Okullarda ateşi ve tekerleği de yasaklamalı bence.
Evet
Hayır
Banane
Fikrim Yok
Okullarda ateşi ve tekerleği de yasaklamalı bence.
İyice sıkılmaya başladım artık.
Doğru düzgün işleyen bir mekanizma yok mu şu ülkede yahu.
Her tarafımız çarpık çurpuk.
Ne doğru düzgün bir sağlık sistemi, ne adelet sistemi, ne de eğitim sistemimiz var.
Bane be sıkıldım artık.. Sıkıldım...
Okullarda cep telefonu yasaklansın veya yasaklanmasın neyi değiştirir ki.
Devede kulak bile değil.
Kafa yorulması gereken çok daha elzem konular bence.
OFFFFF OFFF
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Güzel bir tesbit katılıyorum.
Disiplinin diğer adı "Düzenlik" dir.
Düzenin olduğu yerde huzur vardır. Dirlik Beraberlik vardır.
Temizlik,Sağlık ve Mutluluk vardır.
Bunu Milli Savunma Bakanlığı Gerçekleştirmiştir. Eğitim gibi Ulusal Hassasiyet gösteren Ülkenin korunması ciddi bir iştir. Dolayısıyla disiplinli keskin ve kati kurallarla donatılması gerekir. Taviz asla verilemez.
Çoğulcu demokrasilerde toplum yaşayışını kurallar tesbit eder. Herkes te uyar. Yasaklanmasının sebebi vardır. Bu sebeb çoğulu ilgilendirir. Toplumun sağlığı ve sıhhati için bu şarttır.
Türkiyede iki bakanlık vardır. İkiside "MİLLİ" kelimesi ile başlar.
birisi "Milli Savunma" diğeri "Milli Eğitim"
Çok önemli kurumlardır. Güzel Türkiyemizin geleceğini şekillendirecek iki kurum.
ÇOK ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ. Yanlış yapmamalıyız. Tüm duyarlı insanlarımıza TEŞEKKÜRLER
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Seni geleceğin politikacısı görüyorum kütük, acayip pis muhalefet yapıyorsun.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Dede_korkut
Biraz birşeyler ekledim, kendim yazdım. 'Türk kişiliği taslağına' sen mi aldın?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Altına imzamı atarım.
Hiç bir öğrencinin cep telefonu ile okulda bir işi olamaz. O cep telefonlarıyla okulda çekilmiş görüntüleri biz çok gördük.
Maalesef ülkemizde adam kıtlığı var. Bunun içerisinde meslektaşlarım da var hem de o kadar çok ki.
Ama birazcık gururu olan insan kendine de mesleğine de laf söyletmez. İşini dört dörtlük yapar.
Amma velakin devlet kuurumlarının bir çok alanında özellikle pısırık iki lafı bir araya getiremeyen ya da yalakalığı çok iyi yapanlar ödüllendirilirken. Gerçekten gönlünü yüreğini ortaya koymuş öğretmenler ne hikmetse köylerde yada gözden uzak ilçelerde görev yaptırılmak zorunda bırakılıyor.
Öğretmenler eğitimin maaalesef son halkası haline getirildiler.
Büyük şehirlerde oturanlar çevreniz de kaç tane varını yoğunu ortaya koyan hakkını savunan konuştuğu zaman ses getiren öğretmen var bir düşünün bakalım. Öğretmen sesini çıkaramaz ki!!!!
Neyse çok ağır şeyler söyleyeceğim şimdi..... Boşverin yaaaa.
Sıkıysa benim dersimde cep telefonu geitirsinler de görelim kaldırıp camdan aşağı atmazsam ŞEREFSİZİM!!!!!!!!!!
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bence önce uğraş versinler,insanlar motosiklet forumunda onu bunu yasaklamayı tartışmasınlar.Ya naber.
Kolpa Adamları
ya kamerasızlar getırırmelı ama sadece tenefuslerde acılmalı... lisede şirketmı yonetıyorsunuz derste acık olsun.!!!
@delicoban ;
öle şey mii olur.. her dakika kontrol edemessin ki öğrenciyi..
Unutmayın arkadaşlar bu dünyada uğraşılması en zor olam millet öğrenci milletidir.. Kimse başedemez
En iisi getirmesin ler...
Bence yasaklanmalı.Çünkü ders içerisinde bende dahil bir çok arkadasım telefonla oynuyorduk.Yada telefondan sinek sesi,at sesi,inek sesi verip dersi bölüyoduk.Bir keresinde tuvalette sigara içen bi arkadası hoca yakalayıp telefonla resmini cekti sonra müdüre götürdüydü ne güldüydük yav
Eskiden okullarda askeriye gibi katı kurallar içerirdi.Şimdi hiç biri kalmadı ve görüyoruz şimdiki nesli ve öğrencileri.Ama halan Tsk halen üst düzey,kaliteli askerler yetiştiriyor.
konu tskya gelmiş madem şunu diyeyim ilkokul öğretmenimiz şunu derdi..
Bu ülkenin tek yozlaşmamış bozulmamış kurumu tsk dır derdi çok büyük adamdı öğretmenimiz
Evet musti dogru demis.Bu ülkenin başında tsk olmasaydı bu ülkeyi çok farklı taraflara çekerlerdi.Ama Tsk içindeki disiplini ve ideal eğitim sistemiyle su an gercekten süper.Konuyu dagıtmayak şimdi ne alakası var tsk nın.Viper sozleime sana bi kasıt yok yanlıs anlama haa
Arkadaşlar msj ların çoğu ewet yasaklansın demiş..
Ama ankette hayır yasaklanmasın diyenler daha fazla gözüküyo ...
Ne iş anlayamadm..iki yüzlü olmayalım lütfen!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)