Bu hayat artik bana fazla
Reklamlar
-
17 Şubat 2008, 21:30
hiç unutmam ben de o krizlere girmiştim evlendim 1 seneyi geçti çocugum olmuyordu sinir bunalım kıriz içki intaharı bile düşündüm ama sonradan yine herşeyin dua da bittigini ogrendim dua ettim hani efendimizin bi hadisi varya ayakkabınızın bagı bile kopsa yanisini allahtan isteyin diye ben de öle ettim dua ustüne dua ellerim karıncalanana kadar dua bir oglum oldu okadar sevindimki adını yusuf koydum hz yakubun hayatını bilen anlar kardeş sen sen ol hayat herşeye ragmen guzel tabiki sıkıntılar olacak herşeyin çaresi var çaresi olmayan dert yoktur imtahan dünyası allaha isyan etme ona sıgın (Zor bir duruma düşen, "Bismillahirrahmanirrahim ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ, onu her türlü bela ve musibetten korur.) çek bunu her soylemen de için rahatlayacak peygamber efendimizin (sav) duası dır bu içine bir sıkıntı düşünce bu duayı okurmuş tavsiyem bu alur sana
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Reklamlar
-
18 Şubat 2008, 02:34
Arkadaş sorunlarınla yüzleşmelisin.Ölmek ne bir çözüm olamaz,asla da olmamalı.
sorunlar sen diz çöktüğün için büyük geliyor sana bence.Ayağa kalkmak tek çaredir............................
-
18 Şubat 2008, 10:38
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
18 Şubat 2008, 10:58
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
ablam bakıyorum lpg ye geçmişsin hayırlı olsun markası neydi aygazmı?
aygaz da ne tatlıdır şimdi ha
Evet evet.. Aygaz alıcam.. Bi 20 milyonluk doldursalar işimi görür
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
18 Şubat 2008, 11:22
Bir tanecik hobareytörünüzden sevgilerle
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler