Arkadaşlar bir sakız alıp,hatta bunu kredi kartıyla yaparsak daha iyi olur.Fiş maliyeti nedeniyle pislik yapabiliriz.Bu arkadaşım Tarık'ın(kontgerilla) fikri ne dersiniz olur mu?
Arkadaşlar bir sakız alıp,hatta bunu kredi kartıyla yaparsak daha iyi olur.Fiş maliyeti nedeniyle pislik yapabiliriz.Bu arkadaşım Tarık'ın(kontgerilla) fikri ne dersiniz olur mu?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
olur olur neden olmasın
maksat fransaya i*nelik olsun
Bence Carrefour'a hiç uğramayıp koskoca hipermarketi mümkün olduğunca boş bıraksak daha etkili olur diye düşünüyorum.
carrefour u bombalayalım.puhahha
bana kalsa girceksin gezeceksin elemanlara gıcıklığına içinden çıkılmaz sorular sorcaksın yoracaksın bişi almadan çıkacaksın 3-5 kişilik gruplar yapabiliriz market sistemi elemanlar çöker
Valla arkadaşlar elimizden ne geliyorsa ve aklımızdan ne geçiyorsa yapalım işte.(bombalama hariç tabi adımız terörist'e çıkıyor sonra)
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abla bu kaç lira
- 5 yeni türk lirası 75 yeni kuruş
nasıl yani abla 6 milyondan ne kadar az
- 25 yeni kuruş daha az (tabe kafası basarsa sarışın konsepti )
nasıl yani abla 25 yeni kuruş daha mı ekleyeceğiz
- hayır efendim 25 yeni kuruş para üstü kalıyor (müşteri her zaman haklıdır profili)
ama abla bizde 5 milyon lira var
- o zaman alamayacaksınız efendim
ama biz bu ürünü istiyoruz
- maalesef
abla ne kadar eksiğimiz var
- 75 yeni kuruş
o ne kadar oluyorki
- 750 binlira efendim
abla sonra getirsek olmaz mı
- hayır maalesef
abla bak bizi x yerde herkeze sorun
- soramayız efendim
......................... uzatılır da uzatılır
Taksit olayında oranın bir kaybı olmaz çünkü taksiti bize bankamız yapıyor onlar zaten peşin parayı bankadan alıyorlar o yüzden sen bankana zarar vermiş oluyorsun
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
dükkanlarına molotof kokteyli atalımmm
bu dükkanlardan birşeyler alıp kullanıp sonra memnun kaldım deyip iade etmek daha iyi gibi
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Bayramin ilk gunu ben eylemi baslatiyorum arkadaslar Umarim kapali degildir Carrefour. Istanbuldan gelir gelmez basliyorum eyleme... Bugun'de danone standinin onunde durup alan insanlara fransiz mali almayin lutfen abi/abla bari kendi paramizla rezil olmayalim seklinde uyari yaptim bos bir saatim boyunca
Arkadaşlar bu ciddi bir mesele, makaraya sarıp konuyu hafifletmeyin.
Yapılacak en güzel şey bu markalardan uzak durmaktır. Farklı tepkiler boykotu tasvip etmeyenlerin ekmeğine yağ sürer, iyi mazeret yaparlar, dikkatli olalım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)