denizle, deniz motörleriyle ilgilenen var mı?
Reklamlar
-
maddi sebeplerden dolayı çok sevdiğim ford mondeomdan ayrıldım.gittim fransız yapımı 1985 model bi renö 9 aldım.çok temiz , motörünü sıfırlamışlar.(ayağımı yerden kessin).seneye düzgün bir araba alabilicem.yanlız sanayide dolanırkene,bir kaç fiber tekne gördüm ve kafamda bi fikir dank etti.
ben renöyu seneye nasıl olsa satıcam,arabanın motörünü satmasam da geri kalan kısmını hurdacıya satsam,,hurdacıdan alacağım tahminen 2 milyarla ,,,motörsüz 2 .el bi fiber tekne alsam , renönun motörünü fiber tekneye takabilir miyim, gider mi,çok merak ediyorum.anlayan varsa konuşalım. var mı deniz motörlerinden anlayan?
Reklamlar
-
denizle ilgileniorumda motörleriyle hayır jetski hastasıyım bu arada
-
hem motorun ağırlığını taşımaz. Ortadan kırılıverir hemde monte etsen dahi ilk gaz vermende fiber paramparça olur.
Ama ahşap tekne bulursan olabilir.....Zaten çoğu ısuzu motorlu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
benim bisan yatıyor kapıda 4 zamanlı ucuza satam abi takmasıda kolay olur
senin arabanın motörüda bisana takarız
-
musti81 adlı üyeden alıntı
benim bisan yatıyor kapıda 4 zamanlı ucuza satam abi takmasıda kolay olur
senin arabanın motörüda bisana takarız
en iyi çözüm bu bence
-
Bildiğim kadarıyla bazı teknelerde honda civiclerin motorlarını deniz şartlarına uygun hale getirip teknelere takıyorlar hem az yakar hemde ucuza geliyor
-
Motoru monte etmen zor olur, ayrıca 75hp civarı bir gücü 150kg civarı ağırlığı var zannedersem R9 motorunun, 100 kiloluk fiber tekneye çok büyük gelir. Uydursan bile deniz suyu o motoru üç günde yer bitirir. 7,5 milyara sıfır 3.5m tekne, 20hp Honda 4zamanlı motor aldı komşum bu yaz.
-
aslında çinliler kayık motoru yapmışlar bunlar buraya gelirse gayet uygun fiyattan alırsın hem az da yakarlar:
http://chinajingjiu.en.alibaba.com/p...ard_Motor.html
bu da çok daha güçlüsü:
http://tonda.en.alibaba.com/product/...ard_Motor.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler