erkeğin seçme şansı olmuyo be water ,erkek seçilen taraf oluyo genelde,
şimdi sen buna çok basit bir cvp verecen
erkeğin seçme şansı olmuyo be water ,erkek seçilen taraf oluyo genelde,
şimdi sen buna çok basit bir cvp verecen
Her gördüğünüz kıza kur yaparak kızlara bir sürü alternatif sunarsanız tabii ki onlar da seçer. Sana da 20 kız kur yapsa sen de seçersin. Ama tabii hepsiyle ilişki yaşamak da isteyebilirsin.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar benim vazgeçmeyecegim 3 şey
1-öpmek
2-tutmak
3-içeri koymak
3'ü biraz açar mısın? Anlamadım da?
ya water döndürüp dolaştırıp lafı aynı yere getiriyosun,gördüğümüz her kıza kur falan yapmıyoruz,sen neden böle düşünüyon onuda hala anlamadım,zaten doğru düzgün bir kız bulduğumuzda diğerleri ile işimiz olmaz,öenmli olan sayı kur yapan kızların sayısı değil,niteliği ve niceliği...
watercolours arkadaşım 3'ü biraz açarsam bu sitede beni yaşatmazlar
erkekler seçici değil çünkü doğa o lüksü dişiye tanımış.
erkek zaten kendi seçenek. nasıl seçsin.biizm de peşimizde 20 kişi olsa biz de seçerdik.
ayrıca kadın zaten peşindeki abaza ordusuyla kariyeri olmadan da erkeğini eziyor , yanına yaklaşılmıyor,
bi de kariyeri olsa sokağından bile geçilmez.kariyerliler, kanada standartlarında adam aralıkları için ve kimseyi beğenmedikleri için ya depresif bekarlar olarak kalıyorlar,biryerlerde şef olup ekmek parası için kendilerine katlanan insanlara kan kusturup rahatlıyorlar,
ya 60 yaşında ticaretle de uğraşan wolkswagen passat kullanan bi prof.a kapatma oluyorlar
ya da lezbiyen oluyorlar.
o saydığım şeylerin hepsi de bu dünyada kalacak şeyler.aslında hepsi hava civa. ama kendim olup da onlara ilgim yok dersem hani kız beni olduğum gibi kabul eder ya:komik olma.
tabiki kendim için yaşıyorum. ama duygusal ve cinsel sağlığım için birine ihtiyacım var ve o birinin bedelini ödemek için de o saydığım şeylere sahip olmak zorundayım.
peşinde 20 kişi varken hiç bir kadın hiç bir erkeği olduğu gibi kabul etmek zorunda değildir.ama peşinde 1 kişi bile olmadığı için erkek seçilmek için kadının istediği adam olmak zorundadır.(kadınla erkek eşit meşit değildir)
@esmercan59, açamayacağın şeyleri foruma yazma istersen .
hım.. eyvah @renkli_su uuf neyse teğet geçiyorum aman omuz silkeyim bir
1-GILERA
2-VODKA(GILBEY'S-BORZOI arada sırada LOKKA-SMIRNOFF)
3-Çirkin kadın yoktur. Az vodka vardır
hiç olmayacak hayallerim...
olacağını umduğum hayallerim...
Super 51 im
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Hayaller ve umutlardır bizi ayakta tutan
Gerçeklerdir ayağa kalkmamız için bize zemin olan
OHooooooo!!!
aman aman aman 5 günlük yokluğumda bu konu nerelere gelmiş bölee...
Arkadaşlar:
ASLa wazgeçemeyeceğiniz 3 şey nedir ??? sorumuz bu...
cakal nereye gitsem karsımdasın la???
Seni bırakabilir miyim kardeşim??? Hep peşindeyim..
Nedenkine acep???
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
walla adamın msj ları benm atacağm msj ların aynı da o yüsden ..
ALP
ya water bize küs falan mı acaba..
yanlış bir şey mi yaptık acep..
ulusal kimliğimden, ulusal çıkarlarımdan , atatürkün bize çizdiği yoldan asla vazgeçmem.
ailemden, çok sevdiğim üç beş makara arkadaşımdan ,geçmişimi belgeleyen fotoğraflarımdan vazgeçmem.
kurt köpeğinden (çok hakikatli ve vefalı hayvanlar.)
,av tüfeğiyle şişe patlatmaktan (zevkli. ama canlı hedefelre sıkanlara tilt oluyorum)
ve eski püskü de olsa arabamla gezmekten vazgeçmem.küçükşeylerle mutlu olabilmeli insan.kendi kendine yetebilmeli.illa porsche olması gerekmiyo yani mutlu olabilmek için.
1.rafi
2.musti
3.mete
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)