Bilge Jediların sözü dinlenir . May the force be with you.
Bilge Jediların sözü dinlenir . May the force be with you.
May the Force be with McLaren Mercedes
ya nolur bu tarz konularda raflar giremez vs yazın hayatımda bu kadar sartlanmıs ve komplexli birini daha görmedm mustinin bi forumu vardı adını yanlıs hatırlıyo olabilirim "hic sevgiliniz var mı" gibisinden biseydi adı
oradakilerin aynısı
her mesajında aynı seyi yazmasından bıktm usandm
tek dooru kendisinin sanio
artık polemik bitsin de esmercan işine yarayan yazıları görüsleri okumaya fırsat bulabilsin
esmercan bu arada bi kız olarak söylerim ki rafları kaale alma hem psikolojin düzgün olur hem rahat edersin
Cansu çocuğa bir iki tüyo verseydin bari kız olarak belki senin dediklerin uyardı..
Ben bişeyler söyledim ama kaale alınırmı bilmem??Baksana sansuiyi bile takmamış daha
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
esmercan ne oldu ya senin iş cvp yokmu hala.merak içinde bekliyoz....
yazdıklarını tabi ki okuyorum. sabit fikirli olduğumu kabul etmiyorum. ruh hastası ismael değilim. ama düşüncelerimin sağlam temellre dayandığını döşünörm.
erkeklerin hiç bir şekilde seçme hakları yok. çünkü sizin gibi peşlerinde 20 kişi yok.aynı anda 20 kişiye yazmak zorundalar çünkü 19 u red etse 1 i çıkar on a da allah bereket versin derler.
eğer üzerinize gelen erkeklere o kadar zorluk çıkarmasanız abaza erkek sayısı o kadar fazla olmaz.haliyle 20 kişiye aynı anda yazıp kendielrine alternatif yaratma zorunluluklları da kalmaz. erkekelrin aynı anda 20 kişiye yazmasını istemiyorsanız onları buna mecbur bırakmayın.
ayrıca 20 yaşında kızın 30-35 yaşında erkeğe ilgi duyup onu tercih etmesi 20 li yaşlardaki erkekler için bir arz talep dengesizliği doğuruyor ve kıtlık görülüyor bu yaş grubu için.
genç erkekler ne koparsam kardır hesabı 20 kişiye aynı anda saldırıyrolar. yok boşta kız yok çünkü.hepsi 30- 40 yaşlarında heriflerle.naapsın garipler.20 kişi bir kişinin peşinde koşuyor o sebepten.
Saygılar raflar .
water'in ısrarla ve inatla göz önünde olan gerçeği kabul etmeme tavrını anlamış değilim,
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun ama o iş yoğurt oldu kızla gidip konuştum çıktıgı varmış be abi bu bana çok koydu şimdi ama olsun sizin sayenizde kızlar hakkında çok şey ögrenmiş oldum sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır sag olun var olun şimdi siz bana
-üzülme be oglum sana kızmı yok
diyeçeksiniz ama o kız çok tatlıydı ama yaaaaaaa ben ne yapaçam şimdi çıktıgınımı dövsem ne yapsam
kardeşim aşık olduysan neyi yedin demiyim ; sonra ban lıyolar siteden ; anladın sen
bence boşwer.. bırak o sana gelsn
eee guzel kizi boş bırakırlarmı!! buda sana ders olsun! Güzel bir kiz gördüğünde ilk önce çıktığı olup olmadığını öğrenseydin senin için daha kolay olacaktı bu iş En azından bir gazla gidip söylemezdin.Şimdi arkadaşlığınız bozulmaz umarım Direk kıza sordun dimi?(çıktığının olup olmadığını) Hadi geçmiş olsun! artık yeni ufuklara bakacaksin
not:Bari kiza aşkını ispatlamak istiyorsan bu sitenin linkini verBence etkileyici olur.Genede sen bilirsin ama bir düşün derim ben
lezzet gider,mesuliyet kalır...
O kadar yazılan boşa gitmiş.....Kızı kaptırmışın bak....Oldumu şimdi....
Adımız çıkıcak çöpçatanlarında iş yok diye...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kankaa aşık olmak = sürünmek yalwarmak ölmek bitmek
SEN YANMIŞIN HABERN YOK
mümkünse F.S.M. köprüsü olsun...
yoğurt muş sok kafayı cacık olsun
hocam madem gidip kızla konuşamıyosun git sınıfından yakın olduğun bi kıza derdini anlat. kızlar bu konular da çok başarılıdır o senin için kız hakkında istihbaratı yapar merak etme... sana da bilgiyi verir bence tabi son hamle senden kız sölerse herşey yatar. gidip senin sölemen lazım ki kızın gözunde korkak olmayasın Ok......
Olay bitmiştir, artık öğütlerin faydası yok. Vakit bir bardak su içme vakti.
yanlışın var water. kurtulunması gereken bir hastalıktan damardan raflarpisilin enjekte ederek antifeminist olup kurtulma zamanıdır. raflar tak 220 ye kardeşim
O tartışma benim için bitmiştir tiger . Düşüncelerimi yeteri kadar açıkladığımı düşünüyorum. Tekrar tekrar yazamam artık. Merak eden gider okur .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)