seni görünce ibadet edemiyo lam
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
böylelerine vercen sopayı vercen sopayı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Kopmaktan dökülüyorsunuz. Adam tutun da dökülenleri toplasın bari .
May the Force be with McLaren Mercedes
İbadeti bahane edip döversen büyük günaha girersin, ha cahil mi al karşına sohbet et ama ibadet hakkında sorgulayıcı olma, en güzeli kendin gibi ol diyebilirsin, dinden soğutma kardeşini bak burada örnekleri var iki tane gericiye kızıp ateist, deist, hede hödö olan sürüyle adam var.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustiiiiiiiii : DÖW GİTSİN ...
O zaman aklı basına gelir ...
Üstüne gitmeeeeeeeeeee musti.Sen gittikçe tersini yapar bak benden söylemesi geçtik o yollardan.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Dayak cennet ten çıkmadır musti.. :D
kardeş bakma sen milletin geyik yaptığına.. Kardeşin sanırım bir geçiş döneminde şu an belki bazı şeylerin yeni farkına varıyor.. Henüz bazı şeyler tam oturmamış olabilir buda sanırım biraz zaman ister.. Bende yaşadım böyle şeyleri utangaçlıktan da olabilir. Buda inan maneviyatın bünyeye tam oturmadığından kaynaklanıyo.. Eğer yurtta o işi zorla yaptırıyorlarsa o da zorundan kılıyorsa işte ozman olaya parmak atılır kurcalanır. Ama gercekte rahatsa ve bu şekilde mutluysa hiiiç karışma derim. Benim şu an yurtta bir kardeşim var ve konuya uzak değilim musticim. Biraz zaman tanı. Birde bilirsin bişeyin üstüne gittikçe işler sarpasarar... Rahat ol..
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
MuSTi ; şaka bi yana , dayak cennetten çıkma deil cennetten kowulmadır..Dayak hiç bişeye care deil anlicaan(aile ye ve yakın arkadaşlara karsı) BIRAK KENDİ HALİNE DOĞRU YOLU BULACAKTIR ...
belki de yurtta edindiği çevrenin etkisinde kalıyor eğer kılmazsa onu dışlayacaklarını düşünüyor olabilir, bence neden orda kılıyorsun burda kılmıyorsun sorusu yerine biraz orada ki arkadaş çevresi hakkında bilgi edinmeye çalış.
anladığım kadarıyla namaz kılıp kılmaması değil sorun orada kılıpta sizin yanınızda kılmaması, başka birşey arıyorsun altında. bende olsaydım arardım
EN iisi konus kardeşinle.. Baska yurt ta kalsın.. en doğrusu bu...
Kusenim de aynı olayı yasamıstı..Öle yaptık ...Tabi sonra hiç kılmadı orası ayrı mesele
Sevgili kardeşim okulda namaz kılmaya zorlanıyor olabilir. Bu zorlama illa şiddetle olacak diye bir şey yok. Örneğin öğretmenler namaz kılan öğrencilere daha iltimaslı davranıyor olabilirler. Ya da öğrenciler ve öğretmenler arasında guruplaşma da olabilir.
Kardeşimizin içinde bulunduğu arkadaş gurubu ile ilgili de olabilir. Aslında namaz kılmak istemiyor fakat içinde bulunduğu durum nedeniyle orada kılmak zorunda kalıyordur. Size söylememesinin nedeni de karışırsanız okulda zor durumda kalacak, arkadaş ve öğretmen çevresinde sahtekar durumuna düşecektir. Bu nedenle yapabileceğiniz bir şey olmadığını sanıyorum. Çünkü namazı severek kılıyor olsa her zaman kılardı. Sanıyorum kardeşiniz okulu bitirmeyi hedeflemiş ve tek çıkar yol olarak ortama uymayı görmüş.
Diğer cevap yazan arkadaşların tavsiyesine bende uyarak karışmayın diyeceğim. Sonucu yine kendisi tayin edecektir.
Saygı ve sevgilerimle...
En iisi yaa..Çocuk istemediği şeyleri neden orla yapsın ki peahhh
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)