Hybrid computing enviroment
http://www.youtube.com/watch?v=HvuH60MBbi4&NR
Hybrid computing enviroment
http://www.youtube.com/watch?v=HvuH60MBbi4&NR
Eeeee gelişmenin ve ilerlemenin sonu yok.
Masa üstü masa üstü deyip dururlardı. adamlar masa üstünüde kullanmaya başladılar. yakında masa alltı da çıkar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Japonlara hep imrenmişimdir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Oldum olası japonların 3 şeyine hayranımdır.
1.Otomobillerine
2.Motosikletlerine
3.Hatunlarının saf ve duru güzelliklerine
Hatunlarının saf ve duru güzelliklerine
hadi ya inanmam wala bence cok cirkinler
Hepsine değil ki;
saf ve duru güzelliğe sahip olanlarına ihihihihi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi cok zayıflar ya bacakları cok ince...
Mete kankam olayın inceliğinin farkında.
güzelde kimin ne işine yarar ki bu (türksün di mi )
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
mütiş...olağanüstü...muhteşem...hel al olsun adamlara be
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
harbiden helal olsun bea...
Adamlarda pratik zeka yok işte. Bizde müdür bütün resimleri oğlana verir "Koçum, git şunları bi tarat da gel bakim, had yallah" der ve olay biter. Ne gerek var o kadar teknolojiye .
May the Force be with McLaren Mercedes
Japonlar gerçekten sanki bu dünyayı daha ileriye daha doğrusu teknolojiye götürmek için gönderilmiş meleklerAdamlar hayatını teknolojiye adamışlar,helal olsun.Keşke onların 10 da 1 i kadar olabilsek bu konuda.
Buna da kesinlikle katılıyorum.Çok duru bir güzellikleri var,doğallar...Genel olarak tatlı bir yapıları var bence. (Tabi ki hepsi değil,hepsinin güzel olmasını beklemek saçma olur)
Bizim müdürlerimiz aynen dediğin gibi yaparlardı eminim.
Bizim insanımız maalesef hala kafası yerine hormonlarıyla hareket ettiği için ve kendi içimizden çıkan gelişenleri de gelişmemesi ve köreltmek için çevresindekiler gerekli çabayı gösterir Zaten teknoloji ve biz hala uzak kavramlar. Çünkü bizler gerçekten tembel inasanlarız.
Çalışanlar hakir görülür.
Bizim burası m.k.e si ile ünlüdür bilenler bilir. Ve ne acıdır ki işçilerde bu ay şu kadar yaatık yattığımız yerden maaş alıyoruz diye övünürler. Çalışana hakkıyla helal kazana da maalesef enayi gözüyle bakılır.
Böyle bir toplulukta; gelişme, teknoloji olur mu?
Biz en fazla kafamızı bozan ülkelere küseriz. biz de sizin malınızı almıyoruz deriz.
Acı, ama gerçek olan da bu!!!!
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)