascık muhabetle sewmıss hayır sewdını sanıoo bence ama kızzlarda soyle bıse war sewseler bıle soylemezler bnde anlamıs dıılım onların mantıgını ama maleseff oylee ewet sızınde ısınızz zor ama dunya halıı hayat neıı gerektırıosaa onu yapmak zorundayıss ıı yada kotuu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki ne zamana ve nereye kadar uygun bi kız arayacak,pazara kadar mı mezara kadar mı??????

ha deyince uygun kız bulunmuyo,
    cok dogru bir yaklasim.bulsa ne olacak.kizin %95 ihtimalle kendinden bilmem kac yas buyuk bir sevgilisi olacak. %5 ihtimalle olmasa da o çocuktan hoşlanma ihtimali %50. yani bulsa da çikma ihtimali % 2,5.

hayat % 2,5 u arayacak kadar uzun değil.

Alıntı elıff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sewdıgım ınsanın kapısında bıle yattım SENİN KENDİNE SAYGIN YOK MU YA!

benım ıcın zor olan olemlı MAZOŞİST OLDUGUNUZU İTİRAF EDİYOSUN.

gururda sewıosam umrumda dııldırr ONURSUZ VE GURURSUZ OLDUGUNUZU DA KABUL ETMİSSİN.

hıc bı erkeğin bna yalakalık yapmasınada ızın wermem YALAN ATMA ÇARPİLACAKSİN.BUNU YAPMADAN TAVLAYAMAZLAR.

eger sewıosam hıc bıse dusunmeden ben gıderım weya hoslandıysam ws..BU NADİREN OLUR.

ama kızzlarda soyle bıse war sewseler bıle soylemezler bnde anlamıs dıılım AHANDA KENDİNLE CELİSTİN.

ama maleseff oylee ewet sızınde ısınızz zor ama dunya halıı hayat neıı gerektırıosaa onu yapmak zorundayıss ıı yada kotuu...
    pesinde o kadar adam varken hic bir kadin hic bir erkegi oldugu gibi kabul etmez.erkek kadini tavlamak icin kopek gibi kadinin istedigi adami oynamak zorunda. kendi kisiligiyle yaklasirsa kaybeder.arkadas da onaylamis sagolsun.

Motosikleti
    speederbike
    Raflar, istatistiğe rağmen hala erkekler kadınların iki katı diyorsun ya, tüm sözlerimi geri alıyorum. Kusura bakma, senle tartışamam artık.
    Saygılar.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sen turkce anlamiyomusun.

18_45 yas erkek nufusu kadinlarin iki kati. ve kadin kendi akranlarini zaten aninda eliyor, adamlar zaten yas haddinden eleniyorlar .

bu ortamda zaten secme hakki yok ki erkegin.neyi arayip bulacak..
    tesadufen bulsa kac yazar.
    o kadinin da % 95 ihtimalle kendinden bilmemkac yas buyuk herifin biriyle iliskisi olacak.kiz tesadufen yeni ayrilmis olsa kac yazar ........o erkek tam bana goresin gel cikalim dese cikacak mi o hatun yani.

ayrica evli erkeklere sirnasan binlerce genc kiz var. en cok da onlara asik olan yasitlari genclere acirim.hic sanslari yoktur zavallilarin.

Bence bu işte bir yanlışlık var tam tersi....Kadınlar erkeklerin 2 katı.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Forumdan Uzaklaştırıldı
    o zaman niye sokağa çıktığımızda insanların çoğu erkek!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman niye sokağa çıktığımızda insanların çoğu erkek!

Kız kısmısı pek sokağa çıkmaz canım memleketimde...Anadan babadan izin alacak ya da kocadan öyle çıkacak....

Zaten çoğu arama yoluna gitmez..Bilirki erkekler kendisi gelicek zaten...Onların içinden seçimini yapar...

Peki neden böyle dersen o da erkeklerin hormonlarının daha çok greko diilde serbest sitilde güreşmeyi istemesinden kaynaklanıyor...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    speederbike
    İstatistik sokaktaki insanların çoğunluğuna göz kararıyla bakarak değil sayarak yapılır. Ve sayım sonuçları yukarıda var raflar, saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı

YAŞLANDIM MI GÖZLERİM Mİ YANLIŞ GÖRUYOR,BEN Mİ YANLIŞ OKUYORUM, BU ORANA GÖRE GENÇLERDE ERKEKLER 2 KAT FAZLA. YANİ TEZİMİ DOĞRULUYOSUN.
    KADINLARIN HEPSİNİN BİR İLİŞKİSİ TABİ Kİ YOK. KİMSEYİ BEĞENMİYORLAR ÇÜNKÜ. SONUÇ OLARAK ERKEKLER ZATEN %50 ABAZAYKEN KİMSİEYİ BEĞENMEYEN UYUZ KADINLAR YUZUNDEN %95 LERE KADAR ÇIKIYOR

Hep büyük yaştakiler kadınları kapıyor. Ama şu da var ki her erkek de yaşlanıp olgunlaşacak ve birgün kızların baktığı büyüklerden olacaktır.
    GENÇ ERKEKLERİ O GÜNLERE KADAR SÜRÜNDÜRDÜĞÜNĞÜZ İÇİN SÜBYANCILIK TECAVÜZ PATLADI.

Kadınlara gelirsek de bugün erkek bulmakta zorlanmayan ileride yalnız kalacaktır.BETER OLSUNLAR.
    Yani her iki kesimin de hayatlarında karşı cinsi etkileyebildiği ve etkileyemediği dönemlerden geçecektir. BEN DE BUNU DİYORUM. GENÇKEN SİZ EZİYOSUNUZ,,....... ORTA YAŞTAN İTİBAREN BİZ EZİYORUZ.....Bu durumda, bu öfke niye? SİZİN GENÇLİĞİNİZ GÜLE OYNAYA GEÇİYOR , DUYGUSAL OLARAK MEGALOMANA BAĞLAYARAK KENDİNE TAPACAK HALE GELEREK GEÇİYOR BİZİMKİ SÜRÜNEREK GEÇİYOR.

BÖYLE BU İŞLER

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler