Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Aşigim Arkadaşlar Ne Olur Yardim Edin!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlışın var water. kurtulunması gereken bir hastalıktan damardan raflarpisilin enjekte ederek antifeminist olup kurtulma zamanıdır. raflar tak 220 ye kardeşim
    yangına körükle gidiyonnnnnnn......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    güzel yurdumda kızların %95 oranında erkek arkadaşları olduğunu,ve kız boşsa arkadaşımızın kabul edilme ihtimalinin % 50 olduğunu, yani sonuç olarak kızla çıkabilme ihtimalinin en fazla %2,5 olduğunu söylemiştim.

evet sinir bir durum . kıza maalesef rezil oldu.işin kötüsü, kız dieğr kızları ezmek için ve neamım yürüsün diye bu arkadaşımıızn teklif ettiğini büyük bir zevkle antacak.yani dimyattaki piirnce giderkene eldeki bulgurdan da oldu arkadaş.olabilir. olur normaldir. ufak çaplı bir ortam değişiliği şarttır. zamanla eski haline döneceksin. hiç takma.başka ortamlarda kesin vardr, biraz uğraşsaan bulursun ve bunun gözüne gözüne sokusokuverirsin. boşver.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    rafi kanka hoşgeldin ya özlettin kendini..

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    he ya raf abim başlayacam bu düzene neden biz gidip teklif ederiz işlerine gelirlerse kabul ederler adamı oynatırlar

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel yurdumda kızların %95 oranında erkek arkadaşları olduğunu,ve kız boşsa arkadaşımızın kabul edilme ihtimalinin % 50 olduğunu, yani sonuç olarak kızla çıkabilme ihtimalinin en fazla %2,5 olduğunu söylemiştim.

evet sinir bir durum . kıza maalesef rezil oldu.işin kötüsü, kız dieğr kızları ezmek için ve neamım yürüsün diye bu arkadaşımıızn teklif ettiğini büyük bir zevkle antacak.yani dimyattaki piirnce giderkene eldeki bulgurdan da oldu arkadaş.olabilir. olur normaldir. ufak çaplı bir ortam değişiliği şarttır. zamanla eski haline döneceksin. hiç takma.başka ortamlarda kesin vardr, biraz uğraşsaan bulursun ve bunun gözüne gözüne sokusokuverirsin. boşver.
    hocam sende çok karamsarsın yaa okadar da az oran yok ya artık internet çağındayız.Kız çapma işi internet üzerinden oluyor artık MSN geldi mertlik bozuldu.Sanal sosyalleşme aldı başını gitti İnternet arkadaşlığı için ne diyorsunuz?Böyle bir gerçek var sonucda.Fikri olan varsa söylesin Doğrumu yannışmı?Kesin bir çizgiyle ayıralım(saka tabiki böle birşey yapamayız)ama bu gerçeğide es geçemeyiz
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    İnternet arkadaşlığı konusunu aştık,artık internet evlilikleri olmaya başladı,

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış demiştim. işe yaramıştı.şimdi evlendik. 2 çocuğumuz bile var
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış demiştim. işe yaramıştı. şimdi evlendik 2 çocuğumuz bile var.
    Valla helal olsun kardeş ne diyelim sen şanslı kesimdenmişsin.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aşık olan adam bitmiştir arkadaşlar..

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Aklım takıldı şimdi. Türkiye'de her yaşta kadın erkek oranı kabaca eşit. Kızların %95'inin erkek arkadaşı varsa erkeklerin de %95, hadi olsun %90'ının da kız arkadaşı var demektir. Erkeklerin daha azının kız arkadaşı varsa ya bazı erkekler birden çok kızla çıkıyor -ki daha beter bir durum- veya bu kızlar uzaylılarla çıkıyor .
    May the Force be with McLaren Mercedes

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw üzüldüm şimdi. bu başlığı takio ediyordum ne zaman sonuçlancak diye beklerken kötü haberi aldık. sağlık olsun. yılmıyoruz devaaaam
    ==============================
    ==============================

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aşık olan adam bitmiştir arkadaşlar..
    Kesinlikle katılıyorum!!

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı nightmare84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum!!
    Ben kesinlikle katılmıyorum,doğru düzün bir bayana aşık olan ve sevgisine karşılık bulan birisi için aşık olmak gayet güzeldir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sende çok karamsarsın yaa okadar da az oran yok ya artık internet çağındayız.Kız çapma işi internet üzerinden oluyor artık MSN geldi mertlik bozuldu.Sanal sosyalleşme aldı başını gitti İnternet arkadaşlığı için ne diyorsunuz?Böyle bir gerçek var sonucda.Fikri olan varsa söylesin Doğrumu yannışmı?Kesin bir çizgiyle ayıralım(saka tabiki böle birşey yapamayız)ama bu gerçeğide es geçemeyiz
    internetten hiç buluşmadıysam 50 kızla buluştum.içlerinde hayal bile edemeyeceğim kadar güzel hatunlar vardı. yıldız asyalıya hasta olurum onun aynısı bi kızla yatttım. deniz sekiye de hasta oluurm . onun aynısı bi kızla da 3 hafta çıktım(benden 3 kat fazla maaş alıyordu ve bütün hesapları ben ödüyordum ayrıca da çok ukala bişeydi.astarı yüzünden pahalıya geldi.

haytta en iyi anlaştığım kız arkadaşımla da nette tanıştık ve 4 ay çıktık. net iyidir hoştur ama duygusallık olmaz.laylay için iydiir. adamı oyalar.

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aklım takıldı şimdi. Türkiye'de her yaşta kadın erkek oranı kabaca eşit. Kızların %95'inin erkek arkadaşı varsa erkeklerin de %95, hadi olsun %90'ının da kız arkadaşı var demektir. Erkeklerin daha azının kız arkadaşı varsa ya bazı erkekler birden çok kızla çıkıyor -ki daha beter bir durum- veya bu kızlar uzaylılarla çıkıyor .
    ülkemizde genç kızların %95 inin sevgilisi vardır , genç erkekelrin de %95 inin yoktur.bu oran nasıl oluyor diceksiniz. çok basit.
    bi kere istatistiksel olarak gençken erkekler fazladır.(erkekler erken öldükelrinden yaşlanınca kadın fazlalaşır)
    ayrıca kızlar güce taptıklarından gençken kendilerinden yaşça büyükleri seçkerler. onların yaşıtları erkekler de avcunu yalar.orantısızlığın nedeni budur.

Alıntı trenox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk demiştim. işe yaramıştı.şimdi evlendik. 2 çocuğumuz bile var
    kızlar daha iyisini bulursam bunu sepetlerim diye düşündükleri için,,,,,,,,,ve yalnızlıktan da aşırı kokrktukalrı için sevgililerini belli etmeme konusunda prof olmuşlardır.sevgililelri olup olmadığını anlayamazsınız.

türk kadınını tavlamak için medeni cesaret yetmez.cahil cesareti lazım.

"senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış" ......tipik cahil cesareti göstermiş bir vatandaş örneği. allah mes ut etsin.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Gir mirc e dolu var be sıkma canını.........Seç beğen al...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gir mirc e dolu var be sıkma canını.........Seç beğen al...
    ne mirci ya 1999 dn beriş mirce girmiyorum.mirc mi kalmış.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    ne mirci ya 1999 dn beriş mirce girmiyorum.mirc mi kalmış.
    yahu raflar herkese laf yetiştirmişsin helal..
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    raflar bu alemde kralsin

tum tespitlerine gonulden katiliyorum!

saygiyla selamliyorum seni

bu arada esmercan59...
    abisi niye hemen su koyuverdin?

Armudun da sapi var ama ayiklayip yiyorsun!!!
    Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülkemizde genç kızların %95 inin sevgilisi vardır , genç erkekelrin de %95 inin yoktur.bu oran nasıl oluyor diceksiniz. çok basit.
    bi kere istatistiksel olarak gençken erkekler fazladır.(erkekler erken öldükelrinden yaşlanınca kadın fazlalaşır)
    Raflar'ın haklı olduğu tek kısım gençken erkeklerin sayısının fazla, ileri yaşlarda kadınlarının sayısının fazla olmasıdır ki bu dünya genelinde geçerli olan bir istatistiktir ve buna itirazım yoktur. Ama kadın/erkek oranı Raflar'ın dediğinin aksine hemen hemen eşittir.
    Not: Bu bilgi daha önceden de Raflar'a sunulmuştur.

İsteyen için link aşağıda
    http://www.nvi.gov.tr/attached/NVI/i...NELİ).pdf
    May the Force be with McLaren Mercedes

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Uleyn water a bak...üşenmemiş neleri bulmuşş..

helal walla

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler