ne demek rica ederi kardeş.Osmanlıca anlamayan arkadaşların daha rahat anlaması için çevirdim..
Valal ben de çeviricektim ama benimki ağır olur. Metehan gibi 3 gün çizerler adamı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben rtük ve modetörlerden korktuğum için sansür uyduladım..
1. Tercümenin yazıyla alakası yok(Nedense...)
2. Yazıyı anlamak için Osmanlıca değil Türkçe bilmek yetiyor, kelimeler eski ve sık kullanılmayan şeyler de olsa günümüzdeki kelimelerle benzeşiyor, çağrışım yapıyorlar
3. RTÜK'ü bilmem ama biz o kadar korkulacak şeyler değiliz, durduk yere adam yemiyoruz
4. Eleştirmek veya daha argo tabirle "giydirmek" sadece küfür etmek, sayıp sövmek değil, yerinde kullanılacak uygun kelimelerle mesaj vermektir, daha da etkili olduğu görülebilir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ey Fransa kralı Fransuva!
Büyük elçimden aldığım habere göre bilgim oldu ki ülkende dans adı altında herkesin gözü önünde fuhuş ve eğlenceler yapıyormuşsun.
İşte bu mektubun eline ulaşmasından itibaren bu melanet ve rezalete son vermediğin takdirde ordumla gelip seni mahvederim.
May the Force be with McLaren Mercedes
espri ile karışık giydirme oldu benimki,bazı sözleri daha açık yazmak isterdim ama neyse içimde kalsın...
Biz eskiden çok eskiden
Su içerdik testiden......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
modetör bana neden açıklama yapmak zorunda kaldı anlamadım ki,en azından onuda konuya çekmiş olduk,
Karanlık taraftan korkmuştur
Fransa meclisinin aldığı kararla Orhan Pamuk şahsiyetsizine verilen nobel ödülünün aynı güne denk gelmesi tesadüf olsa gerek...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Nobel Barış Ödülleri'nin ciddiyet ve saygınlığına darbe vurulmuştur.
bana göre saygınlığı yok tu ki darbe alsın,
musti sen çok yaşa bea.güldürdün beni..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)