güzel bir yazı..sizinle paylaşmak istedim sadece..!
Reklamlar
-
Melek
--------------------------------------------------------------------------------
Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allah'ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük
ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağim?"
- Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor
olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
"Peki. İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri
nasıl anlayacağım?"
- Meleğin, sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek,
sana konuşmayı, dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allah'ım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
- Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek. Ben seni o zaman
duyacağım..
"Dünyada kötü adamlar olduğunu söylüyorlar, beni kim koruyacak?"
- Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır.
Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
"Allah'ım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı
ne?"
- Meleğinin adının hiç önemi yok; sen onu ANNE diye çağıracaksın...
yürü be shadow duygulandırdın bizleri
-
OKUYUNCA;ANNEM UZAKTAYKEN OKUNCAK BİR YAZI OLMADIINI ANLADIM.TEŞEKKÜRLER DOTUM PAYLAŞTIĞIN İÇİN....
-
-
motor uzerindeyken unutmayalım arkadalar..!! bizim canımız kıymetli degil deriz ama ya birde annelerimizin bizim icin endiselerini duygularını dusunun.( anne baba olmayan bu duyguyu tam olarak bilemez ne olursa olsun..)kimseye bir sey ispatlamak zorunda degiliz.en hızlı ,en buyuk . en usta motorcu bırakalım "dusuncesizler" olsun..!! (mecazi anlamda tabi)biz tedbiri elden bırakmayalım .sevenlerimizi uzmeye kahretmeye hakkımız yok cunkı..tedbir her zaman tedbir. kazasız belasız keyifli surusler hepımızın olsun..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
en iyi motorcu uzun yaşayan motorcu
-
harbiden çok saglam dı shadow-vt,...........
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
-
bi sigorta reklamı var arkadaşlar bizim en iyi hayat sigortamız annemiz die, shadow-vt, çok sağol paylaştıgın için ne yazıki annem bile motor almamı istemiyo onun tipik sözü'' seni kamyonun altında görmek istemiyom'' die
-
meric250cc adlı üyeden alıntı
harbiden çok saglam dı shadow-vt,...........
sagolasın meric kardes. yeni motorun tekrardan hayırlı olsun..Allah kaza bela gostermesin insallah(cumlemize) bu arada yakında bende shadow'un
sana resmini yollayacagım ..motoruna fazla incik boncuk yapma derim sade her zaman temiz ve guzeldir
-
bende duygulandım annem me kosdum ve sarıldım sonradaannecim annecim dedim (saka)ben bunu daha once okumustum farklı bişeyyazar diye dusunmustum bakın ben de bunu yazayım
allah once dunyayı yaratmıs ve sonra hayatı yaratmıs sonra tanrı erkek ırkını yaratmıs ama erkek ırkı mutsuzmuş ve tanrı ole bişey yaratmıskı erkeklerınherzaman yanında olacak özellikle aksamları onlara zevk verecek onunla her gecırdikleri dakkayı daha mutlu gecirmelerini sağlayan bişey yaratmıs ve tanrı
yeni raakıyı yaratmış bu aglamadan sonra iyi gelir
/*ultimaya basladında neoldu hala appsin*\\
/*JET NEVİN´S FEDAİ*\\ FROM ANTALYA ANATOLİAN HİGH SCHOOL
-
basri 196 ne güzel duygulanmıştım,tüm olayın içine ettin walla bir anda gözlerim doldu,diğer yandan 32 dişim dışarı çıktı, protez kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
basri196, Dini alay konusu yapma arkadasım lutfen...!! rakı yaratılmıs ne demek.? burada saka yapacaksak biraz daha dıkkat edelım derim ..!
-
basri196, Dini alay konusu yapma arkadasım lutfen...!! rakı yaratılmıs ne demek.? burada saka yapacaksak biraz daha dıkkat edelım derim ..!
her ne kadar içki kullanmasamda yazıdaki espiri güzeldi bence alınganlık göstermeye hiç gerek yok
kaldıki tanrı diyor ......tek din müslümanlık değil hangi mezhep bilgim yok ama şarap içerek kutlanan dini günler var yani alkolun yasak olmadığı bir çok din var
su gibi alkolde bir nimet ve insanlar verdiği nimetler için tanrıya şükreder(başka dinlerde)
-
06 Haziran 2005, 19:33
-
20 Ağustos 2005, 19:15
Süper Moderatör (BBRR)
valla ben print ettim anneme götürdüm o ağladı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler