Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

sözde "ermeni soykırımı" hakkında...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    ya susayım diyorum ama okudukça kanım depreşiyo arkadaşlar,
    ülkemizde kürt sorunu yada pkk sorunu diye bişey yoktur,
    sorun kürdün ta kendisidir,yani kürt milletinin olduğu her bölgede sorun olmuştur,Osmanlılar ve Türkiye Cumhuriyeti ne zaman siyasi ve askeri anlamda zayıf düşmüşse topraklarında yaşayan kürtlerde bunu fırsat bilip sürekli isyan etmişlerdir, hayır diyen olursa belgeleri ve tarihten günümüze kürt isyanlarını yazayım buraya, bu sorun şimdi sümen altı edilse bile ilerleyen zamanda doğuda yaşayan kürt vatandaşlar kesinlikle herhangi bi sebepten dolayı gene isyan edecek,bu kaçınılmaz bir gerçek,bu konuda daha fazla yazmak istemiyom

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Her birey farklıdır. Türklerin içinden de, Kürtlerin içinden de, Ermenilerin içinden de vatan hainleri çıkacaktır. TC vatandaşı öldüren Kürt veya Ermeni'ye ne kadar karşıysak, TC vatandaşı öldüren Türk'e de o kadar karşıyız. Öldürmenin affı yoktur.
    May the Force be with McLaren Mercedes

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han´isimli üyeden Alıntı
    Yani özünü araştırmak yerine Mete Han acaba ne demek istedi diye zihnini bulandırdın...Bu kadar basit bir cümleyi anlamayıp ülke değerlerine sahip çıkmaya çalışmanda ayrı bir soru işareti...
    ...
    Aslında yorum yapmak istemiyorumdum çünkü konu ile hiç alakası yok ama şahsıma verdigin cevaptan sonra ben de cevap yazmak durumunda kaldım,
    ben yazdığını yanlış anlamamak için başka birinin açıklamasını rica ettim ki üstüne yanlış bir yorum yapmamayım diye, malum burası sanal ortam mimikler ile yazı yazamıyoruz (bu aklı sen daha önce öğreten adam edasıyla başkalarına veriyordun yanlış hatırlamıyorsam) hemen alttaki cevap da ne yazmışım, bu durumda kesinlikle katılıyorum diye, zahmet edip okumadın galiba, bu kadar uzatmana gerek yoktu ama vaktin bol olunca sen de haklısın bir şekilde insanları kışkırtmak lazım
    Son olarak, benim anlayıp da senin anlayamayacagın konu sayısı tahmininden çok daha fazladır, buna emin ol ama ben hiç kimseye, özelliklede herhangi bir ortamda karşılaşma ihtimalim de varsa, terbiyem gereği bunu vurgulamam, bunun niçin böyle olması gerektigi hakkında google da bir araştırma yaparsın artık benim yerime, malum cehalet var, sözcük dağarcığı kısıtlı

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağa sola git diyeceğine kapı açık! Bu ülkede bebekleri öldüren kişiler 'benim soydaşlarım' değil. Çeyrek mikap kereste etmeyecek adamlarla tartışmak da tarzım değildir, zaten zamanında mübadeleyi yapsaymışız bugün ne terör olurdu ne de tartışacak boş kafalar, ama benim ülkemden beni kovmaya kalkanlara verecek cevabım her zaman vardır.

Benim de kimseyi ülkesinden kovduğum yok, 80-90 yıl önce, Cumhuriyet'in kuruluş zamanında Şeyh Sait isyanını çıkartanları ve destekleyenleri, daha aidiyet bilinci oluşmadan Irak'a verip, Türkmenleri almamız gerçekleşseydi bugün terör belası olmayacaktı başımızda. Doğu-Güneydoğu anadolu dışında Cumhuriyet tarihinde isyana kalkan yer yok. Neden acaba?

Mübadelenin ne olduğunu çoğunuzdan çok daha iyi biliyorum, ailem Selanik'ten 1911-23 arasında döndü. Tüm kayıplarımıza rağmen iyi ki gelmişiz.
    çözüm olarak sunduğunuz parlak fikirleriniz!, size çevrildiği zaman, dürtülmüş beygir gibi zıplamayın.

bu vatan, size ait olduğu kadar, benimdir de...
    beğenmeyen defolur gider. defalarca yazdım. anlayana...
    çeyrek mikap, sana biçilen değerdir kütük efendi. kusura bakma. anca...

kalplerinde zerre kadar ALLAH korkusu olmayan, insanlıktan nasiplenememiş zihniyetin, barbar damarının depreşmiş olduğu aşikardır.

masumların günahına giren eşkiya gibi, fırsat bulsanız, başka masumların gırtlağına çökeceksiniz.

sizleri RABBİME havale ediyorum.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
    T.C. veya uluslararası yasalara aykırı yazılar din,dil,ırk,mezhep ayrımı içeren mesajlar göndermek yasaktır! (PM dahil)

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: teror **************

KONUDA ÇOK SAYIDA SATAŞMA VE ATIŞMA BULUNDUĞU İÇİN KONU KİLİTLENMİŞTİR
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler