Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hülya Avşar ve Fransız Dostları

REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hülya Avşar Fransız kanalına konuşmuş.

Papa ilk kez gelecek ona misafirperverliğimizi gösterelim, hepimizin başının kapalı olmadığını görsün, ben medeni aynı zamanda dini görüşleri olan biriyim.

Ermeni yasa tasarısı üzücü (gözler kısılmış kafa yerde), ama yok konser iptali yok kanala çıkmamak böyle saçma şey olmaz son derece komik son derece yanlış, dağ dağa küsmüş vs. (gözler felfecir).

Bunlar kimin ellerinde oynuyor merak ediyorum, hani tahminlerim var tabi ama asıl kaynaklarını delillerle tespit edip, deşifre etmek lazım.

Papa efendi İslam savaş dinidir, Peygamberi de zaten savaşçıdır diyor ve başlangıcı yapıyor sonra ufak bir hamle ile ben demedim zaten Ortodoks kralının lafları bunlar diyor. Şimdi de İst.a Fener Rum ahalisinin özel yortu gününde gelerek temaslarda bulunacakmış. Doğruluğu tartışılır bu kadar rastlantı fazla, Papa ekümeniklik oluru vermeye geliyor diyenler dahi var. Yok Ayasofya'da ibadette yapacakmış. Büyük oyunlar...

Senin ülkene Ermeni konusunda ağır ithamlar var, ''Pamuk, Eylül'' Türklere hakaret ederek sözde Ermeni soykırımına hizmet eden kitaplarla, yazılarla ödüller alıyorlar. Bunu o kadar kesinleştireceğiz ki temel ahlak kuralları gibi 'yoktur' demek suç olacak deniliyor. Kanallarda bu tür iyilik pompalamaları ise gürle devam ediliyor, konunun üstünü kapatıyorlar. İlgili tek boykot konumuz bile kitlenmiştir burada yani genelden pek farklı değiliz. Kendimi zor tutuyorum.

Not: Oldukça sinirliyim, imla kurallarına dikkat etmediğim için özür dilerim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Ben ettim, var birkaç yerde hata ama sinirliliğine verdim. Bu halde bile genele göre temiz br yazı olmuş.
    May the Force be with McLaren Mercedes

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Papa ilk kez gelecek ona misafirperverliğimizi gösterelim, hepimizin başının kapalı olmadığını görsün, ben medeni aynı zamanda dini görüşleri olan biriyim.
    ben burda başı kapalılara çok ağır bir hakaret sezinledim.
    gavur zaten gavurdur da bu içimizdeki gavurlar....

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Az önce yemek yerken göz ucuyla bakınca gördüm ben de haber bülteninde.Tüm iştahım kaçtı.

Bıyıklı n'olur bari resmini kaldır şunun.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Fransa'nın sembollü neden Horozdur biliyor musunuz?
    -Kendi ayakları bo... içindeyken şarkı söyleyen tek
    hayvan horozdur da ondan. "
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    oldum olası bu kadından nefret ettim ben ya,bende mi sorun var acaba???

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Fransız kanalına çıkmamak değil, asıl Fransız kanalına çıkıp gerçekleri söylemek lazım. Söylediğimi anlayınca haber verin, Sartre ve Bacon'un kitaplarını neden yakmamamız gerektiğini de anlatayım. Fransa'nın saçmalığına tepki vermek başka şey, tartışmaktan kaçıp kendimizi haksız duruma düşürmek başka şey.

Not:Sartre ve Bacon ünlü Fransız yazar ve düşünürlerdir.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    kütük orada gerçekleri söylemek suç sayılıyo artık... ..ıçı yiyen varsa sölesin

Motosikleti
    .ıçı yiyen söyler. Galileo'nun yemedi, ama Lavoisier'in yedi, kafasını giyotinle kaybetmesine rağmen bugün onu saygıyla anıyoruz. Zor olan baskı altındayken bile gerçeği söyleyebilmektir zaten.

Kütük öyle çıkabilene helal olsun, çıkaracaklarını hiç düşünüyor musun? Oraya destekçilerini çıkartıyorlar işte suratında meymenet kalmamış artık, çıkıpta orada Ermeni konusu hk. bizim lehimize birşey söylediğini hiç sanmıyorum. Zaten verilen haber değil ki düpedüz beyin yıkama, ne konuşuldu neler soruldu açık açık birşey söylenmiyor, Ermeni konusu soruldu, Cevap: Eeee tabi ücüzü, bu mudur yani.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Hülya Avşar'ın entellektüel kapasitesi ne ki? "Techir" kelimesinin anlamını bildiğinden bile şüpheliyim, yine iyi söylemiş. Önemli olan oraya çıkıp (tam beceremese de) soykırımı kabul etmemesi.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Şimdi "eee, tabii üzücü" lafı iki tarafa da çekilebilir. "Evet, Ermenileri katlettik, epey üzücü hakikaten." manasında demiş de olabilir yani.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Onun ortamı hazırlanıyor işte, yakındır bu ve buna benzerlerinin ''eeeee'' demeye başlamaları.

Aniden çıktı haber diğer kanallara da baktım tekrarını yakalayamadım. Yoksa mimiklerini görseniz deli olursunuz tam maşa.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Peki sizce ne yapılmalı? Tutup "1915'de hiç Ermeni ölmemiştir, ...nüzden element uydurmayın" diyip o dönemde yaşanan tüm acıları yok saymak daha mı mantıklı? Ermeni techiri bir gerçek, yolda Ermenilerin öldüğü de bir gerçek, ama amacın "ermeni soyunu kırmak" olmadığı da bir gerçek.

Neden bunlar üzerinden politika geliştirip, sanatçılarla, aydınlarla, siyasetçilerle, okumuş halkla tepki vermeyi seçmiyoruz da, kocasının uçkuruyla meşhur olmuş bir "marka"nın, kısmen olumlu sayılabilecek bir icraatını yerin dibine sokuyoruz? Hiç değilse sorulacak sorulara cevap verecek cesareti var, gitmiş televizyona çıkmış. Amacı büyük olasılıkla kendi cebi, ama "barbar Türk" imajını yıkmanın yolu Hülya Yavşar'ı linç etmek değil.

Beni bugün davet etseler ben de gider çıakrım Fransız televizyonuna, yolda alır okurum konuyla ilgili birkaç kitap, çatır çatır anlatır, adamlara barbar olmadığımı ispatlarım. Bence doğru olan da kafamızı kuma gömmektense savaşmak.

Motosikleti
    Ducati 797
    çok mu safsın khutuck. soykırımın gerçek olmadığını bunlar da biliyor bizim kadar. daha niye konuşalım kendimizi savunalım.

Kütük maksat belli kardeşim senin gibi düşünmüyorlar öyle olsa, 'eee tabi üzücü' lafından başka laflarda geveleyebilirdi. Bu tamamen hassas, diyalog isteyen insanlara benzemeye çalışan bir maşa, yarın bu kadın Ermeni soykırımı da vardır derse hiç şaşırmayın hatta Orhan Pamuk'ta söylediklerinde haklıydı bile der, belki de demiştir bile.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Mahkemeye çıktığında hakim suçsuz olduğunu düşünüyor olabilir, ama eğer uydurulmuş kanıtlar aleyhindeyse ceza kanunu yüzünden içeri girersin.

Zengin ve güçlü komşun senin için "köpeğimi öldürdü" diyebilir, öldürmediğini sen de, o da, hakim de biliyor olabilir, ama adam her önüne gelene senin için "köpek katili" derse ve sen de kendini savunmazsan, köpek katili olarak anılırsın.

Motosikleti
    Ducati 797
    belki biraz abes kaçacak ama kadının biri bir zaman babama benim için söyle şöyle yapıyor demişsin diye veryansın etmiş(ki hayatta dedikodu yapmaz )
    "onu söyleyenin ..... , ha biri sana söyledi ha sen uydurdun artık" demiş. bir daha da bu konuyu açan dahi olmamış sadece bu laf dilden dile dolaştı mahallede okadar.
    çok avamca bir tavır olabilir ama tarzı çok önemlidir bu lafın, ona dikkat çekmek istiyorum. ben öyle şey yapmadım diye savunmaya geçmemiş, karşı atak yapmış, benim böyle şey yapmayacağım ortada hangi densiz bana bu iftirayı yakıştırmışsa onun .... demek istemiş. bu durumda devlet olarak benzer bir tavır göstermemiz gerektiği kanaatindeyim. başımızdakilerin, bu olayları çarpıtıp basbas bağırmanızdaki amaç nedir hele bi açıklayın diye karşı tarafı sıkıştırması icap ediyor.

Motosikleti
    Maalesef her ülke Türkiye'yi babasının oğlu olarak görmüyor, babanın verdiği tepkiyi verecek ülke de pek bulunmaz. Uluslararası ilişkilerde güçlü olan (sesi çok çıkan) kazanır, susmak çözüm değil.

Motosikleti
    Ducati 797
    anlamıyormusun, sus diyen kim. karşı saldırıya geçeceksin, bu adamları karşına alıp: "derdin ne senin, niye yıllar önce olmuş bitmiş bir olayı sorguluyorsun, ne çıkar bekliyorsun bundan, cevabını ver" diyeceksin.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler