Bunu daha önce de vermiştim ama görmezden gelinmişti.
Bunu daha önce de vermiştim ama görmezden gelinmişti.
May the Force be with McLaren Mercedes
ama şimdi görmesden gelinmedi gördüm walla
water ,,,kol kadar istatistik koymuşsun oraya, 50 yaşına kadar biz fazlayız. 50 den sonra siz. 55 den sonra fazla olsanız ne olur olmasanız ne olur.
not: aynı cümle daha önce water e kurulmuştu.
Fazla kısmına birşey demiyorum. Oran kısmına dikkat çekmek istiyorum. Erkekler genç yaşlarda kadınlardan %5 fazla. Bu %5 fazlalık mı açıklıyor erkeklerin %95'inin yalnız olmasını? 10001, 10000'den fazladır diye arada 20 kat var demek değildir.
15 yaşındaki orta okul öğrencisi kız, 21 yaşında yaşında lise 3 ten uzatmalı öss dersanesine giden herifle çıkarsa,
17 yaşındaki lise öğrencisi kız ,25 yaşında üniversiteyi bitirip askere gitmiş elemanla çıkarsa,
23 yaşındaki universite öğrencisi taş gibi kız 33 yaşında yaşında akademisyeniyle çıkarsa naapsın bu genç erkekler.
20 li yaşlardayken en şanslı olduğumuz yaş grubu 12,13 diye,orta okul bebelerine mi musallat olalım..erkeklere haddinden fazla zorluk çıkardığınız için sapıklık sübyancilık patladı memlekette.
Kendinden 8 yaş küçük kızla çıkan zihniyete ne diyelim? Silah zoruyla kendilerinden 8 yaş küçük kızlarla çıkıyorlar, değil mi? Uzaylı onlar, değil mi?
water
aşıksan wur saza şoförsen bas gaza ( çiçek abbas )
Başka ne denir ki ...
eeeee sinirleniyorum artık haaa. erkeklerin %95 i niye abaza anlattım. daha niye kabul etmek istemiyosun ya.hala diyosun ki niye 8 yas kucukle cikiyor.
annem bile babamdan 8 yas kucuk.bu toplumun kadini guce tapar ve en kalantorunu secer. para da 20 yasindaki erkekte degil 32 yasindaki erkekte olur.
kalontorsa 35 yas buyukle bile evlilik olur.nasil olur diye bana değil kendi hemcinslerine sorucan.toplumun yapisi bu. ayrica adamin yasitlari kendinden buyuk seviyorsa naapsin kizin kafasina silah mi dayasin illa benimle çik diye.
adam da 8 yas kucugu bulabildiyse o da onla cikacak ne yani secme sansi mi var sizin gibi.o da insan onun da bir cani var.tabi ki o da basinin caresine bakacak.
soruma cevap bekliyorum. sen erkek olsan naapardin?
yanit:"ya mahallenin dul kadinina musallat olursun ya da erkeklerin ilgi gorebildigi tek muhtesem mabed olan geneleve gider teselli bulursun."
yanit 2: ruh sagligin biraz daha bozulursa turist tecavuzcusu olarak iki adet turizm cendermesinin arasinda gazetelerin 2. sayfasini suslersin
yanit 3: ruh sagligin daha daha bozulursa cocuk tecavuzcusu olarak polis yelegi ve sapkasi giydirilmis halde adliyeden renault torosla kacirilirken tvlerin ana haber bultenlerini suslersin.
dostum bence hiç uğraşma. ağrısız başını ağrıtma. ben bir nok yedim bir kıza aşık oldum kız benle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı 3 ayda kafayı yedirdi bana 8 kilo verdim saçlarımda aklar meydana geldi. bunları yaşamak istiyorsan git sevdiğini bağıra bağıra söle. ama sonra pişman olma. gönül eylendirecem diyorsan hemen git ama düzeyli bir ilişki demek sorun demek sorunlara hazır ol benden bu kadar
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
offfff. ya ne ara sevdin. bari hoşlandım de. öle sevmeleri kolaymı sandın? senden hoşlanıyorum de... olsun bitsin. ne var bunda? hem ertesigünede katılıyorum. yazık etme kendine.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
kadın (kız) kısmına fazla güven olmaz bir süre sonra sıkılır ve ayrılır ayrıldıktan sonra bütün zehirini gözyaşları ile içine akıtır ertesi gün hiç birşey olmamış gibi hayatına devam eder. ilişkide bütün yükü erkek omuzlamak zorunda olduğu için ayrılığın acısınıda ölene kadar içinde yaşamak zorundadır.
kadınlar maddeye taparlar. evlenmek istediğinde ilk sorulacak olan soru evini nasıl geçindireceksin. buraya dikkat geçindireceksiniz değil. o nedenle kadınlar her zaman toplumda pozitif ayrımcılığa tabi tutulmuşlardır. eşitlik istemeleri saçmalık. erkeklere göre daha eşitler. kendilerini zayıf gösterip koruma altına alınması gerektiğini sürekli bilinçaltına empoze ederler.
Raflar, karşı soru: İradenize sahip olun.
40 yaşındaki adam 25 yaşındaki kıza, 30 yaşındaki adam 18 yaşındaki kıza yüz vermezse bu kızlar kendi yaşıtlarına yaklaşmaya başlayacaktır. Talebi yaratan sizsiniz. Birşeyler söylüyorsun ama anlaşamıyoruz. Verdiğin birşeye karşı cevap veriyorum, başka örnek veriyorsun. Ona cevap veriyorum, başka örnek veriyorsun. İyi güzel de bu örnekler birbiriyle bağdaşmıyor bir türlü.
İşin başına dönelim. Sen sevmek sevilmek için mi bir kız arıyorsun, üremek için mi? Üremek için dersen tüm söylediklerin kabul. Onaylamasam bile kendi içinde tutarlılık kazanır, saygı duyarım.
Soruma dönelim, gözünden kaçmış herhalde.
Üremek için mi kız arıyorsun, sevmek veya sevilmek için mi? Nedenini sormuyorum, sadece hangisi onu söyle.
karşı cinsten gördüğünüz ilginin 100 de birini bile görmüyoruz. sizin gibi 30 yaşına gelene kadar 30 kişiyi red etmiyoruz.............
40 yaşında adam dediğin 30 yaşına kadar 30 kere red edilmiş adam. karşı cinsten adam gibi ilgi görmemiş adam...
o yaşa gelene kadar kaç kere ilgi görmüş ki 18 yaşında kızı red etsin. kolay mı bulunuyo. niye red etsin 40 yaşında adam 18 yaşında kızı ya. büyük ikramiye bana vurdu der, sevinir adamcayiz.talebi yaratan biziz de , doğanın verdiği hormon bu yani naapalım yaratmayıp da homoseksüel mi olalım, o zaman da bütün hoş erkekler gay oldu allah kahretisn diyosunuz.
biz talebi yaratıyorsak siz de "bana işi düştü dur şunu biraz eziyim"hayvanlığına yatmayın. talebi biz yaratıyorsak siz de arzı yaratın allah allah ya. o talebi yaratmasak egonuzu kim tatmin edicek. arzı yaratmadığınız için subyancılık patladı memlekette!
sevmek için kız aramıyorum çünkü benden bunun için istedikleri bedel hala çok ağır.
Senin düşüncenden anladığım şudur raflar: Erkeğin üreme dürtüsü, düşüncelerinden de, ilkelerinden de, onurundan da önde gider.
erkeğe düşünceli,ilkeli ve onurlu davranma hakkı tanımıyorsunuz.karşınıza çıkan adam , "istediğiniz adam" değilse suratına bile bakmazsınız.adam sizinle beraber olabilmek için sizin istediğiniz adamı oynamak zorunda çünkü sizin gibi 19 tane alternati yok.
erkek sizi sevdiği zaman istediğiniz adam kalıbına girmeye zorluyo kendini. bu da bir bedel.siz sevdiğiniz adam için ne yapıyorsunuz , hiç...hiç bir bedel ödemeden erkeğe sahip olduğunuz için adama verdiğiniz değer de o kadar .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)