Keşkee kimse hiç bişeyi takmasa ..
KeŞKee :(
Keşkee kimse hiç bişeyi takmasa ..
KeŞKee :(
beyfa sırlar dünyasında duymussun
allah kimseye kaldırabileceginden fazla bisey yüklemez
alkol içmemeni takdir ediorum cidden
bu arada namaz kılmaya baslayana kadar nefsine agır gelir ama kıldıkca rahatlarsın
@ cakalaz herkes biseyleri istese de istemese de takar ama keske herseyi sallasaydık ya
cansu çok teşşekkürler:
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Abicim bunları bende yaşadım. Hastanede parlak ışığa bakarken neler düşündüümü hayal bile edemezsin. Ama o gün benim için bir dönüm noktası oldu. Yaşam güzel bunu bir yerde anlayacaksın , o kadar çok sorunu olmasına rağmen güzel. Atla motoruna , kurtul bunlardan , git biyerde çimenlerde yat , ne yapmak istiyorsan onu yap... Ama ölümü düşünerek yaşama...
Ya şu olayı namaza bağlamasanız lütfen!!! Arkadaşım ben seni herkesden iyi anlıyorum... Hiçbirşeyi takma kafana , zaman ver kendine... Geleceği , özellikle de geçmişi düşünme. Daha yaşın genç , bunları düşüneceğin zaman gelecek , ama bu sıralar hayatı eline al.
Bir zamanlar hayat beni eline almış oynatıyordu. Ben güçsüz oldukça , umutsuz oldukça daha da üzerime bindi. En ufak üzüntünün altından kalkamıyordum. Bu böyle sürdü ve bir yerde ip koptu. Dibe vurdum... Hem de en dibe.
Hayatımın değiştiği yer bembeyaz hastane yatağı oldu. Düşündüm neden ordayım? Neden çevremdekiler yüzünden benim yaşadığım hayat son buluyor. Sorunlar neden benim üzerimde ki? O gün hayatın iplerini elime almaya karar verdim ve kendi hayatımı süper yaşamak için elimden geleni yaptım. Hiçbir insanın , hiçbir sorunun hayatıma karışmamasını sağladım. Içkiyi braktım , ve braktığım gün her gün sorunlarımı hatırlatan olaydan da kurtuldum... Şu an da da sorunlarım var , ama bunlar geçici , ve hayatıma engel olamaz. Kim olursa olsun... Bu hayat benim!!! Bu hayat senin!!! Sen şah'sın , çevrendekiler piyon... Piyonlar bazen vezir olabilir , ama istediğin zaman feda edersin!!! Bunu bir düşün... Ben sadece yaşadıklarımı yazdım , o hayat senin... bu hayatta benim , tek dileğim hayatın iplerini eline alman... Hayat motor gibi , üstüne bin yoksa o senin üstüne biner ezilirsin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yaşamın güsel olduğunu biliyorum kanka ! yaşam benim için de harika ama yasanılan sorunlar bazan yaşamayı acaip zorlaştırıyo ...
Snra iç iç çek çek dur
Bu konuyu açan arkadaş,normale döndü değil mi????
Döndü by_shadow döndü.. Walla normal normal msj lar atıyodu bi aralar
ooooffffffff-offffffff
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Kardeşim normal leştin mi.. Yoksa artık yokmusun hayatta
Aman dikkat
ulenn ne bunalima girmisin laa o donem,yeniden bastan okudum, aklimi $iidiyim.
simdi dusunuyorumda hakkatten aptalmisin laa ben
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
estafurullah, herkes bunalıma girer sinan kardeşim, girmedim diyen yoktur heralde, sinan dı adın yanlış hatırlamıyorum değilmi?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Eveett herif hala yaşıyor... Ben konuyu yeni görüyorum. Geçmiş olmuş... Nediyelim diyen demiş zaten. O zaman bizimde gülmemizde bir sakınca yok
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bunalıma girince sende bu herif gibi yap...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
sayfaların hepsini okumadım amaa
neydi seni bu kadar kötümser yapan hatta intiharı düşündüren cook merak ettim
üstünden uzun süre de gecince sormak ta sakınca görmedim ne yalan sööliyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)