Bayramlar & Torpil &Çatapat &Füze Paradoksu..Çocukken Bayramlarda Ne Yapardın..
Reklamlar
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bayramlarda ankarada olanlar bilir gençlik parkında sandal kiralanırdı.yarım saatlik kiralardık ama 4 saat sıra bekledikten sooona.... Zamanın bitmesine yakın çaybahçesinin altına doğru kürek çekip gözden kaybolurduk. Taki kurtarma sandalı aramaya çıkana kadar....Sandalı gördüğümğğzde en yakın kıyıdan sandalı terk ederek kaçardık.......
Eve dönüş tam komedi.....Ulustan yenimahalleye kahkahalar ata ata 8 km yi nasıl yürürdük hatırlamıyom bile....
Şimdi deseler motorla giderken üşeniyoz valla..............
bilmemmi Gençlik parkını...Askerlerin malak malak gezindiği bir yer...Ama saf olan ve Ankarayı tanımayan askerlerin...Gariplere komutanları Gençlik parkına gidin der onlar oraya giderler...Çekirdeklerini alıp banklarda oturup kız tavlamaya çalışırlar...EVde kalmış kızlarda orada gezinip evlilik öncesi iletişim kurarark erkekle konuşma yeteneğini geliştirir...Genelde askerlere verdikleri cep telefon nosu sahte çıkar...askerle sevgili olmak dünyanın en aptalce işidir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bilmemmi Gençlik parkını...Askerlerin malak malak gezindiği bir yer...Ama saf olan ve Ankarayı tanımayan askerlerin...Gariplere komutanları Gençlik parkına gidin der onlar oraya giderler...Çekirdeklerini alıp banklarda oturup kız tavlamaya çalışırlar...EVde kalmış kızlarda orada gezinip evlilik öncesi iletişim kurarark erkekle konuşma yeteneğini geliştirir...Genelde askerlere verdikleri cep telefon nosu sahte çıkar...askerle sevgili olmak dünyanın en aptalce işidir...
Aynı şeyleri bizde istanbulda ortaköyde yapardık.... Ama oranın kızları biraz yırtıktı daha kültürlü bakımlı falan.....Sosyete anlayacağınız.....
Ya o kırmızı senin skinmi??????
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Aynı şeyleri bizde istanbulda ortaköyde yapardık.... Ama oranın kızları biraz yırtıktı daha kültürlü bakımlı falan.....Sosyete anlayacağınız.....
Ya o kırmızı senin skinmi??????
kanka Ortaköy halk ve sosyetenin birbirine karıştığı farklı karışık bir muhit...kim halk kim sosyete anlayamazsın...İstanbul her daim karışık olmuştur...kimin eli kimin cebinde belli değil diyelim yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
resimdeki yatan benmiyim acep.puhahaha.tanıdık geldi bana..silahımda ne güzel çıkmış öle....deşifre olduk valla...
-
-
zuhahahaha....
-
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
nihayet buldum ya...nerde nerde diye bakınıyodum...ben bu resmi çözemedim hocam...valla bak...nedir bu abi...el ayak kafa nerde...valla algılayamadım ya...yok mu başka bir resim...
-
mete şaka le, o ben değilim,format attım resim mesim kalmadı,
resimdeki bizim bölükten bir arkadaş...tayin oldu zaten kendisi,
valla sonsovalye babanın makinesine bi bakayım onda var mı benim foto..
-
iki resim koymadın şuraya...bi nazlandın ki sorma...
-
len vallaha billaha yok ya,ayıp ediyon mete,
ama koyacaz dedik arıza yaratma...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han adlı üyeden alıntı
iki resim koymadın şuraya...bi nazlandın ki sorma...
Çok naz aşık usandırırmış...
-
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
Çok naz aşık usandırırmış...
valla raflar usandı bizimkinden ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler