kardeşim selam.
niyet huda bez dobra ..demişsin ama yanılmışsın mna kajitse prosta ti nevidel,prosta nada terpit i dırjat jijn ponyal brat.bere glava ladna......dobralarda vardır sadece sen denk gelmemişsin.sabırlı ol....
gel istersen birde benden hayata dair yaşananları dinle bak bakalım neler oluyor hayatta.güzel kardeşim....ne olursa olsun kendindeki güzeliiği bil ve sabırlı ol. geçenlerde bir yerde okuduğum yazıyı sana iletiyorum.okuman gerektiği gibi oku:
Sırlı Bir Metot
İnsanların çoğunluğu sıkıntı dönemlerinde kişilere başvurur. Kişide çare aramak; çözüm bekleyen işler için hatırlı kimseler devreye koymak, genellikle benimsenen işlevsel bir metot. Kınamıyorum, bu da Sunnetullah dahilinde doğal bir vakıa.
Dikkât çekmek istediğim; sırlı bir yöntem! Ne var ki çok az insan bunu keşfedip uygularken çoğunluk perdeli kalıyor.
Kişilerle sorununuz mu var? Çözüm isteyen işler çıkmaza mı girdi? Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla gerilim mi yaşadınız? Hayati bir konuda, düzeyli bir referans mı lazım?
Boş verin! Alışılmış yöntemleri atın kenara! Kimseye açılmayın! Kimseden yardım istemeyin! Sabredin, Tevekkül edin, Razı olarak Seyredin! Teslim olun sunnetullahın akışına! İlla açmak lazımsa; kutlu vakitlerde gözyaşlarıyla imzalı mektuplar yazın Rabbinize!.. O sizi dinleyecek ve mutlaka cevabın en güzelini verecektir!
Delil mi? Bıçaktan kurtulan İsmail; çölde zemzem bulan Hacer; Zindandan Saraya yürüyen Yusuf! Ve işkenceyle çıkarıldığı Mekke’ye Fetihle dönen Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)!..
“Sadece sana kulluk eder, sadece senden yardım dileriz” (Fatiha-4-5) sırrını fark eden; sebepleri aşıp müsebbibe yönelen; kişilere değil SADECE AMA SADECE ALLAH’A YASLANANLARA SELAM OLSUN!..
konuşacak bir arkadaş lazımsa bul beni.neler geçti bunlarda geçecek.SABIR