Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1 Sms Gelirse Ve

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    *aksam yemegini yalniz basina yerken birden anlatmak, paylasmak istedigin binlerce cumle oldugunu ve bu cumlelerin bogazina dizildigini anladigin an...

*hastalandiginizda bir tas corba pisireniniz yoksa, ameliyata girerken cuzdaninizi hastabakiciya birakip hakkini helal et diyorsaniz yalnizligi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

*arkadaslarla icmek varken, yanliz basina bilgisayarin basinda ictigin an

*iceriden nefis yemek kokularinin gelmedigi, hosgeldin oglum/kizim/sevgilim/arkadasim seklinde karsilanmadigin, bir eve adim attiginda.

*the doorsdan people are strange sarkisi dinlerken sarkinin sozlerinin kendinize ne kadar uydugunu anladiginiz anlar.

*yolda hicbiryere yetisme geregi olmadan yururken, birden yavas yavas yagmur baslar. kisi aliskanlik olarak adimlarini hizlandirir. sonra hatirlar ki nasilsa gorecek, seni umursayan, sirilsIklam olmus olmana uzulecek, seni seven biri yok. adimlari tekrar yavaslatir, evine yalniz basina aksam yemegini yemek uzere en uzun yoldan doner.

*gozlerinizden yas duserken kendi mendilinizi kendiniz aldiginiz an.

*etrafinizi deli gibi dagitmaniza ragmen kimselerin size laf soylemedigi, kimselerin o daginiklarinizi toplamadigi anlar.daginik olmak ho$ ama, bu noktada anla$ilan yalnizlik en az o e$yalar kadar dagitir, toparlanamaz hale getirir insani.

*sevdigin sarkiyi senin kadar sevebilecek hickimsenin yaninda olmadigi an.

*digerlerinden olmadigin, biraz daha farkli oldugun icin arkadaslarinin seni terkettigini anladigin anlar...

*evde saskin bi vaziyette salya sumuk aglarken uzun uzun kimi arasam diye dusundugunuz ve isteginiz gibi bi isim bulamadiginiz zamanlar

*istiklalde yalniz basiniza yurudugunuz zaman

*is donusu kapiyi anahtarla acip karanlik eve girdiginizde "ben geldim" diyecek kimse olmadiginda.
    hatta daha beteri, kimse olmadigini bile bile "ben geldim ulan evim, nasil gecti gunun beyav" dediginizde.
    evle, bilgisayarla, televizyonla, puzzle'la, muzikle, mutfak penceresiyle, otla bokla yuksek sesle konustugunuzda.

*gece cok gec olmus sanip yatarken saatin daha 12 bile olmadigi anlasilan ve kendi kendine gulerek "tavuk gibi erken mi yatacaksin" denilen an.

*elektriklerin kesildigi gecelerde daha net hissedilir. ne tv ne de bilgisayar oldugundan minderle ya da kolonya sisesi ile konusulan anlardir.

*bir bayram sabahi, ailece yasayan karsi komsunuzun sizin yalnizliginiza care olsun diye 'istersen gel beraber kahvalti yapalim' cagrisini duydugunuz an

*hastayken, nane-limon yapacak, atesinize bakacak, uzerinizi ortecek ve sefkat gosterecek kimsenin olmadigi anlar.

*heves edip aldiginiz tum yiyeceklerin en kucuk boy olmalarina ragmen bitmeden bayatlayip atildigi anlardir.
    yiyecegi cope dokerken basinizi kaldirip gozlerinizi kisip, dersiniz: iste bu an o an, anladim..

*bir elinde sigara digerinde bira, kucagindaki hemstira bakip gulumsedigin anlardir. hatta "hemstirda birazdan sigara dumanindan rahatsiz olup kacacak" diye dusundugun anlardir.

*evde yaptiginiz yemegi tek basina yerken, masaya oturdugunda bir kac saniyelik sessizligin oldugu an. sonradan televizyonu acmak zorunda kalabilir insan, sirf yalnizlik hissi veren bu sessizligi bozmak icin..

*pink floyd - wish you were here i uzaklara dalip dinlerkenki zaman dilimi

*evinizde muzik dinlerken sevdiginiz bir sarkinin ciktigi bir anda, gaza gelip bagira bagira sarkiyi soylediginiz ve igrenc sesiniz yuzunden kimseden firca yemeyeceginizi anlayip kedere boguldugunuz andir.

*guzel bir yemek yaparsin tek basina yerken haliya bir parca dokulur egilip sorarsin "nasil guzel olmus mu?" iste yalnizligini anladigin an o andir.

*televizyondaki sipiker sunumunu bitirip iyi aksamlar dediginde "sanada" diye karsilik verme ihtiyaci duydugun an.

*yilbasi aksami eve gelirken sokaklardaki neseli kalabaligi izlemek sonrasinda bos evde yapacak birsey bulamamak . ..

*aziz nesin sesler adli siirinde bu anlari cok guzel anlatmistir.siiri okudugunuzda yalniz oldugunuz kafaniza cok guzel dank eder.

gecenin bir zamani evine gelince
    kilitte duyuyorsan anahtarin sesini
    anla ki yalnizsin

elektrik dugmesini cevirince
    cit diye bir ses duyuyorsan
    anla ki yalnizsin ......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Musti kardeşim galiba bekarsın,yalnızlık ALLAHA mahsus,seni evlendirelim.
    Bu hayat böyle çekilmez,her şeyin vakti zamanı var.Bekarlık sultanlık diyenlere de aldanma,bekar sultan yoktur homo bile olsa haremi vardır.

Hele bazen bengü bengü diye yakarışların varkiiiii.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    En son ailesiyle kalıyordu. Baltasıyla birilerini doğramadıysa hala onlarla olması lazım. Ama asıl sorun Bengü, değil mi?
    Mete abisi (Bu kelime Türkçe dilbilgisine aykırı ama "ağabey" yazmak hep garip gelmiştir bana), bir el atıver de evlendir şu çocuğu.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son ailesiyle kalıyordu. Baltasıyla birilerini doğramadıysa hala onlarla olması lazım. Ama asıl sorun Bengü, değil mi?
    Mete abisi (Bu kelime Türkçe dilbilgisine aykırı ama "ağabey" yazmak hep garip gelmiştir bana), bir el atıver de evlendir şu çocuğu.
    neden bunu yazma gereği duydun anlamadım ama neyse salla.. topiği kendime özel açmadım okursunuz belki diye he geyik isterseniz aşarım bıktım bazı yaklaşımınızdan..
    he birini kıracağıma giderim sağı solu kırarım neyse yazmaya kalkarsak çıkılmaz işin içinden..

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Kırdıysam özür dilerim.

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırdıysam özür dilerim.
    sana bişi demedimki abi adam gibi bişiler yazarım okumazlar yada birbirlerini dökene kadar kırıp kavga ederler geyik yazarım abidik gubidik derler ..
    şu bazı alaycı tavırlarınızdan vazgeçin ben kimseyi kırmamak için uğraşırken olmuyor
    bu kırmama niyetim siz tarafından çocuk diye gözlemleniyorsa başka

Motosikleti
    speederbike
    Kırmıyorsun ki. Ben yazıyı gayet beğendim. Ama şu halıya yemek döktükten sonra "Güzel olmuş mu?" demek çok komik geldi. İronik bir espri.

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Yazın çok güzel ve anlamlıydı,teşekkür ederim.Bende yarattığı etki ile böyle bir düşünceye kapıldım,bir de şu yazını okuyunca.
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22585

Tam da kandil ve bayram gelmişken.

Motosikleti
    speederbike
    Bir dönem öyle geyik takıldın ki hala gözümde öylesin. Bazen ne zaman geyik yapıyorsun, ne zaman yapmıyorsun anlaşılmıyor. Ama kırdıysak özür dileriz .

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Kardeş güzel yazıların için teşekkürler.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Benim de en büyük korkum, birgün yalnız kalmak... Yazdıklarını okuyunca, gerçekten de korkulması gereken bir duygu olduğunu anladım

elsiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya çok güzeldi musti harbi çok iii anlıyorum...... offfff off sabır ne dielim

Lem musti bak aq yine duygulandırdın bizleri...

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lem musti bak aq yine duygulandırdın bizleri...
    hehehe ban yicen yaw musti bak a?

irre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    marslı olduğumu söylüyorum ama kimse inanmıyor
    Motosikleti
    ilgim yeni başladı
    yanlızlık büyütür
    ama yanlızlık sonra çürütür

çok güzel bir yazıydı teşekkürler paylaştığın için

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    "hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu" demiş mfö
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    SESLER

Gecenin bir zamanı evine gelince
    Kilitte duyuyorsan anahtarın sesini
    Anla ki yalnızsın

Elektrik düğmesini çevirince
    Çıt diye bir ses duyuyorsan
    Anla ki yalnızsın

Yatağına yatınca
    Yüreğinin sesinden uyuyamıyorsan
    Anla ki yalnızsın

Odanda kâğıtlarını kitaplarını
    Duyuyorsan zamanın kemirdiğini
    Anla ki yalnızsın

Bir ses geçmişlerden
    Çağırıyorsa eski günlere
    Anla ki yalnızsın

Değerini bilmeden yalnızlığının
    Kurtulmak istiyorsan
    Kurtulsan da yapayalnızsın

AZİZ NESİN

Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu" demiş mfö
    O parçayı linkin park da söylemiyor muydu ?

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    helal olsun la musti tşk eder.devamını bekleriz

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir dönem öyle geyik takıldın ki hala gözümde öylesin. Bazen ne zaman geyik yapıyorsun, ne zaman yapmıyorsun anlaşılmıyor. Ama kırdıysak özür dileriz .
    adam gibi yazıyom kavga ediyonuz okumuyonuz ne yapam he geyik dersen var salla ya bengüüüü

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler