Bana göre o saydıklarımdan sonraki kişiler boş kişilerpiyasada zati rap yapmak isteyen diss atmak isteyen kişi iyice cogaldı
Bana göre o saydıklarımdan sonraki kişiler boş kişilerpiyasada zati rap yapmak isteyen diss atmak isteyen kişi iyice cogaldı
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Çoğaldı ama Bu işi bi adam gibi yapanlar war bi de kolpa kolpa yapanlar war
RaP le sewdiği için uğraşan herkese saygı duyuyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rap ne demek istedigimi anlamışsın
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
anlamadım Bi anlatsanaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
piyasada rapci cok ve özentide cok bi işini düzgünce yapanlar war bide sataşanlar war
beyler Ceza bu sene rockn coke'da yok canım sıkıldı bu işe...hadlerini bildiriyordu zibidilere...bi iş döndü ama ...pabucumun rockcılarııı....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Boşşver Mete abey Ceza Rock festivalinde olsa ne olmasa ne RaP festivali olsa hadi biraz düşünelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rockcular rap dinler rapciler ise rock dinlemez
youtubede Cezanın hadlerini bildirdiği bir bölüm videosu vardı...youtubeye erişim mahkeme kararıyla engellendi diyo...onu verecektim...bi daha izleyelim diye o ambiansı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hımmcizanın mıvideosu
O video yu biliyorum abey halk konseri hesabı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hımm tabi para alacak ya ister rock olsun ister başka konser olsun ciza ve saz ekibibilirsiniz fuat ayben ve daha cok kişi
bakın buda cizanın yanından bi kişi fuat diss yaptıgı için dövülen şahıs
http://www.youtube.com/watch?v=-MlnelakuR0
uleyyn ii gecirmişş ama hee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
heeiyi geçirdi hakedio
MiLLet Kelepçe yi dinleyen war mı aranızda MC ERDEM
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hocam Rock'n Roll forever
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\
Ama Roka cok hos, yani müzikalite olarak
Birde Fuat derim rap de . Seviyorum adamı, Batı berlinli zaten adam, ceza onuda küstürdü kendine ayıp etti. Fuat dinlemeli rapciler derim bide
Comfirmation Bias
OHoo kardeşim FuaT gibi ne RaP çiler war Sen bu topic te kalmaya devam ettikçe Çok RaP çi tanırsın daha
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)