Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır...
Reklamlar
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Geçmiş olsun Mete_han arkadaşım.Bizede ders oldun valla.Bu modlar adamı anırtıyomuş vesselam!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
ben anlamıyorum neden sürekli bu konuya mesaj yazıp en başa taşıyorsunuz; bırakın mesaj yazmayı da en alta düşsün kaybolsun gözlerden
-
Super Moderator
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
kardeşim ne hakkarisi bea,sınırı aştı irana kadar ulaştı,öpüyorum seni
-
-
Super Moderator
-
ne deyim kardeşim bu sözlerle bitirdin beni,damardan enjekte ettin,
hakkaride yatsan ne olur yatmasan ne olur,
hakkari akşamları bir başka oluyor,hele birde aylardan ekim ise valla çok soğuk oluyo,
-
Mete kardeş kasedin çoğaltılmışından isteriz haaaa....
Ama pek yanık okuyon valla içini eritiyon adamın. Derdin varsa aç bize olmuyo vallaa. elimizden ne geliyosa yapalım........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Resimler
...
ne resmi birader...Fotoğraf diyecektin herhalde...
BY_SHADOW adlı üyeden alıntı
ne deyim kardeşim bu sözlerle bitirdin beni,damardan enjekte ettin,
hakkaride yatsan ne olur yatmasan ne olur,
hakkari akşamları bir başka oluyor,hele birde aylardan ekim ise valla çok soğuk oluyo,
Sen İstanbula gelde...Sana Boğaza nazır yemek ısmarlayayım...Bütün stresini atarsın...
Şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Mete kardeş kasedin çoğaltılmışından isteriz haaaa....
Ama pek yanık okuyon valla içini eritiyon adamın. Derdin varsa aç bize olmuyo vallaa.
elimizden ne geliyosa yapalım........
kanka 3 kuruşa talimiz...istiap haddi diye bir şey yok...sigorta yok...ikramiye yok...sıkıntı çok...Benim AJDAR'dan neyim eskik...söylesene allasen...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Benim AJDAR'dan neyim eskik...söylesene allasen...
Birader o nasıl söz,Ajdar denilen yaratığın,canlılar aleminden eksiği vardır,fazlası yoktur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ne resmi birader...Fotoğraf diyecektin herhalde...
Sen İstanbula gelde...Sana Boğaza nazır yemek ısmarlayayım...Bütün stresini atarsın...
Şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım...
kanka 3 kuruşa talimiz...istiap haddi diye bir şey yok...sigorta yok...ikramiye yok...sıkıntı çok...Benim AJDAR'dan neyim eskik...söylesene allasen...
valla fazlan bilem var... kuyruğun ve kulakların
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Birader o nasıl söz,Ajdar denilen yaratığın,canlılar aleminden eksiği vardır,fazlası yoktur.
Dün akşam Beyazıt abisi sahap çıktı ona yanarım...ne diyim...
Alpcan Midasın kulakları eşşek kulaklarııı...masalı geldi aklıma...ne alakaysa...
-
-
eskici adlı üyeden alıntı
Deveden hacı olmaz varmakla Mekke'ye
Eşekten derviş olmaz taş taşımakla tekkeye... Diye bir laf vardı eskiden
Harika bir söz. Aklıma rahmetli büyük babamın bir sözü geldi
"Düşünmeden s..maya oturan, do...la do..la taş ararmış" derdi.
konu ile alakalı olsun diye yazmadım mete can üstüne alınmayasın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
onlıneda danger0 var...Onunda siteyle pek ilgisi yoktur...Yani vardırda hayalet mod diyelim...Cratoda ayrılmış beyler yoğun iş temposu vs...ulan millet zaman bulamıyor siteye biz maymunda oluyoz eşekde oluyoz...
watergun adlı üyeden alıntı
Harika bir söz. Aklıma rahmetli büyük babamın bir sözü geldi
"Düşünmeden s..maya oturan, do...la do..la taş ararmış" derdi.
konu ile alakalı olsun diye yazmadım mete can üstüne alınmayasın.
yok yok hoşuma gitti valla...
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
video yokolmuş ?
vido burada...
http://www.youtube.com/watch?v=tUTGYeb7xOo
aaa harbiden videoda uçmuş valla...
topiğimi diyon yoksa...ben farketmedim...len yoksa bunlar azar falanmı işitti Erhan'dan...üyelerle neden içili dışlı el ense oluyonuz diye...
Gültekin adlı üyeden alıntı
Güldiken bak araya bayram girdi...Senin motorun satılmayacağı 4 gün daha belli artık...Ama noterler kapalı diye hacım...motoruna lafımız yok...O birrr mondııalll...Len Gültepede oturuyomuşun...nerdesin ...bende seyrantepedeyim...buluşak lan...
-
Buraya forum kurallarına aykırı olmadan yazdığım yazıyı sayın modlar' dan birisi silmiş kesinlikle hiçbir forum kuralına aykırı bir içeriği olmayan yazım keyifi bir uygulama ile editlemek biryana silindi
bu zaman kadar en ufak bir uyarı bile almadım çünki herkes bir birey ve okununan forum kurallarından sonra herkes kendinden sorumlu ben şahsen mesaj içeriklerinde çok dikkatli davrandım bu zamana kadar
kesinlikle hakaret veya başka aykırı bir içeriği olan mesajım gereksiz yere silinince benimde aklıma şu soru geldi bu kadar içeriğe aykırı mesaj söz konusu iken silinmemesi gereken mesajlar silinince demekki insan forumdan uzaklaşıyor
forumu bundan sonra adece bilgi amaçlı takip edeceğim üyeliğimin silinip silinmemesi yetkili arkadaşların insiyatifinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler