Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır...

REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bıyıklı'da Fransız malları alanlara saymış...Oda nasibini almış...Geçen benle dalga geçiyodu geçmiş olsun damdan çıkmışın diye...

Eeee düşmez kalkmaz bir Allah abi...Allahın sopası yok derler...
    Yakıştıramadım sana Mete benim Fransız malı alanlara küfür edeceğimi düşünüyor musun? Ben ''aramızda boykota evet deyip sonra gidip Fransız malı tüketen salatalıklar olamaz'' diye bir laf sarfettim. Ki o konuda kamusal alanda görev yapan bir insana sırf kendi görüşüne uymuyor diye daha ağır hakaretler eden vardır, şikayet etmişimdir ama insan faşoluğu abartırsa pek objektif olamaz. Benim lafım gerekli yere kelime eklenmesiyle çarpıtıldı, başka deyişle kılıf uyduruldu. Bu konu hk. tartışmayacağım eden bulur diyorum sadece, elbet bunun cezasını çekerler çamuru üstüme atanlar. ''Salatalık'' lafı yüzünden 1 ay ceza almaya razıydım ama bu çamuru kaldıramam açık açık söylüyorum kimin işiyse Allah bedelini ağır şekilde ödetsin. Artık muhatap dahi olmam. Faşoluğa amenna ama bana bu ağır geldi, mübarek gün bu lafları bana söylettiler.

Senin ceza aldığında bir hoşgeldin deyip moralini düzeltmeye çalışmıştım hani kodesten çıktın ihtiyaçların vardır hesabı. Tamam pikaçu bu role pek uygun değildi, kabul ediyorum.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    BIYIKLI kulanıcısının üyeliği 3 (üç) gün süre ile askıya alınmıştır... - 20-10-2006, 16:09 PM

--------------------------------------------------------------------------------

+ BIYIKLI kulanıcısının üyeliği 3 (üç) gün süre ile askıya alınmıştır...

Askıya Alma sebebi : Küfür içeren mesaj yazmıştır. İlgili mesajda küfür sansürlenmiştir.

İlgili Mesaj:

Alıntı:
    Aslında güzel soru, keşke tavsiyeni dinleseler de bu samimiyetsiz ****seviyesiz mesaj**** kurtulsak. Boykota hayır diyenlerden bile tehlikeliler benim gözümde. Gerçi ben burada, aramızda söylemleriyle, Fransızlara şiddetle karşı çıkıp, boykotu destekleyip bile bile Fransız malı alacak ****seviyesiz mesaj**** var...göremiyorum.

Forum Kuralları:
    61. Motosiklet.net forumlarinin en belirgin özelligi, kullanicilarin mesajlasmalarinda yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanicinin görevidir. Bu nedenle, mesajlarinizda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamaniz ve kisileri asagilayici ya da tahrik edici tavirlardan uzak durmaniz tavsiye olunur. Küfür içeren, asiri laubuali, baska bir kullaniciya saldiri amaçli ya da gelen olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafindan silinecektir. Küfürlü yazisan kullanici, tarzini degistirmemekte israrliysa, forum disi birakilacaktir.

Saygılar
    MT Yönetimi

--------------------------------------------------------------------------------

Konu Skullhunter tarafından (Dün Saat 09:41 AM ) de değiştirilmiştir..

babiş inan bende bir anlam veremedim olaylara...Senin seviyeni her zaman koruduğunu (bazen coşsanda) bilirim...Ama sen olsan bu yıldızlı yerlere ne koyardın...Dedim ki herhalde ağır şeyler yazmış diye düşünüp.....Yani seviyesiz mesaj olabilir ama küfür diyor resmen...Salatalık bir küfür değildir...E bu nasıl bir iş...Küfür etsen gerçektende gümlerdin...

Bende bunun açılımını yapın dedim bu geldi...BBRR abi 3 gün verdi...Erhan abi açılımını yaptı...

Eğer küfür etmişsen Yasaklı Liseteme girebilirsin...Kara listeden çıkman uzun sürebilir ama bak...

Kışkırtmak gibi olmasın ama bu işi bir netliğe kavuştur lütfen...Küfür etmedim diyorsan etmemişsindir...Bu kadar basit...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23633
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Faşolukta netlik olmaz Meteciğim, salatalık derken biraz argosunu söylemiş olabilirim. Ama Fransız malları alanlara değil, yanar dönerlere dedim o lafı da ve aramızda yok böyleleri dedim, eğer argodaki salatalık kelimesi küfürse bu forumda buna benzer ceza alacak tonla adam var. Neyse ceza önemli değil yapılan çarpıtma benim için önemli, düzeltilir diye bekledim ama nafile, benim için köprüler yanmıştır. Şimdi atsalar forumdan gam yemem, en çok anlaştığım samimi arkadaşlarımla göreşemeyeceğime üzülürüm, o kadar.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    geçmiş olsun mete_han hocam bu arada forumda böyle yannış anlaşılmalar olabiliyor gereksiz yere tartışmayalım ve her mesajı ciddiye almayalım az sorun çıksın yahuu
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Hocam ayıp oluyor.Bakın benim memleket Merzifon oranın eşşeği meşur Yani ileri geri konusmayın memleketlimle Şunuda söyliyim merzifonu didik didik ara 5 den fazla eşşek bulamassın.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yawww hala adamın konusuna mesaj yazıyonuz adam anıracam dedi anırmadı alla alla yaw insan sözünde durur anırır bizde hemen plakçılar çarşısına gider kasetini çıkartırız ama yok gitti videonun birini kopyaladı buraya

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yawww hala adamın konusuna mesaj yazıyonuz adam anıracam dedi anırmadı alla alla yaw insan sözünde durur anırır bizde hemen plakçılar çarşısına gider kasetini çıkartırız ama yok gitti videonun birini kopyaladı buraya
    Artı bilmemkaç
    Kolpa Adamları

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Güncellemek lazım dimi.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    tabi tabi geçmişi olmayanın geleceği olmazmış
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncellemek lazım dimi.....
    Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi tabi geçmişi olmayanın geleceği olmazmış
    Al bendende o kadar,faideli başlıkların işlenmesi lazım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    ah beee... ne güzel inliyor mübarek
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al bendende o kadar,faideli başlıkların işlenmesi lazım.
    kim bu vatan haini derken birde baktım İçimizdeki İrlandalı İhtiyar abi çıktı...olmadı...

kıltekin...bbaday...alp tunay zaten pusuda...bezgin bekir mete handro ölsede mezarına toprak atsak derdindeler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kim bu vatan haini derken birde baktım İçimizdeki İrlandalı İhtiyar abi çıktı...olmadı...

kıltekin...bbaday...alp tunay zaten pusuda...bezgin bekir mete handro ölsede mezarına toprak atsak derdindeler...
    insan biraz utanır sıkılır bu konuya mesaj yazarken hani kardeşim anıracam dedin anırmadın torun dedik bağrımıza bastık sözünde durmadın nerde ses kaydı ben mete işte anırıyorum dinleyin şeklinde !

Motosikleti
    ya dedoş işte vekaleten anırıyo benim kuzen...

http://www.youtube.com/watch?v=fW0J9G1Jz9A

ula sotede yatıyon valla...bi fırsat bulsanız bi kaşık suda boğarsınız...alpde er 5 almış...alma dedik kekoya...20.000 de...canımı sıktı...taam mutlu oldum ama uyuzda oldum...neyse hayırlısı olsun artık...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Evet link sağlam hala çalışıyor ve anırıyor.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet link sağlam hala çalışıyor ve anırıyor.
    abi, adamın işi o

Motosikleti
    YAMAHA TDM 900A
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi, adamın işi o
    görüp duymadan katiyen inanmam
    [B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]

Motosikleti
    yıkılmaddıımmm ayaktayımmm...

semerimleee başbaşayımmm...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Yuh....Abi adam kösele olmuş....Yüzsüz lüğün bini bin para....Bide ankaraya doğru anır kankam.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    BMW F650FB

daha önce yutmamışmıydın sen onu?

duuurrr... yakında bu başlığın 2. versiyonunu izleyeceğiz...

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler