Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır...
Reklamlar
-
02 Mayıs 2007, 00:42
Reklamlar
-
02 Mayıs 2007, 00:47
-
02 Mayıs 2007, 01:35
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
02 Mayıs 2007, 01:38
bbaday adlı üyeden alıntı
sen son 5 yıldır yatıp yiyip yiyip bi taraflarını büyültürken ben salonda durmadan ağırlık kaldırdım onun için şu anda formumu koruyorum şu anda kimse bana 30 yaşında demiyor bakımsız ayuu sana spor yap dedik zamanında
al sana bir foto daha yükleyeyim dedoşunu albümüne eklersin artık bu arada alanyada herkes beni 50cent elemanı sanıyor
Veee...
fürekten bir ses gelir, taa yürekten
ÇATIIIRRRTTTT...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
02 Mayıs 2007, 20:12
hakkatten karizmaymis ama cok siyah be abi,bizim ordaki romenlerde boyle siyah
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
02 Mayıs 2007, 20:34
O sağ eldeki anahtar bir otel oda anahtarı nomero 104.
Kırmızı daire içine aldım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
02 Mayıs 2007, 21:29
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Mayıs 2007, 21:54
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
02 Mayıs 2007, 22:05
OOOooo bbaday dedemede ne yakıştı....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
02 Mayıs 2007, 22:08
-
02 Mayıs 2007, 22:22
olm adam karizmaa çıkmış..Tombul panda...Yanındaki kız da fıstık...Ne şişmanı...Gözünüzde seçmiyor artık...Hani pandalar renk körüdür de bu kadar kör değil sanırdım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
02 Mayıs 2007, 22:25
mundar mundar
hem de 25 kere mundar
-
02 Mayıs 2007, 22:31
-
02 Mayıs 2007, 22:32
olm herif BBG Ali gibi kırma...ne karizması...
-
03 Mayıs 2007, 00:37
-
03 Mayıs 2007, 02:43
mete_han adlı üyeden alıntı
birazda Güney Amerika varoşlarına benziyorsun...ağırlık kaldırmış...güldürme beni ya...
Ben ziporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim paşam...
ziporu bari karı kız tavlamaya alet etmeyin...
tipik bir tükiş pipıl...
o mekanın sahabısısın galiba...
sen spordan ne anlarsın panda kılıklı fürek sporu sırf karı kız için yapmıyorum ama sporun vermiş olduğu nimetlerdende sonuna kadar faydalanıyorum biz sen gibi fürek değiliz mekana gelince keşke benim olsa ama bizde nerde o kadar para
erdo2002 adlı üyeden alıntı
abi bu ne karizma ya
helal olsun.Şarkısı bile aklıma geldi Dıttt dıtt go go go
teşekkürler o şarkı şu satırları yazdığım sırada çalıyor bendede
Gültekin adlı üyeden alıntı
Veee...
fürekten bir ses gelir, taa yürekten
ÇATIIIRRRTTTT...
bi yarafından çatlasın panda zoruna gidiyo panda'nın dedesinide kendi gibi düşünüyordu
SmirnouF adlı üyeden alıntı
pandanın çırağıda iş başında saldoroya geçmiş
kendinize bakın lorel-hardi kılıklılar...
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
O sağ eldeki anahtar bir otel oda anahtarı nomero 104.
Kırmızı daire içine aldım.
abicim senden'de birşey kaçmıyo apartın kapı numarasını hemen daire içine almışsın
süper yorum valla...ben demiyim dedim...gücüne gitmesin diye...biraz roman gibi değilmiii...cingen ambiansı...
illede romaaann olsunn...isterr çamurdann olsunn...oda Allah kuludurrr...her kimm olursaaa olsunn...
çamur at izi kalsın fürek darbesinden sonra bulaşacak konu arıyor ama yemezler fürek damgası alnına yapıştı artık beni kızdıramazsın
smirouf yaw sen kasasından bahsediyorsun fürek'in kasasından 'sa o başka bu yazdığın satırları 2 kez estonyaya 1 kez polonyaya 1 kez'deirlandaya gitmiş birisine yazıyorsun ayrıca discoda ben kimseye hiçbirşey ısmarlamam genelde karşı taraf çalıştığım esnada bana gelir tanışma bahanesi ile
illa kızın fotolarını yayınlatacaksınız bana burada
OOOooo bbaday dedemede ne yakıştı....
bence o saksafonu hemen kullanmaya başla meleğinde ilerlemek istiyorsan pratik yapman çok önemli ablalarında bu şekilde bulundukları yere geldiler tonbul dürek'im benim
alp_tunay adlı üyeden alıntı
olm adam karizmaa çıkmış..Tombul panda...Yanındaki kız da fıstık...Ne şişmanı...Gözünüzde seçmiyor artık...Hani pandalar renk körüdür de bu kadar kör değil sanırdım.....
alp hocam değermi değmezmi bilmiyorum ama olmazsa arşivden bulacağım bir kaç fotosunu yayınlıyacağım g.t olacaklar
tigermbz adlı üyeden alıntı
mundar mundar
hem de 25 kere mundar
hala şişman diyor yaw
Gültekin adlı üyeden alıntı
o şöyle, bu böyle...
kulpçumusunuz lem siz?
adam oraya karizmayı oturtmuş işte. kıskanmayın ciğerci tekirleri.
kendinize bakın lorel-hardi kılıklılar...
valla hastayım senin yazılarına ve yakıştırmalarına şu mete pandasınıda cümle aleme maskara ettin ya istanbula geldiğimde görüşeceğim ilk insanların arasındasın inşallah
-
03 Mayıs 2007, 02:53
fürekcim bıyık sana yakışmış //gültekin abi ellerin dert görmesin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
03 Mayıs 2007, 03:10
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Başlık amacına ulaşmış ve içerik çoktan Motosiklet.NET Cafe içeriğine benzer bir hal almıştır. Sohbete devam etmek isteyenler lütfen Motosiklet.NET Cafe başlığından devam etsinler |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
12 Mayıs 2007, 12:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler