Ne eglenceli bi sitemiz var...
Yalnız benim kafama bişi takıldı... Şimdi gt 250 160 yaparsa, gt 250r da 180 yaparmı acep?
Ne eglenceli bi sitemiz var...
Yalnız benim kafama bişi takıldı... Şimdi gt 250 160 yaparsa, gt 250r da 180 yaparmı acep?
yapmasına yaparda kuru kuruna tartışma olmaz meteye biriniz gaz versin çaktırmadan yapmaz diye sonradanda tartışmanın içine atsın allahın pandası ne işin var senin gtr'reyle cbf le sen git cbr125'in le ilgilen kullanıcılarınla polemiğe gir
bu arada benle uğraşmaya ne zaman başladın başından dert eksilmiyo nedendir acep
Metecim, geçmiş olsun..
sitenin ilk hyocularından komtan'ı dinledin de ben kaç defa gt250r ile 185km/h gördüm dedim niye bakmadın hadi yanılma payı ile olsun 170 km/h.
yazık oldu diyeyeceğim ama atalarımız testi kırılmadan çekmişler kulağı, sen dinlememişsin.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Aaa ben bu başlığa hiç bişey yazmamışım
mete abıı noldu yaa sondukk banada kapak olduuu ama olsunn sen yıne sozunde durdunnnnnn tebrıklerr [[[ama guzel anırdınn abı ...]]]
ne demişler "böyük lokma yi, böyük konuşma"
o kadar dedik gt250r 170 görüyor bu da 160 ı görür.
karizmayı kaybetti hükümsüzdür.
Erkek adam sözünde durur.. o kadar.
Deveden hacı olmaz varmakla Mekke'ye
Eşekten derviş olmaz taş taşımakla tekkeye... Diye bir laf vardı eskiden
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Gurzan Allahtan kork be kanko...Koreye kim laf etmiş...Çinin düşmanı Korenin hastasıyım...
Tayvanında ustasıyım...
Eee kılavuzum sensin artık napayım...Seni dilimize doladık her işim ters gidiyo dede...
Kınroadın Laneti diyeyim artık...
Baba sağol kazaya kurban gittim...Dil yarasıdır bu...Zor geçer...
Abi hiç dikkat etmemiştim valla...Sizlere motorcu kardeşlerime rezil olayım be cratom...Koymaz bana...Kardeşlerim dostlarım bu sitenin üyeleri dalga geçsinler üzülmem...Makaramızı yaparız inceden...
EYvallah kardeşim...Tunceri alet ettin ya kötü emellerine...Galiba o yükledi...Sen pek beceremezsin bu bilgisayar işlerini zaten...O orta parmağı hiç unutmayacağım kanka...Hatta ölürken gözümün önünden geçen film şeridinin sonunda o parmağın olduğu kare olacak ...
ya sevdinmi dövdünmü valla anlayamadım...
vurmayın garibe..Boynuuu büküükklerrr....
Gültek yakında kampanya olacak...Çin markalı motor alana birde Çin hatun yanında hediye...Malum nüfus kalabalık...Ama sen kampanya dışında kaldın...
Aaaa kanka düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım...şaşırttın beni....
Harbi güzel lafmış...cuk oturdu ...
ulan işin kötüsü MSN i açamıyom ya...insan içine çıkamıyom valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dont vori be metecim...Gültek yakında kampanya olacak...Çin markalı motor alana birde Çin hatun yanında hediye...Malum nüfus kalabalık...Ama sen kampanya dışında kaldın...
alırız dört tane daha kros - mıros...
para gani nasıl olsa... no problem...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok be kankam. seviyorum onu ben yaa.
fiyatı yüksek tutuyorum, arayanlara kıllık yapıyorum falan.
hani şu an kemiğe dayansa, ya da harbi gariban biri arayıp "abi param bu kadar başka yok" dese, tamam verecem birine. ama şimdilik kıyamıyorum. arayanlar ukalalık, cambazlık falan yapınca "sieee" diyor, gönderiyorum.
harbiden samimi yazdım. inan...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
1000 ytl ye satarsın bak...Benim teorim budur...Çin malı sahibi %50 zarar eder...Kendin yanmışın kimbilir hangi garibin canını yakıp günahına gireceksin...Çok ahh alıcan çookkk...
mete senin konu popülerliğini hiç kaybetmiyo.Top 10 da bir numarasın hit olmuşsun valla.puhahah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)