metehandro sen rap bilirmisin beaa....
Valla askerdeyken bende rap çıydım habire rap rap yürürdük....
Hip hop a gelince ,,, ismi recona ters beaaa.....
Moruk kusura bakma topicini kirleattim.....
metehandro sen rap bilirmisin beaa....
Valla askerdeyken bende rap çıydım habire rap rap yürürdük....
Hip hop a gelince ,,, ismi recona ters beaaa.....
Moruk kusura bakma topicini kirleattim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ziyanı yok dielim ki ziyanı olmasın kardeşim !
HaLaaaaa RaP per lar bekliors ... peahhhhhh...
way topigi yeni gördüm bea aaaaa ben varım beni unutmayın.ben de kila hakan ve daha underground istanbul rapcilerinden civ civ i begenirim. tabi sago ve ceza da unutulmaz. aslında en kral rock da dinlerim heavy arabeskde rap de kulagıma hoş gelirse olay biter. sadece lafım anlamadan dinlemeden rap e laf atana diyor ki bir halk ozanımız: "önce saygı göster ondan sonra saygı gör. herkesin bir hakkı var bunu görmeyense KÖR" rock ı rap i yok bu işin forewer müzik diyorum. saygılar
waysssssssss...Doubt kardeşim hoşgeldn...
Senin gibi RaP sewerleri yanıbasımda görmek beni çok mutlu ediyoo..
Bi gün herkes RaP çi olacak arkadaşlar!!!
panoroma haremm... sen turksun !! almanyalı ,sen turksun!! almanyalı.Bunu anla bu unutmamalı..
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Heyyyyyytttttt bea...
RaP çiler artıyo artıyoo...
Kudurun RoCK çılar heheheheheh!
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj/Konu baslik ve içeriginin anlasilabilir bir dille, imla kurallarina ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazilmasi, yanlis anlasilmalara mahal verilmesini engelleyecegi gibi, diger üyeler tarafindan da daha kolay anlasilmasini saglayacaktir. Lütfen mesaj yazarken bu uyarıları dikkate alınız.Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
Seninle aynı müzik zevkindeki insanları toplayacaksan topla, ama lütfen başkalarının zevklerine saygılı ol.
heheheheheheheheheh kütük ne gocunuyosun!
@cakalaz
Lütfen saygılı ol.
Her zaman saygılıyım kardeşim.. yanlış anlaşılma mı war yoksam!!!
"Saygılıyım" demek saygılı olmak değildir.
Kudurun RoCK çılar heheheheheh!Mesajları da saygı kapsamında değildir.heheheheheheheheheh kütük ne gocunuyosun!
Anladım sen rock dinliosn.. itiraf et kardeşim!!
Neysee tmm tmm sustum!!!
ckalaz simdi rock rap kawgasına baslamayalm
aslında ikisinnde bi ortak noktası var
bilmeyenler anlamayanlar hem metale hem rap e acayip yüklenio
METALLL
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arkadaşlar herkesin müzik zevki kendini ilgilendirir.Lütfen herkes başkasının tarzına laf atmaktan vazgeçsin.Saygı duyalım lütfen,bu topici tartışma yerine döndürmeyin.Aksi taktirde kitlemek zorunda kalacağız...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecektir!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)