çok nazik bi kişiliğim var teşekkürümden belli
çok nazik bi kişiliğim var teşekkürümden belli
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
http://www.youtube.com/watch?v=Qy3wl...elated&search= buyrun arkadaşlar GiYoTiN tÜRKÇE rAp te Çok iidir kendisi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uff bune ya böle rap mı olur ya.rap muzıgınden sırf bu özentı işini iyi yapamayan tayfa yuzunden sogudum kulak vardır zevk vardır.3 5 mahalle yetmesının iğrenc seslerı ve yeteneksızlıgı .ama zevk tabı farklılıklar gösterırı ama ben sevmıorum hatta kızıorum bunlara
Komşuu önceLikle hoşşgeldin ... Rap nası oLur o zaman .. RaP benm işim ; bi söyle bana bildiğin rap çileri bakaLım değerlendirelim
Burdakiler RaP musiğini en ii yapalar Türkiye de ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
izmirdenim bende göçmen efeflow tetik toprak grızu tayfası.sonra atısırız..ben rap fazla sevmıorum .ha ılla olcaksa acapella guzel ama yapan adam nerdeee...ritim tercıhımdır o yuzden altyapıyı degerlendırırım.Türklerın yaptıgı rap muzıgını dınlemıorum zaten.Rap dınlemıorum hıp hop r&b dınlerım dınlıceksem.İstanbul atack fena deıl yasini severım.kendısıde iidr insan olarak kişisel tanıdıgım coktur varmı ızmırden tanıdıgın
heretürlü beyler sadece sagopa ceza tutkunu degılız istanbull attack ramiz abiyide unutmayalım zeus u da unutmamak lazım tabıkı bu yıl sonunda ılk albumle gelıyor ınsallah pıyasaya rap benım herseyım neden bu kadar sevdıgmıde soyleyeyım bana hıtap edıyor sokak sanatı bu gercek rapperlar hadı bakalım sız neden sevıyosunuz anlatın
mode xl biri beni sustursun
:bounce: Felsefe 4 Tekerden Geçer,Alayınıda 2 Teker Geçer,Kızdırma WoLKaN ı Tektekerle Geçerrrrr...
mode xl biri beni sustursun
Dinliceksen Türkçe RaP dinlicceksin.. Yabancılar da ii hatta çokk iiLer yalnız bize göre deil miLLet Türkçe RaP... HİÇ OLMAZSA ne denildiğini anlayaLım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.youtube.com/watch?v=eJFwf118B5E
Bunu yeni gördüm ii miş yani
candan ile düet war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
MuDvAyNe,LinkinPark,Evanescence,Darkwell,Kurban, 199;ilekeş,Athena,Manga - - rep te dinledim bi ara ama en son kendimi nu-metal de buldum
AYNI KANDAN ROCK VE RAP
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
rap sevmem ama sagopanın baytar vasiyet bide bir pesimistin gözyaşları güzeldir...isyankardır...
cakal bu arada metal fln dinlemiyom artk
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
her raper metal değil ama her metalci rap dinlemiştir...
ROCK ROCK ROCK - METAL METAL METAL
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
ROCK ROCK ROCK - METAL METAL METAL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ferdi orhan müslüm hakan.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
heuehuehuheuheuhuu orhan a RaP yapmışşlar dinLe madem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cash fLow war dinLe bakam
Buyur LiNKi http://www.youtube.com/watch?v=xAMdemQ1-X4
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bunu biliom ama daha önce clip izlememiştim keşke izlemeseydim doan afedersin ama bunlar nasıl tipler yhaa. hiç rap çi görmesek apçi sanıcaz bali ci tipi var bunlarda. sen orhan a rap yapmışlar dedin onun linki varmı?
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Tamam ; bu iştee orhan ın şarkısı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)