musti al sana bissürü bengüüü
musti al sana bissürü bengüüü
ne deli pozlar vermiş öle ya.gecenin bu vakti tövbe tövbe...
Shadow, saat 22:24'te konulmuş resimler. Sen gecenin bir yarısı görüyorsun .
May the Force be with McLaren Mercedes
water meşkulduk yeni geldik hem sen diğer taraftaki resimlere bak..
Cevabı bile yazıldı .
sanada cvp yazıldı..puhahah
Musti ne zaman banlandın abi haberim yok.Ulen 4 gün girmedim bak neler geldi başına.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abi kalkta balığa gidelim yaa.ohhooo
Musti'nin mesaj sayısına bakın...
Ne olmuş ki mesaj sayısına? Ben sana daha ilginç bir şey söyleyeyim. Musti'nin mesaj sayısını topiklerinin sayısına bölün.
Yav, benim mesaj sayım da 4200'den 2200'e düşmüş. Hani büyük temizlik oldu diyeceğim ama bir günde birisi 2000 mesajı nasıl siler? Neyse, böyle de güzel .
mesajlar nasıl uçmuş ya. 700-800 mesaj nereye gitti
karakoldaydık yahu telefonu açtırdım
aksiyonsuz gün yok
bu resimler ne la
Hata değil, musti kendi profilinde "m"yi küçük yazdığı için profile saygıdan küçük yazmıştır. Ama cümle başında kullansaydı büyük harfle yazacaktı. Ama kesme işareti koymamış.
bir de siteye imla klavuzu ekleyelim tam olsun
haklısınız konuşma diliyle yazışma dili aynı değildir ve konuşulduğu gibi yazılırsa imla hatası yapılmış olur, uyarmak güzel tabi ki ama abartmamak gerek diye düşünüyorum.
Arkadaşlar siz takılmayın bari küçük yanlışlara, hedef saptırmak için güzel Türkçemize muhalifler kullansın o yöntemi.
Ne ilk hatam ne de son Gökhan, hatamı yanlış yakalamış olsanda iyi niyetinden ötürü teşekkür ederim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Herşeyi uyarmıyoruz zaten. Ama en ufak uyarılmaya karşı gösterilen direnci görsen şaşarsın.
insanın içinde olacak bazı şeyler, pratiğe kaçmakla ilgili, belki de ciddiye almamakla
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)