ben izlemiştim bi otopsi videosu midem kalktı adresi bilsem koyardım ama ordaki ortam temizdi bunun otopsiylede aakası yok bence.
ben izlemiştim bi otopsi videosu midem kalktı adresi bilsem koyardım ama ordaki ortam temizdi bunun otopsiylede aakası yok bence.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
bir üniversitenin tıp fakültesinin kadavra hazırlama bölümü olabilir mi?
sokakta donmuş evsizleri öğrencilere hazılıyolardır belki.ilaçlama falan işlemleri.
videoyu izlemedim ama rafların yorumuna bakarak kötü bişey olduğuna kanaat getirdim.
YER İZMİR...
Not: Bu tiphab erleri artıkİzmir'de de duymak olası.
duyduğum pes artık dedirtecek cinsten.
Olayı size de anlatayım. Artık çay, ayran, tren, yabancı gibi sözcüklere karşı beynimiz duyarlı olsa da
anlatacağım hakikaten berbat bir şey. Olay Gaziemir'deki (izmir) bir büyük alışveriş mağazasında gerçekleşiyor. Bir anne yanındaçocuklarıyla (sanırım 2 çocuk ve küçük) alışverişini yapıp
marketten çıktıktan sonra içeride daha görülmesi gereken çok küçük bir işinin olduğunu anımsıyor ve bu iş (ne>bilmiyorum-fiş, poşet unutma vb olabilir)
o kadar kısa zamanda yapılabilecek bir iş ki çocuklarına siz burada durun, ben hemen dönüp geleceğim, çok küçük bir işim var, siz burada oturun
diyor ve içeriye giriyor. O sırada içeride parfüm reyonunda bulunun bir adam (ki bunlar hiç de sandığımız gibi izbandut görünüşlü pala bıyıklı filan değildirler)
bizim anneye af edersiniz eşime parfüm alacağım doğum günü için de, ben karar veremedim, bir de bayan gözüyle şu
parfüme siz baksanız diyor ve parfümü koklatıyor. Kadın bayılınca kaçılın eşim bayıldı, temiz havaya çıkarırsam düzelir diyerek hızla dışarı çıkarıyor.
Sonra da malum tüm iç organları alınıyor ve cesedi de yol kenarına atılıyor...
BU OLAYLAR ACAYİP DERECEDE ARTTI, HERKES GERÇEKTEN ÇOK DİKKATLİ OLSUN! BU ARTIK
PARA DELİLİĞİNİN SON HADDİ (Mİ ACABA?). BU GRUPLAR ORGANİZE OLARAK
ÇALIŞIYOR YANİ DOKTOR DA EKİP DE HEP BİR DOLAŞIP ÇOK KISA SÜRE İÇERİSİNDE
ORGANLARI ALIYORLAR, NE OLDUĞU BİLE ANLAŞILMADAN YANİ. EMİNİM YÜZÜNÜZÜ ACI BİR İFADE KAPLADI...
LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ OLALIM, GEÇTİ O ESKİ ANADOLU İNSANININ OLDUĞU
DONEMLER ÇOKTAN GEÇTİİ. TANIMADIĞINIZ YABANCI KİŞİLERDEN NE KADAR KALABALIK BİR ORTAMDA DAHİ OLSANIZ
KESİNLİKLE YIYECEK, IÇECEK V.S . KABUL ETMEYIN.TÜRKİYE'DE ARTIK İNSANLAR ÖLÜ-CANLI İNSAN HAYVAN DEMEDEN ACIMASIZCA KATLEDİP
PARAYA ÇEVİRMEYE BAKIYORLAR!.
Organ kaçakçılığı sandığınız kadar artacak bir adi suç değil. Gerek Türkiye'de, gerek dünyada organ nakli için çok ciddi prosedürler işliyor. Kaçakçılık mümkün tabii, ama her gün olan kapkaç gibi de ayağa düşmedi daha. Bu işe bulaşan, çok büyük şeyleri riske attığını ve çok sıkı denetim mekanizmalarının olduğunu bilir.
Bir de niye 2-3 kelimede bir satır atladın? Metin sana böyle geldiyse bari düzenleseydin.
May the Force be with McLaren Mercedes
Sana bu konuyu araştırmani tavsiye ediyorum.Alişveriş merkezlerinde okullarda
ne kadar çok olduğunu görüceksin.
çöplüklerde iç organlari alinmiş halde cesetler bulunuyor özellikle özürlü çocuklar sayısı belli değil.
...Bir de metni düzenlemek istemedim aynen kopyaladim ..
Bu forward (toplu gönderim) mesajı...Sanırım...
blue black şu mesajı değiştirebilirmisin kardeş?
Ayrıca anlattığın olayı bende çok duydum.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şehir efsanesi, söylentiler, söylentiler...
May the Force be with McLaren Mercedes
yalannnn...illa vahşet videosu istiyosanız yollarım ben size.bende bol miktarda bulunurkafam bozuldu mu bakıyom
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Bunlar sakatatçı. Sağlam olsalar zaten sakatla başlayan iş yapmazlar........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
otopsi görüntüsü izlemek isterdim. Eğer elinde olan varsa buraya gönderebilir mi? Eğer yasaksa dark_kenya@hotmail.com adresine linkte atabilir. (( Sadece merakımdan izlemek istiyorum sadist falan değilim haa ))
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Koyİmmİ Otopsİ Vİdeosu SaYin Mod.lar
özelden gönder marefb ... karaalienis81@hotmail.com
...........KARAALİ.........كاراالط
chkaralama:@ ekledim adresini kabul et...
Kedidir kedi
......................
Arkadaşlar ,ortam çok sağlıksız, organ nakli yapabilmek için ve alınan organların kullanılabilmesi için kişinin ya canlı yada beyin ölümü gerçekleşmiş olması gerekir.Ayrıca alınan organlar buzlar arasında buz kutularında oldukça hızlı bir şekilde nakledilir .
Buradaki herkez ölü..Bunlardan nası organ çalınsın hatta bir çoğu paramparça ,büyük bir ihtimallae kadawra bölümü..
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Anladığım bir konu değil ama...
Bildiğim kadarıyla.....
Bir organın bir hastada işe yaraması için bazı kıstaslar var.
Örneğin kan gurubunun tutması gibi...
Şimdi alış veriş merkezinde bir kadının rastgele götürülüp organının alınması saçma.
O organ ne işe yarayacak?
Ama bu kadının kan grubu bilinip nakledilebilecek hastayla organlarının uyuşması ihtimali varsa mümkün.
Bu durumda kadının hakkında herşeyin biliniyor olması lazım.
Bunun dışında fotoğraflarla ilgili olarak,
çoğu ilistürasyon gibi duruyor.
Fotoğraflarda boyut hataları var.
Yani bazı nesneler sonradan yerleştirilmiş.
Şu da bir gerçek ki,
ölülerin organları dirilerin hiçbir işine yaramaz.
Bu yazdıklarım demek değildirki boşverin.
Bu konuda işe yarayabilecek sonuçlar veren testler yaptırdıysanız peşinize düşebilirler.
Örneğin bir hastanede bazı testler yaptırdınız ve sizin hakkınızda bilgiler var.
Sonra kansızın biri mafyaya ya da başka bir organizasyona bu bilgileri verdi.
Başınızın belada olma ihtimali yüksektir.
Tabii aramızda bir doktor yada adayı arkadaşımız varsa ve bizi bu konularda bilgilendirirse seviniriz.
Bkz:Enfeksiyon
...............................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)