işte adamım.............................
işte adamım.............................
EMİNeM cisin sen de yani
Neise Bu günlerde dinlenmesi ve izlenmesi gereken bi kLip arkadaşlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2008 Sagopa Kajmer - Kolera
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
waaaaay ben bu topiği yeni görüyorum.
cakalaz çok güzel bir ortak noktaya değinmişin seni tebrik ediyorum süpersin
bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar bu iki şeyin tutkunu olanlar (rap ve motosiklet) çok çılgın kişilerdir.
bilirsiniz motosiklet tutkunları zaten çılgındır. bide buna rap eklenince acayip çılgın bi kişilik ortaya çıkıyo
benim rap tutkunluğum 2005 yılında teyzemin oğlunun beni bi şovuna çağırmasıyla başladı. teyzemin oğlu kendi çapında 4 kişilik grubuyla kendisi rap söylüyor ve gruptaki diğerleriyle hiphop yapıyorlar. bende arada bi şovlarına gidiyorum.
ayrıca çok büyük ceza ve sagopa hayranıyım
bu topiğin başlığındaki iki şeye uyanlarla çok iyi anlaşacaz sanırım
CAKALAZ helal sana anca goruyom be bro kusura bakma hastası degılım ama hastası sayılırım sen sor ben soleyem bı duet yapalım ilk dinledıgım hp parça bustanın marıa carey le yaptıgı parça ondan sora sago ama dj akman dan nefret edıyom o ayrı kopyacı pezolar
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
sagocuyuz elhamdülillah rap güzel müzik ama ceza dinlemem sagooooooo
HONDA HAYAT ONDAaaa:wiinkk:
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
mahlasım sansür sitedeki adım yani ben yaklaşık 12 yaşımdan beri raple uğraşıyorum ilk kaydımı 16 yaşımda yaptım şuan sadece beat yapmakla uğuraşıyorum kendime ait tracklerimde mevcut bi ara graffiti ile ilgilendim
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Wayy Graffity sen de bendensin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sago & kolo nun yeni klibi monotnlk maratnu super ya özellkle o srılma sahnesne hayrnm
bi süre sonra bu bölüme graffitilermi yüklücem o zaman görürsünüz cakalaz sendemi graffiti yapıyosun kardeş
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
ya benim küçük kuzenlerde birbirlerine diss atıyorlar...u tube da izledim karantina fln yazıoosun küçük küçük bebeler birbirlerine diss atıyo ama içlerinde bir tanesi wardı ki serbestte harbi 1 numara idi ehueueheuhueu
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
graffity le de uğraşmıştım Rap le de ama artık zaman kalmıyoo pek sağlam Rağ çiydim wallaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benimde çizdiğim 3-5 kendi çapımızda graffiti lerim var... Saklıyorum ve öyle herkesede göstermiyorum. cizgilerimi çalıyorlar sonra...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bende burdayım ama sadece dınleyıcı kesım yabancı turkce rap genelde sagopa cezanın tek tuk sarkıları dınlerım varmı sagonun uzerıne adamım ?
Sade ve Güzel olmuş cakalaz...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
aynen sade ve güzeli güzeL zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Buyrun arkadaşlar SaGo ' nun 2008 albümünden en beğendiğim parçalarından biri
http://www.izlesene.com/video/sagopa...maz2008/289235
Düşenin Dostu Olmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)