yaklaşık 1 saat önce dışarı çıktım her şey gayet güzel,keyfim yerinde yolumda yürüyorum.Caddeye geldim ve karşıya geçmem gerekti baktım kırmızı ışık yine de kontrollü olup caddeyi kontrol ederek karşıya geçiyordum ki...insan olup olmadığını hala düşündüğüm(!) bir yaratığın kullandığı araba üstüme gelmeye başladı ve gerçekten arabasından beklenmeyecek kadar hızlıydı...kendimi hemen karşı kaldırıma attım ama aynasının koluma çarptığını hissettim yani iki sn. geç kalsam silent hakkında konu dışında değil de daha alt bölümlerde(?) bir topic açılabilirdi Tam ben "çarpacak bu ... birine " diye içimden geçirirken paldır küldür bir ses geldi ve bir döndüm baktım ki gerçekten de sözümden çıkmamış(!) dediğimi yapmış çarpmış birine adam ayağa kalkamadı ki zaten sonrasında bayıldı sanıyorum yaşadığını söylediler ama hastaneye kaldırılana kadar ne olur bilmiyorum umarım iyileşir Biraz kendime geldikten sonra da musti'nin yaptığı gibi "ben bu adamın........" cümlesindeki boşlukları doldurdum bol bol hala da büyük bir sinirle doldurabilirim