düşene bir tekme de sen vur kampanyası başlatıyorum
-
hayat acımasızdır.büyük balık küçük balığı yer. o yüzden çok çalışmalı çok güçlü olmak zorundayız.bu topicde kendi düşen eağlamaz mantığına uyan insan tiplerini tartışmak isterim.açılışı yapıyorum.
ÇAPINA BAKMADAN ,KREDİ KARTIYLA GÖRGÜSÜZ GÖRGÜSÜZ PARA HARCAYIP, EKSTRE GELİNCE ÇILDIRAN İNSANLAR!
Reklamlar
-
raflar adlı üyeden alıntı
düşene bir tekme de sen vur kampanyası başlatıyorum
ilk çelmeyi ben takacam sana raflar ve kampanya gereği bütün çete de orda olacak ondan sonra ver çoşkuyu ver coşkuyu
-
kime tekme atıyoruz??
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
mümkünse ben makas atmak istiyorum,şöle en oturaklısından.
-
bir arkadaşı aldı diye motor alırlar. ama bu konuda hiç bir bilgileri yoktur. kask almazlar ki jöleli saçları görünsün karıya kıza fiyaka yapsınlar. ve bunlar çok feci şekilde kaza yaparlar eazı yüzü dağılır.hem kendielri hem tosladıkları ya da yarştıkları insanlar hem de aileleri sefil olur.bunlar da düştü mü bir tekme de sen vurucaksın.
-
Bence bu konuda gereksiz.... Bayram öncesi bu konular anlamsız......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
TÜM TÜRK VE MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.NİCE BAYRAMLARA.
Rafi bayram öncesi germe insanları bea.bayramdan sonra devam ederiz ne dersin
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Sosyoloji ve psikolojiyi sadece filmlerde duyan, yine de anlamadan her insanı kalıplara tıkmaya çalışan birisi, gördüğü insanı kalıba sığdıramadığında düşmüş sayacaksın, bir tekme de sen vuracaksın.
-
ulen ben ayar vermekten bıktım bazıları ayar yemekten bıkmadı be kardeşim.
ortamda biri ilgi çekici bir laf ettiği zaman sırf çekemediği için ya acaba mantıklı mı söylüyo diye hiç düşünmeden bok atmaya çalışan kompleksli tipler vardır.bunlara genelde hep ortamda eabi eabi derler bunlar da mutlu olurlar.bunlar da düştüğü zaman acımicaksın basıcan tekmeyi böğrüne böğrüne....
-
Devam edeyim
Ortamda konuşan insanın doğrudan alanı olmasa da sosyoloji ve psikolojiye ilişkin eğitim almış olması; kadınları aşağı veya yukarı bir ırk olarak görmemesi; en yakın arkadaşının bir kız olması; toplumsal olaylar hakkında çok dar düşünce kalıpları bulunmaması, ne kadar aşağılık olursa olsun düşene vurulmaması gereğini bilmesi gibi şartların oluştuğu durumlarda "düşene bir tekme de sen vur kampanyası" çerçevesinde önce düşürülmesi, sonra da tekmelenmesini destekliyorum.
Bu uzun ve kafa ütüleyici mesajımı okuyan herkese teşekkür ediyor, tekme konusunda desteklerini bekliyorum.
-
eskiden buraları yemyeşildi heryer ot bok çayır çimen idi
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
raflar bayramın mübarek olsun ortam gerilmiş biraz burda galiba bayramdan sonra full yazıcam
-
-
raflar ne ilginç bir insansın walla seni tanımayı çok isterdim ayrıca bu konuları nasıl buluyorsun?
çocukluğuna inmek lazım senin
-
irre adlı üyeden alıntı
raflar ne ilginç bir insansın walla seni tanımayı çok isterdim ayrıca bu konuları nasıl buluyorsun?
çocukluğuna inmek lazım senin
çocukluk resimleri yayınlanmıştı görmedin galiba irre,
muhteşem bi çocukluk geçirmiş rafi
-
ondan eminim zaten
-
çocukken köyden halis muhlis köy yumurtası gelirdi.annem serin diye balkona koyardı.yumurtayı hiç sevmediğim için 4. kattaki evimizin balkonundan aşşa atar en alt kattaki hiç sevmediğim biri olan ,,,hakkıların balkonuna isabet ettirmeye çalışırdım(çoğu isabet etmez ,,,yerde POAAAAAT diye patlardı.)
bazen salak hakkı balkona çıkar ,
"aaaaablaa balkona martılar sıçmııııış "diye seslenir ben de 4. katta gülmekten çatlardım.o çocuğun taş gibi bi ablası vardı ve sapık kaçırmıştı.yıl 1986 idi. yazık oldu.
Khutuck adlı üyeden alıntı
Devam edeyim
Ortamda konuşan insanın doğrudan alanı olmasa da sosyoloji ve psikolojiye ilişkin eğitim almış olması; kadınları aşağı veya yukarı bir ırk olarak görmemesi; en yakın arkadaşının bir kız olması; toplumsal olaylar hakkında çok dar düşünce kalıpları bulunmaması, ne kadar aşağılık olursa olsun düşene vurulmaması gereğini bilmesi gibi şartların oluştuğu durumlarda "düşene bir tekme de sen vur kampanyası" çerçevesinde önce düşürülmesi, sonra da tekmelenmesini destekliyorum.
.
ortamda bir psikolog ya da sosyolog varsa tabi ki o adama işini öğretecek halimiz yok.eğitime saygımız vardır. ceketimizin önünü ilikleriz, sorulursa da görüşümüzü söyleriz.ancak psikoloji, sosyoloji alanlarını ilgilendiren konularda konuşmak için illa 4 yıl bu dalları okumak gerekmez.motor hakkında da konuşuyoruz ama makine mühendisi değiliz.
kadınlar aşşağı bir ırk değiller ama toplum tarafından çok gereksiz boyutlarda ilgi görüyorlar. (koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrrahman çelebi denmesi sorunsalı.)
bu ilgi o kadar çok oluyor ki kaldıramıyorlar ve ruh sağlıkları bozuluyor.kendilerine allah gibi tapmaya başlıyorlar ve erkeği aşşağı bir ırk gibi görmeye başlıyorlar.buna gıcığım.
evet benim de en yakın arkadaşlarım hep kızdı hepsi de çirkindi ve hepsi de bana yazardı.kadın erkek arkadaşlığı naylondur.öyle olmasaydı annelerimiz hala liseden erkek sınıf arkadaşlarıyla sosyal arkadaş beabında görüşüyor olurlar, babalarımız da aaa hayatım olur mu öyle şey git tabi görüş tabi benden de selam söyle derlerdi.
toplumsal kurallar ve ilişkiler çok uzun sürede çok acı deneyimler sonucu oluşmuştur.bir şeye karşı çıkarken biraz mantıklı olun.
kadınla erkeğin cinsellik dışında pek bir ortak yönü yoktur.ateşle baruttur.bırakın bu işleri.
-
ÇAPINA BAKMADAN ,KREDİ KARTIYLA GÖRGÜSÜZ GÖRGÜSÜZ PARA HARCAYIP, EKSTRE GELİNCE ÇILDIRAN İNSANLAR!
Yardımm edinnn.....Devlet bizi kurtarsınnn...Hökümat bizi galkındırsın...Borçlarımızı ertelesin...
Urun bankalara....
raflar +1
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
toplumsal kurallar ve ilişkiler çok uzun sürede çok acı deneyimler sonucu oluşmuştur.bir şeye karşı çıkarken biraz mantıklı olun.
kadınla erkeğin cinsellik dışında pek bir ortak yönü yoktur.ateşle baruttur.bırakın bu işleri.
Büyüyünce anlayacak abisi, büyüyünce.
Düşene bir tekme de sen vur sözünü şiddetle kınıyorum, şiddetle ıkınıyorum, yoktur başka yorum, gidiyorum işte gidiyorum.
Nereden aklımda kalmış bu bilemiyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler