DÖVME (TATTOO) ÜZERİNE İNCİLER
Reklamlar
-
Reklamlar
-
walla bende dövme düşünmüyor değilim omzuma gotik desenler de
dövme yaptırmak evlenmek gibi bi başlandımı geri dönüşü yok
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
BBRR forever
Askerden sonra BARKOD
Comfirmation Bias
-
yazı gerçekten güzel olmuş
ellerine sağlık abicim
-
abi eline sağlık yazıların ve bilgilendirmen için. abi belki iş etiğine aykırı olcak ama senden elinde varsa bi model isteyebilirmiyim. BEn koluma şuanlık geçici fakat ileriki zamanlarda gerçek tattoo yaptırmak istiyorum. ama aradığım figuru bi turlu internetde bulamadım. figur; bi dağcının dağa tırmanmaya çalışırkenki pozu
[IMG][/IMG]
buna benzer bişey ama daha detaylı ve daha guzeli elinde varsa bana yollayabilirmisin. söz gerçeğini yaptırdığım zaman musterin olcam
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
ya çaki bu sadece örnek Ben renkli istemiyorum zaten sadece dış hatlarını belli etmek için o fotoyu yukledim
-
Ben babamdan 8 yaşımda izin almıştım ,baba ben ilerde döwme yaptırcam haberin olsun die oda izin vermişti .Gelgelelim iğneden korktuğumdan bişicik yapamadım demekki küçükken daha cesurmuşum ..
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
-
-
sen öLe san nuwamda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
-
-
nuwamda adlı üyeden alıntı
bonnie&clide yok ben acıya bayılmam da öle manyak değiLim.
bende şu araLAr arkadaşıma geçici hint kınasından dövme yaptırıcam
baya da model var ama daha seçemedim... eyer burcun akrepse bende bi dolu akrep resmi var istersen sitede yayımlayabilirim. BEŞİKTAŞ'Lıysan da elimde guzel fotolar var
valla 1o puan veriyorum size .Akrep burcuyum nası bildin anlamış değilim
-
-
nuwamda adlı üyeden alıntı
aslında sizle alakası yok ben de akrep burcuyum 26 EKİM
o yusden benimde aklımda akrep dövmesi yaptırmak vardı ama Gel gor ki sağ omzuma bi kartal sol el bileğime de ejderha tattoo'su yaptırttım...
elimde dövmeler var ama sitede yayımlamak doğru olurmu bilmiyorum. istersen özelden yollayabilirim sana....! tabi her isteyenede
bence sen akrepten vazgeç,yaw hayvanat bahçesine döncen yakında..
Şahsi fikrim olarak ben çok dövmeden hoşlanmıyorum yani tek ama özel olmalı kanaatindeyim
-
bonnie&clide adlı üyeden alıntı
bence sen akrepten vazgeç,yaw hayvanat bahçesine döncen yakında..
Şahsi fikrim olarak ben çok dövmeden hoşlanmıyorum yani tek ama özel olmalı kanaatindeyim
.......................
-
koy siteye koyyyy Bakiim nasıL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
çaKaL seni, olmaz istersen atarım msndEn.... durduk yere başımıza bela almayaLımmmm..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler