ama verdiğiniz bütün adreslerde oturum aç diyor
kendi hotmail oturumumu açarım da göstermek istediklerinizi görebilir miyim bilmiyorum
bu resimlerde ki görüntüler pek organ alımına benzemiyor, ortam çok sağlıksız görünüyor, böyle bir ortamda organlar ne kadar canlı tutulabilir bilemiyorum. etrafta pek organ muhafaza edilecek bişeyler göremedim.
burası daha çok otopsi yapılan ilkel bir yere benziyor.
tabiki bu yorumum sadece resimlerde gördüklerimle ilgili
hadi burası neyse ne mafya mıdır otopsi midir anlamadım ama daktilo yazan kadını hiç anlamadım.Napar ki orda acaba?
mafya, organını çaldığı kadavrayı ceset torbasıyla paketlemez sanırım.
"ilkel otopsi ortamı" tezine katılıyorum.
tıp öğrencileri için, kimsesizlerden malzeme toplama işlemi gibi bir olay olsa gerek.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Organ mafyası yasa dışı bir olay oldugunu düşünürsek,neden olmasın?
zuhahahahaha yemişler seni ne alaka mezba orası feyktir feyk
evet rusya bu konulşarda olduç akötü şartlara sahip. ama çalışanların maskesiz çalışmasını inandırıcı bulmadım.ne kadar soğuk da olsa durulmaz kokudan oralarda.
O resimleri daha önce uzun uzun incelemiştim. Feyk olduğu sonucuna vardım.
Tarantino nun son filmi otel'i andırıyor görüntüler.
Evet ben de otopsi bölümüne benzettim.
Ama birçok görüntüde ; cesetlerin eski olduğu farkediliyor. Yani bunlar çürümeye başlamış cesetler. Hala otopsi olduğunu düşünürken ; daktilocuların arkasındaki görüntüde ; sadece böbreklerin alındığı görülüyor.Ona da aklım ermedi.
Tuhaf birşey...
Yeni ve mantıksız bir şehir hurafesi:
1-Fabrikada birşey üretilir, buradaki ürün ne?
2-Organ nakli için alınan dokular canlılığını kaybetmemiş olmalıdır. Ya yeni ölmüş birinden, ya da yaşayan birinden alınır. Buradaki bedenler tek kelimeyle ceset.
3-Daktilocular? Muhtemelen burası bir otopsi odası ve daktilocular otopsi yapan doktorların söylediklerini yazıyorlar.
4-Yasa dışı diye pis olması gerekmiyor organ kaçakçılığının. Pis bir organı kimseye satamazsınız ve para da kazanamazsınız.
May the Force be with McLaren Mercedes
bu otel filmine benziyor ... organ mafyası olması pek mantıklı değil bu organlar öğle bi yerde alınmaz alınsada sağlıklı olmaz. daktilocularda çabası.. bu iş yasal bile olsa iğrenç bir iş
...........KARAALİ.........كاراالط
Bizim mezbahalar bile bunlardan temiz, burdan bişi çıkmaz, palavra
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)