SAGOPA KAJMER
bu piyasanın en iyisi bir kere başlayın garanti bırakamayacaksınız ben 2003 ten beri dinliyorum
SAGOPA KAJMER
bu piyasanın en iyisi bir kere başlayın garanti bırakamayacaksınız ben 2003 ten beri dinliyorum
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
Kıyaslama yapmak doğru deil aslında Güzel RAP yapan herkes dinlenir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rap da neymiş yaa
Yeaahhh xD
Bende rapciyim xD
Genelde rap dinliyorum ama arada R&B de dinliyorum. Kısacası Hip-Hop dinliyorum xD
Rap aleminde bana müjj derler öylece kaldı işte.Yani mahlas müjj xD
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
Hoşgeldin aramıza MÜJJ
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoş gördük xD
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
ihtiyar rapçilerden kim kaldı bee. ben! 2pac dinlememiş war mı?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
topici baltalamaya geldim
Buralardayım şekerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz ne habersin? ben ankaradan ihtiyar rapçi. yeni gördüm topiği. tupac sewer bi adamız. şarkı paylaşımı tawsiyesi warsa dinleriz göndeririz. selamlar.
Dinlediğim tek rapper...Şimdiye kadar dinlediklerimin ve denediklerimin -türk, yabancı farketmez- hiçbiri o kadar da güzel gelmedi nedense.Bu adamın müziğine de sözlerine de oyunculuğuna da kısacası herşeyine bayılıyorum
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
rock metal dinleyicisi olup rap ile alakam olmamasına rağmen tek bir isim dinlerim..
SAGOPA KAJMER
üstüne adam tanımam...rapin oğlu...
DMX On numara adamdır.. Tüm parçalarını şehvetle dinlerim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tupac - Resurrection - Starin' Through my Rear View. dinlemedim demeyin. tünellerden geçerken dinle we hisset.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
ya arkadaşlar bu aralar will.i.am dinliyorum hepinize tavsiye ederim
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Beyler "SANSAR" ı bilen vardır heralde ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)