sağol bayağı fikir sahibi oldum kafamda netleşti...şifreyi bilmiyorum...ctrl alt shıft f6 yapmama rağmen generatın otp gelmiyor en sonda dediği şey...tokende çıkan şifrey oraya yazmam gerekiyor ama...yine kilitlendim kaldım...selamlarççsağol..
sağol bayağı fikir sahibi oldum kafamda netleşti...şifreyi bilmiyorum...ctrl alt shıft f6 yapmama rağmen generatın otp gelmiyor en sonda dediği şey...tokende çıkan şifrey oraya yazmam gerekiyor ama...yine kilitlendim kaldım...selamlarççsağol..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben bu deep feeze'i de ilk kez duydum. Mete, sen temizinden bir format attırt derim.
May the Force be with McLaren Mercedes
deep freeze zaten adamın makineye format atmasına gerek kalmasın diye kurulmuş water. ama programı kullanmasını bilene tabi
mete bu programı daha çok kafe işletenler kullanıyormuş forrap a sorsana bi o bilir belki
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
beyler bıraz fazla soru oluyor ama tema yı degıstıremıyom ben çünkü benım msn fransızca
te be attırırız format beyav kızancık...
hadii yetmiş...sekseennn...doksannn...Waterıda bir öpsemmm...
Hayat bu yaşamayı bilene...deep freeze bu kullanmayı bilmeli...
forrap en son bana msnden bişey yaptırmaya çalışmıştı saç baş yoldu tabi garip...
birde www.meebo.com
üzerinden msne gir de tarzan msni neymiş gör...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
deep freeze benim pc de de vardı sistem düzgün çalışmıyodu bazen de kendiliğinden kapanıyodu hatta msn de calışmıyodu hata veriyodu mete_han abi senin mesenger hata vermesi sorunu da bu yüzden olmalı arkadaşların dediği gibi format gerekir.
format atacağın zaman bilgilerini resimlerini müziklerini ve dosyalarını... bir cd ye depolamayı unutma
metahan abı format ı kendın at bence cok basıt sen atmıyorsun zaten bılgısyar kendı kendıne atıyor
Delicoban, msn'ini kaldır, www.msn.com'dan yeni messenger yükle. Nereden buluyorsunuz Fransızca MSN'i ya?
Sende çok resim vardır mete, sen bir hamal falan tut.
Deep freeze olan bilgisayrda ne resmi ne videosu hacı...Şöyle düşün bilgisayarım çok güvenlkli bir kasa farzet ama şifresini ben bile bilmiyorum...Yani şifreli kasam var zenginim ama sadece benim...
Hakkaride kargo varmı ...Düşünsene kargo çalışanlarını ..her paketde 20 fatiha okuyorlardır...Allahım nolur bomba olmasın...Merkezlerinde çok büyük bir x rayden geçiyor biliyorum ama ne bileyim fantaaazi işte...
Tamam yolluyorum...Ama hatıra olarak bana bir el bombası yollasana geri yollarken...
el bombası ne demek mete itin olur senin. havan, rpg, tank, top mermisi falan iste öle küçük şeylerle uğraşamam...
Biz böyleyiz işte...gönlümüz çok geniştir...Tükkan senin ambiansı yani...
metehan abı format atmayı denesene yapacagın tek ıslem bılgısyarı alırken yanında verdıklerı cd yı bılgısyar kapatılırken koyacan soınra acacan o kendı kendıne formatlar sen cayını ıcecen
makainadan gelen problemi hallettim...harbidende toz nedeniyleymiş...Makineyle aldım ilk çalıştırmadaki ses kalmadı...
Abi bir ricam var...alakasız ama şimdi bende wıreless klavye var...önceki klavyemde yaptığım bir işlemi yapamıyorum
hani paınte bişeyler anasayfa veya herhangi bir resim kopyalarsın ya......
eski klavyede bir tuşla yapıyorum...sonra ctrl V harfine bastığımda direkt paınte yapıştırıyordum...Şimdi bunu nasıl yapacağım...
ımageshackte yükleme yapacağım çok şey var da..
Aynı şekilde yapacaksın mete. PrintScreen (Bazen PrtScn) tuşuna bas, sonra Paint'i aç, sonra da CTRL+V'ye bas.
Yok eğer o tuş var, yine de olmuyor diyorsan muhtemelen elinde Microsoft klavyesi var. Sağda bir yerde F Lock tuşu vardır. PrintScreen tuşuna basmadan önce F Lock'a bas.
eyvallah dostlar...
bu msn baslıkı guzel oldu sabıtlensın ayrıca metehan abı problemının gıtmesıne sevındım
kanka demin test yaptım...prınt screenmiş ilgili tuş...önceki klavyede ezberleyince tabi yer olarak...ulan bu klavyede nerede diye düşünüyordum...Bilgisayar hususunda mal olmamak lazım...Demin tuncer garibim..(forrap) çıldırdı...msnde kafayı yedi çocuk...
abi kabusmusun dedi bana ya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)